Niltol'un evi !

niltol herşeyini sıkı sıkı inceledim gelinliğinden evine kadar. Şimcik sırada bebiş var inşallah birgün bebişide buralarda görürüz. Allah ağız tadını hiç bir zaman bozmasın hep mutlu haberlerini bekliyoruz...

canım ya sağol güzel yorumun için... inşallah vakti gelince bir bebişim olursa tabiki ilk önce teyzelerine göstereceğim ama daha var... seninde herşey gönlünce olsun...

marloocum canım yatak odamdaki tülü merak etmiştim kusura bakma geç oldu ama sonunda çektim resimlerini

Son düzenleme:
tek kelime dehşettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

iyimi kötümü canım anlamadım

canım ne kusuru çok teşekkür ederim fotoları ayrıntılı koyduğun için, gerçekten çok güzelmiş perdelerin, ağız tadınız hiç bozulmasın inşallah, sevgiler...

niltolcüm düğün resimlerinede bakmıştım onlarda harikaydı ama evin daha harikaymış
evin her köşesi ayrı güzel ayrı bir hava veriyor yatak odan ayrı güzel bayıldım .çok güzel zevkine hayran kaldım tatlım .
rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın sağlık ve mutlulukdolu bir yaşam diliyorum.
güle güle sağlıcakla oturun bitanem

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ne kusuru çok teşekkür ederim fotoları ayrıntılı koyduğun için, gerçekten çok güzelmiş perdelerin, ağız tadınız hiç bozulmasın inşallah, sevgiler...

sağol canım umarım resimler işine yaramıştır

gayet güzel bir ev,
madem bu kadar evleri eleştirmişsin senin evini de görmek isteriz,
belki bizim de öğreneceklerimiz olur

sağol canım boşverelim bazı arkadaşları. onlar anca moral bozmak için yorum yazarlar... senin yazdığın yorum içinde teşekkür ederim...

bazi densiz kendini bilmez insanlar yorum yapiyor iste , sirf kiskanclik,niltol canim benim evin harika güle güle oturun canim,önemli olan esyalar degil,sagligin ve mutlulugun önemli ,hic kafana takma güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…