Niltol'un evi !

Niltolcum, bizim de isler hizlandi, yakin zamanda ben de tum vaktimi evin dekorasyonuna ayiriyor olucam sanirim, fikirlerine ihtiyacim var
duvar kagitlarinla baslamak istiyorum sorularima :)

nerden aldin yani belli bir markanin mi yoksa her duvar kagidi satan yerde bulunur mu? bir de sanirim onlar ince rulolardan degil yani tek parca, dogru tahmin mi? renklerini yada desenlerini nasil anliyordun? yani buyuk bir magazada acik hallerini mi gordun?

esnaflari biliyorsun, acmak istemiyorlar, bikac taneden sonra of pof diyip gosteriyorlar falan.. ondan sana soruyorum hepsini, bilincli gideyim magazalara :) simdiden tesekkurler tatlim!

harika bir şekilde döşenmiş Allah bir ömür boyu mutluluk versin :)

Son düzenleme:

AYNILARINI BEN DE SORUYORUM CANIM:)
:1hug:

niltol evin çok süper allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin mutfagın cok güzel olmuş herşey çok guzel ama ben en cok mutfagını sevdım çelik beyaz eşyalarından memnunmusun bende evime almayı dusunuyorum gerçekten mukemmel olmuş

Allah içine sindirsin Niltol'cum şahane bir evin var küçük gibi metre kare olark ama bu kadar güzel döşenebilirdi bir ev, güle güle güzel günlerde oturmak nasip etsın allah.

AYNILARINI BEN DE SORUYORUM CANIM:)
:1hug:

KIZLAR öncelikle fikir danışmanız beni çok mutlu etti, duvar stickerini KOÇTAŞ'dan aldım hem 50tl ye orada çok değişik modeller ve renklerde şekiller var hangisi odanıza uygunsa onu tercih yaparsınız... ben aşağıdaki resimdeki gibi aldım ve o şekli kendimiz verdik... kağıt üzerinde şekiller kendinden yapışkanlı çıkarttığınız gibi duvara koyup bastırınca zaten tutuyor aslında çok kolay birazda hayal gücü çok değişik şekillerde yaratılabilir... Kolay gelsin yapınca resimlerinizi beklerim

canım çok sağol güzel yorumun için. ben mutfağımdaki tüm gri elekronik eşyalardan memnunum ocak olsun buzdolabı olsun hepsi çok kullanışlı artı dışında el izi parmak izi yada kir felan belli etmiyor çok kullanışlı yani...

evinizi çok güzel döşemişsiniz,özellikle yatak odasına bayıldım herşey süper kombine olmuş :lepi:
iyi günlerde huzurla,mutlulukla oturun inşallah a.s.

Allah içine sindirsin Niltol'cum şahane bir evin var küçük gibi metre kare olark ama bu kadar güzel döşenebilirdi bir ev, güle güle güzel günlerde oturmak nasip etsın allah.

sağol tatlım dediğin gibi metre karesi küçük ama heryerini değerlendirdik çok rahat ediyoruz 2 kişiye yetiyor artık bebiş olana kadar birşeyler düşünürüz... seninde herşey gönlünce olsun... herşeyin iyilerini versin Yüce Rabbim

evinizi çok güzel döşemişsiniz,özellikle yatak odasına bayıldım herşey süper kombine olmuş :lepi:
iyi günlerde huzurla,mutlulukla oturun inşallah a.s.

ay valla çok mutlu oldum canım çok çok sağol herşey gönlünce olsun

NıLTOL teşekkür ederim cevap için ama ben köşe koltuğun arkasındaki gibi tam duvar kağıtlarını nerden aldığını ve fiyatını merak ediyorum canım.

yaaaaaa bayıldım niltol yaaaaa hele yatak odası bittim bittim sağlıkla otur kuzum ağız tadın bozulmasın bebeciklerin yatak odanda zıp zıp zıplasın inşallah
hı niltol şu stickeri internettenmi sipariş ettin

cok güzel evin canim...
gercekten cok zevklisin...
agiz tadin bozulmadan güle güle otur insallah...

ayyyyyyyyyyyy herseyin cok güzel cnm bayıldım maşallah
Rabbim agız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inş a.s.

canım ben de salonuma ve mutfağıma tül yaptıracağım ama karar veremedim henüz. senın salonundaki ve oturma odandaki tülün dikkatimi çekti ikisinin deseni aynı mı? ve o modelin bir adı var mı? kullanmak zor oluyor mu? birde rica etsem tülün deseninin fotoğrafını yakından çekip ekler misin? deseni nasıl merak ettim. çok güzel görünüyor. güle güle kullan

NİLTOL teşekkür ederim cevap için ama ben köşe koltuğun arkasındaki gibi tam duvar kağıtlarını nerden aldığını ve fiyatını merak ediyorum canım.

canım onlar duvar kağıdı onları UNKAPANINDAN aldık orası hep duvar kağıtcı fiyatını tek olarak hatırlamıyorum salon ve oturma odası toplam 2 duvarı 400tl ye almıştık işçilikde 100tl yani 500e patladı modele renge göre fiyat değişiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…