yaaaaaa bayıldım niltol yaaaaa hele yatak odası bittim bittim sağlıkla otur kuzum ağız tadın bozulmasın bebeciklerin yatak odanda zıp zıp zıplasın inşallah
hı niltol şu stickeri internettenmi sipariş ettin
cok güzel evin canim...
gercekten cok zevklisin...
agiz tadin bozulmadan güle güle otur insallah...
ayyyyyyyyyyyy herseyin cok güzel cnm bayıldım maşallah
Rabbim agız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inş a.s.
canım ben de salonuma ve mutfağıma tül yaptıracağım ama karar veremedim henüz. senın salonundaki ve oturma odandaki tülün dikkatimi çekti ikisinin deseni aynı mı? ve o modelin bir adı var mı? kullanmak zor oluyor mu? birde rica etsem tülün deseninin fotoğrafını yakından çekip ekler misin? deseni nasıl merak ettim. çok güzel görünüyor. güle güle kullan
evin çok hoş canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
harika güle güle otur şekerim.
Ayrıca yatak odan tam benim tarzım o duvar çıkartması dimi çok hoş gözüküo
cnm salondakı perden cok hos ve sık duruyor.rıca etsem yakından bı fotografını cekıp koyabılırmısın hayatım.ıp perde gıbı duruyor cok hos kuması...
canım ben de salonuma ve mutfağıma tül yaptıracağım ama karar veremedim henüz. senın salonundaki ve oturma odandaki tülün dikkatimi çekti ikisinin deseni aynı mı? ve o modelin bir adı var mı? kullanmak zor oluyor mu? birde rica etsem tülün deseninin fotoğrafını yakından çekip ekler misin? deseni nasıl merak ettim. çok güzel görünüyor. güle güle kullan
cnm salondakı perden cok hos ve sık duruyor.rıca etsem yakından bı fotografını cekıp koyabılırmısın hayatım.ıp perde gıbı duruyor cok hos kuması...
evinizde sağlıkla huzurla oturun...salon takımınızın koltuklaın kumaşı süet mi...dökülme veya toz tutma veya her hangi bir sorun var mı..bende evime oturma odama siyah renk süet düşünüyorum...çevremden biraz olumsuz şeyler duydumda...
teşekkür ederiz fotoğraflar için. güle güle otur evinde canım
sorumu cevapladığın için çok teşekkürller... bu arada banyo takımımız aynı...prima nova mimoza modeli...çok güzel ama fiyatı biraz yüksek.... canım hiç yere düşürdün mü? çünkü diğer ürünlere göre daha sağlam olduğunu söylemişlerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?