yaa cidden bu evi sevdim...bravo güzel dekore etmişsin
Niltolcum, bizim de isler hizlandi, yakin zamanda ben de tum vaktimi evin dekorasyonuna ayiriyor olucam sanirim, fikirlerine ihtiyacim var
duvar kagitlarinla baslamak istiyorum sorularima :)
nerden aldin yani belli bir markanin mi yoksa her duvar kagidi satan yerde bulunur mu? bir de sanirim onlar ince rulolardan degil yani tek parca, dogru tahmin mi? renklerini yada desenlerini nasil anliyordun? yani buyuk bir magazada acik hallerini mi gordun?
esnaflari biliyorsun, acmak istemiyorlar, bikac taneden sonra of pof diyip gosteriyorlar falan.. ondan sana soruyorum hepsini, bilincli gideyim magazalara :) simdiden tesekkurler tatlim!
Niltolcum, bizim de isler hizlandi, yakin zamanda ben de tum vaktimi evin dekorasyonuna ayiriyor olucam sanirim, fikirlerine ihtiyacim var
duvar kagitlarinla baslamak istiyorum sorularima :)
nerden aldin yani belli bir markanin mi yoksa her duvar kagidi satan yerde bulunur mu? bir de sanirim onlar ince rulolardan degil yani tek parca, dogru tahmin mi? renklerini yada desenlerini nasil anliyordun? yani buyuk bir magazada acik hallerini mi gordun?
esnaflari biliyorsun, acmak istemiyorlar, bikac taneden sonra of pof diyip gosteriyorlar falan.. ondan sana soruyorum hepsini, bilincli gideyim magazalara :) simdiden tesekkurler tatlim!
AYNILARINI BEN DE SORUYORUM CANIM:)
:1hug:
harika bir şekilde döşenmiş Allah bir ömür boyu mutluluk versin :)
niltol evin çok süper allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin mutfagın cok güzel olmuş herşey çok guzel ama ben en cok mutfagını sevdım çelik beyaz eşyalarından memnunmusun bende evime almayı dusunuyorum gerçekten mukemmel olmuş
süper bi ev bayıldım:))
Allah içine sindirsin Niltol'cum şahane bir evin var küçük gibi metre kare olark ama bu kadar güzel döşenebilirdi bir ev, güle güle güzel günlerde oturmak nasip etsın allah.
evinizi çok güzel döşemişsiniz,özellikle yatak odasına bayıldım herşey süper kombine olmuş :lepi:
iyi günlerde huzurla,mutlulukla oturun inşallah a.s.
NİLTOL teşekkür ederim cevap için ama ben köşe koltuğun arkasındaki gibi tam duvar kağıtlarını nerden aldığını ve fiyatını merak ediyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?