Niltol'un evi !

canım ev harıka dosenmıs benım evede sekıl vermek lazım yardımcı olursanız sevınırım

benım oturma odası cok cansız gulkurususel ve tozpembe kırlenlerı var odaya nasıl sekıl verecem napacam ne alacam bılmıyorum yardımcı olusanız sevınırım.koltuklarım consep takımı

ya maşallah sen ne şeker,ne hamarat,ne zevkli bir kızsın
herşey çok harika düşünülüp,planlanıp yerine oturtulmuş kaydirigubbakcemile5
ağız tadıyla oturun inş. :Saruboceq:
ee yakında senden bebek haberide duyarız artık inş. bebek odasını hayal bile edemiyorum böyle zevkli bi anne-babası olunca yerimseniben

canım evin tek kelimeyle harika güle güle oturun sağlık ve mutlulukla:Saruboceq:

Evin muhtesem hersey cok güzel yatak odana bayıldım banyondaki renkli havlularda cok hoştu Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluklar dilerimm.....

evin harika canım herşey çok hoş allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle oturun...

canım çok tatlısın valla bu güzel yorumunu okuyunca bayıldım... bebek inşallah bir kaç yıl sonra... ama olursa dediğin gibi şimdiden odasıyla ilgili planlarımız var

Evin muhtesem hersey cok güzel yatak odana bayıldım banyondaki renkli havlularda cok hoştu Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluklar dilerimm.....

tatlım çok sağol güzel yazmışsın yatak odası tamamen benim düşlerimdi ve gerçeklerştirdim, havlularda annemin fikri ama çok kullanışlı tavsiye ederim

nıtolcum evımın resımlerı resımlerını ceker yollarım sekıl verırız işallah koltuklar dev gıbıu ama

nıtolcum evımın resımlerı resımlerını ceker yollarım sekıl verırız işallah koltuklar dev gıbıu ama

tamam canım elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışacağım inşallah seninle birlikte güzel bir şeyler çıkartırız...

niltolcm anladıgım kadarıyla siz ailecek dekorasyonla ilgilisiniz hersey cok güzel modern ve fonksiyonellik birarada tebrik ederim zaten zevkli olusunuz biribirinizi bulmanızdan belli.Rabbim bu yuvayı dahada güzellestirecek yumurcaklar nasib etsin.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canı mne güzel yazmışsın valla bayıldım tüm sözlerine... işin aslı biz eşimle liseden beri beraber lisedede yapı ressamlığı okuduk o günden beri hep evimizi nasıl yaparız ne alırız düşüncesi vardı oyüzden herşey zamanla yavaş yavaş hiçbirşeyi aceleye getirmeden yaptık... benim kendi tarafımda eşim tarafıda gerçekten bu işlerden anlıyor onların tecrübeleriyle ve elimdeki maddi imkanlarla bu kadar yaptık inşallah daha fazla olsaydı daha güzel şeyler yapsaydık... Yüce Rabbim herkese istediğiklerini versin, bende olan herşeyin daha iyileri versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…