Niltol'un evi !

çok sağol canım ne güzel yazmışsın canım yatak odamdaki stickeri KOÇTAŞdan aldık 50tl galiba ankarada oturuyorsun orada da KOÇTAŞ olması lazım yada internet sitesinden de bulabilirsin

canım öncelikle salon ve oturma odamdaki tüller çok farklı biri organze diğeri ketenimsi, ikisinde desenleri farklı biri boyuna kırmızı çizgili diğeri sırf boncuk işli,
ikisininde görüntüleri güzel ama ikiside mekanizmalı olduğundan yıkamalarda biraz zorluk oluyor, modelleri yakından çekip koyarım canım, modellerin isimlerini bilemiyorum ama yaptırdığım yerin adı
marvella perde
Ahmet Buharalı
Unkapanında İMÇ Çarşısında
212 370 4584

oraya gidip yada telefonla bilgi alabilirsin ve çok güzel fiyatlara yapıyorlar bence çok uygun... giderseniz eğer birgün yaptırmaya eşimin ismini veririm biz birçok akraba oraya yaptırdığımızdan tanıyorlar ve indirimli yapıyorlar...

harika güle güle otur şekerim.
ayrıca yatak odan tam benim tarzım o duvar çıkartması dimi çok hoş gözüküo

harika güle güle otur şekerim.
Ayrıca yatak odan tam benim tarzım o duvar çıkartması dimi çok hoş gözüküo

canım çok sağol çok tatlısın evet duvardaki duvar stickeri koçtaşdan aldım tavsiye ederim odayı acayip değiştiriyor çünkü

cnm salondakı perden cok hos ve sık duruyor.rıca etsem yakından bı fotografını cekıp koyabılırmısın hayatım.ıp perde gıbı duruyor cok hos kuması...

cnm salondakı perden cok hos ve sık duruyor.rıca etsem yakından bı fotografını cekıp koyabılırmısın hayatım.ıp perde gıbı duruyor cok hos kuması...

tamam canım zaten çekip koyacağım ama fırsat olmadı inşallah bugün eve gidince çekerim tatlım

kızlar tüllerimi merak etmişdiniz bende çektim ama pek ne gözükmüyor inşallah anlayabilrisiniz
oturma odamdaki organze;

salonumdaki ketenimsi

evinizde sağlıkla huzurla oturun...salon takımınızın koltuklaın kumaşı süet mi...dökülme veya toz tutma veya her hangi bir sorun var mı..bende evime oturma odama siyah renk süet düşünüyorum...çevremden biraz olumsuz şeyler duydumda...

canım evet süet gibi benimkiler kahverengi ve birazda toz oluyor ama tüyleri felan dokülme yok. toz oldukça elektirikli süpürgeyle çekiyorum hiçbirşey kalmıyor bence bu kumaş çok ağır duruyor zorluğu olsada durusu güzel tavsiye ederim

sorumu cevapladığın için çok teşekkürller... bu arada banyo takımımız aynı...prima nova mimoza modeli...çok güzel ama fiyatı biraz yüksek.... canım hiç yere düşürdün mü? çünkü diğer ürünlere göre daha sağlam olduğunu söylemişlerdi...

tatlım rica ederim... evet ben pamukluğumun kapağını düşürdüm ve iki yerden küçük parçalar kırıldı ama eşim japon yapıştırıcı ile yapıştırdı şuan için başka sorun yok, umarım başka kazalar olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…