eviniz çok güzel güle güle oturun.Ben şu yatak odasındaki stiker a bayıldım.Nerrden aldığınız öğrenebilirmiyim.
evinin resimlerini sık kullanılanlara eklemiştim zaten de tekrar baktım tekrar bayıldım :) bu sefer duvar süslerinide gördüm, bütün ince ayrıntıları yazmışsın ve özellikle ilk mesajda şu şu sayfalarda resim var demen çok iyi olmuş, sayfaya girip okuyacaklar için çok ince bir detayı düşünmüşsün, vede her mesaja sabırla cevap vermişsin tebrik ediyorum vallahi
o taşları tek tek ne kadar muntazam yapıştırmışsın, vede acayip şık olmuş böyle oldum görünce :1shok: Rabbim sağlıklı ve mutlu günlerde oturmayı nasip etsin :Saruboceq:
evin bir harika canım maaşaallah..Rabbbim huzur ve mutlulukla oturmak nasip etsin inş...
cok zevklisin mis gibi her sey gule gule saglikla huzurla otur
canım harika bi ev bayıldım Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inş. tam benim istediğim evi yapmışsın bende nişanlıyım ev kendimizin olmadığı için herşey istediğim gibi olmadı napalım kısmet ama tüllerini ve perdelerini çok beğendim onları daha almadık benzerlerini almayı düşünüyorum tatlım. Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin :1hug:
ewt ewınız cok hosmus ama duwardakı fotoların cercewelerı cok eskı kalmıs we sırıtmıs bence deysıtır onun harıcınde cındden cok gusel gule gule kullan fıstık
Canım evin çok güzel güle güle oturun ağız tadıyla İnşallahh...
Canım ben bişiy sorcam ama gerçi hatırlamıyorum diye yazmışın sanırımda affet... Yatak odası takımını İkitelli Masko'dan hangi firmadan aldığını, adını telini vs.. hatırlıyormusun yada fiyatını? Çok hoşuma gitti gerçekden siyah-beyaz özellikle yatak odalarına çok yakışıyor bencede... opuyorumnanaktan
1 sen ve eşin birbirinize çok yakışmışsınız allah mutlulugunuzu daim etsin
2 sen çok güzel bi gelin olmuşsun a.s.
3 annene bayıldım kıyafetleri çok güzeldi kendide öyle
4 babanla olan kuşagını bagladıgı resim çok üzülrek baktım o resme babam aklıma geldimafoldumben
5 evinin her köşesi harikaaaa özellikle mutfak çok şirin cokacimcoook
ama aklıma bişey takıldı :uhm:neden giyinme odası yaptın bebişiniz olursaodası neresi olacak plandan anladıgım kadarıyla 3 oda 1 salon biev
mutlukla otur cnm benim yatak odamda gömme dolap var kira bu arada evimiz.gömme dolap olunca benim kendi dolabım sığmıyor bende giyinme odası diye yapıcam bir yerde durmıcak diye üzülüyordum ama eccu niltolnde öle dedi hemen ziyaret ettim senin evini çokta güzel olmuşopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?