Niltol'un evi !

tatlım
yatak odasını ikitelli masko dan aldım,
salondaki mobilyayı arstil den aldık
oturma odasındaki duvar ünitesini kendimiz marangoza yaptırdık.

fiyatlarını hiç hatırlamıyorum...

Canım maşallah evin çok güzel döşenmiş ..
Sağlıkla huzurla mutlulukla ömür boyu oturun inşallah ..a.s.

salon tüllerini beğendim canımcım, kaç liraya maloldu?
iyi günlerde otur evinde.

Teşekkürler canım, fiyat olarak tam hatırlamıyorum ama çok uyguna yaptırdık yeri de Unkapanında ilgilenirsen dükkan ismini veririm...

Rıca ederım.Kızlar hepınız evınızın resmını koyunda,bende koydum herkes bırbırınden fıkır alsın :) Evi gösteren mobılyalardır.

ablacım evin çok güzell:)
inş. bir ömür boyu mutluluğunuz neşeniz bozulmadan bu tatlı güzel evde yaşarsınız

Rıca ederım.Kızlar hepınız evınızın resmını koyunda,bende koydum herkes bırbırınden fıkır alsın :) Evi gösteren mobılyalardır.

haklısın canım birçok bekar arkadaşımız var onlar için fikir olur...

merhaba evınızde gule gule oturun sormak ıstedıgım sey duvara yapıstırdıgın taslardan nekadarlık almamız gerekıyor yada tane olarakmı aldın cevaplarsan cok sevınırım tskr ederım...

çok güzel evin güle güle oturun canım
ben de fikir edindim güzel güzel:))

merhaba evınızde gule gule oturun sormak ıstedıgım sey duvara yapıstırdıgın taslardan nekadarlık almamız gerekıyor yada tane olarakmı aldın cevaplarsan cok sevınırım tskr ederım...

tatlım eşim eminönünden boncukculardan almış, bazı yerler adet veriryor ama bazı yerler kilo olarak sattığından istediğin gramda veriyorlar diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…