duvarlar süper olmuş hayatım....
Duvarlar hoş olmuş Ama o ara mesafelerini fln nasıl ayarladınız çok düzgün görünüyor
çok güzel maşallah diyelim...
huzurla oturun inşallah....
duvarlarini cok begendim esin cok güzel düsünmü, insan oturacamiz ev kira olmasaydi bende yapardim
yapiskanlari cikarirken büyük ihtimal kalemle isaretlenen yerde kalem izi bide yabiskan izi kalir malesef ama düsünecem ilerisi icin ben cok begendim ayri bir güzellik katmis
sağol canım çok tatlısın, buarada çok haklısın canım zaten kira olsaydı bizde kalkışmazdık, ama çok şükür kendi evimiz olunca heryerine birşey yapıyoruz, zaten yazın boya düşünüyoruz oyüzden yazın yapışkanları çıkartacağız deneyelim dedik,
fisfisfis nasil yani, bu evi yeni dösediniz heryer piril piril duvar kagdi yaptiniz simdi bu tas süsler niye tekrar boya yapmayi düsünüyorsunuz ki. Dertsiz basina dert mi almak istiyorsun, Esyalari cikar ört badana boya sonra geri yerlestirme ooooohhhhhhhoo bence böyle gayet güzel azicik tatini cikarin bikinca deisiklik yaparsiniz :ecrin_bebek:
evin çok zevkli döşenmiş güle güle otur..
bu arada yatak odandaki örtüye bayıldım
nerden aldıgını öğrenebiirmiyim
evin cok hos güzel olmus yatak odan hele yatak odani beyindim benim icin sorun oluyor cocuklar farfümlerimi hep karistiriyor kerarlar olunca ortada kalmiyor cremlerin flan.güle güle otur.bir ömür gecirin güzel evinde insalah.
çok güzel cnm evin güle güle oturun...
cok guzel...gulu gula agız tadıyla oturun.
Cok hos,cok modern bir ev.Güle güle otur.Hele
yatak odandaki sticker sahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?