Niltol'un evi !

Duvarlar hoş olmuş Ama o ara mesafelerini fln nasıl ayarladınız çok düzgün görünüyor

tatlım sağol, ara mesafeleri metreyle yaptık, eşim sandalye tepesinde metre elinde ölçüp kalemle işaretledi bende taşların arkasına yapıştırıcı sürüp verdim oda yapıştırdı, aslında arada yomuklarda oldu ama pek farkedilmedi çok şükür...a.s.

duvarlarini cok begendim esin cok güzel düsünmü, insan oturacamiz ev kira olmasaydi bende yapardim
yapiskanlari cikarirken büyük ihtimal kalemle isaretlenen yerde kalem izi bide yabiskan izi kalir malesef ama düsünecem ilerisi icin ben cok begendim ayri bir güzellik katmis

sağol canım çok tatlısın, buarada çok haklısın canım zaten kira olsaydı bizde kalkışmazdık, ama çok şükür kendi evimiz olunca heryerine birşey yapıyoruz, zaten yazın boya düşünüyoruz oyüzden yazın yapışkanları çıkartacağız deneyelim dedik,

fisfisfis nasil yani, bu evi yeni dösediniz heryer piril piril duvar kagdi yaptiniz simdi bu tas süsler niye tekrar boya yapmayi düsünüyorsunuz ki. Dertsiz basina dert mi almak istiyorsun, Esyalari cikar ört badana boya sonra geri yerlestirme ooooohhhhhhhoo bence böyle gayet güzel azicik tatini cikarin bikinca deisiklik yaparsiniz :ecrin_bebek:

canım dediğin doğruda salon, mutfak ve yatak odalarının cepheleri aynı yerde ve orası kuzeye kaldığından yağmur su yiyor ve rutubet yaptı, biz zaten eve geçmeden önce içten sıtrafor döşettik ama sorun çözülmedi şimdi dışardan birşeyler yapılacak ama geneden rutubeti baharda kurutup o duvarları tekrar boyamayı düşünüyoruz yani tüm odaları değil canım

evin çok zevkli döşenmiş güle güle otur..

bu arada yatak odandaki örtüye bayıldım
nerden aldıgını öğrenebiirmiyim

evin cok hos güzel olmus yatak odan hele yatak odani beyindim benim icin sorun oluyor cocuklar farfümlerimi hep karistiriyor kerarlar olunca ortada kalmiyor cremlerin flan.güle güle otur.bir ömür gecirin güzel evinde insalah.

evin çok zevkli döşenmiş güle güle otur..

bu arada yatak odandaki örtüye bayıldım
nerden aldıgını öğrenebiirmiyim

canım sağol, yatak örtümü HOME ART mağazından aldım yeride Eminönünde vardı galiba yanlış olmasın 400tl olması gerekli...

evin cok hos güzel olmus yatak odan hele yatak odani beyindim benim icin sorun oluyor cocuklar farfümlerimi hep karistiriyor kerarlar olunca ortada kalmiyor cremlerin flan.güle güle otur.bir ömür gecirin güzel evinde insalah.

teşekkür ederim tatlım çok güzel yazmışsın,
benim içinde iyi oldu çünkü ayna önünde sevmiyorum dağınıklığı böyle toplu oldu gelen misaferin coçuğuda karıştıramıyor....

Cok hos,cok modern bir ev.Güle güle otur.Hele
yatak odandaki sticker sahane.

sağol canım seninde herşeyin gönlündeki gibi olsun, yatak odamdaki stickeri KOÇTAŞ'dan 50tl ye aldım her renk var tavsiye ederim tatlım

canım benim evin harika allah ağız tadiyla sağlıklı çoluklu çocuklu mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin bende 2 senelik evliyim bi tanede oğluşum var kayınvalidemle oturuyorum ayrı eve çıktığımızda bende senin gibi döşemek istiyorum evimi inşallah allah banada nasip eder............

Ayyyy ne kadar güzel bir evin var
Gerçekten çok beğendim. Işıl ışıl zevkli bir ev, harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…