Niltol'un evi !

eviniz çok güzel güle güle oturun.Ben şu yatak odasındaki stiker a bayıldım.Nerrden aldığınız öğrenebilirmiyim.

eviniz çok güzel güle güle oturun.Ben şu yatak odasındaki stiker a bayıldım.Nerrden aldığınız öğrenebilirmiyim.

sağol canım, Koçtaş'dan aldım 50tl ye hatta geçen gün gittim hala vardı bu model...

evinin resimlerini sık kullanılanlara eklemiştim zaten de tekrar baktım tekrar bayıldım :) bu sefer duvar süslerinide gördüm, bütün ince ayrıntıları yazmışsın ve özellikle ilk mesajda şu şu sayfalarda resim var demen çok iyi olmuş, sayfaya girip okuyacaklar için çok ince bir detayı düşünmüşsün, vede her mesaja sabırla cevap vermişsin tebrik ediyorum vallahi

o taşları tek tek ne kadar muntazam yapıştırmışsın, vede acayip şık olmuş böyle oldum görünce :1shok: Rabbim sağlıklı ve mutlu günlerde oturmayı nasip etsin :Saruboceq:

evin bir harika canım maaşaallah..Rabbbim huzur ve mutlulukla oturmak nasip etsin inş...

Tatlım sende bekarsın inşallah herşey gönlünce olsun ve bendekilerin daha iyileri senin olsun... beğenmen beni mutlu etti. duvardaki taşları eşimle beraber yaptık onun fikriydi bu iyide oldu... sağol yorumun için

canım harika bi ev bayıldım Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inş. tam benim istediğim evi yapmışsın bende nişanlıyım ev kendimizin olmadığı için herşey istediğim gibi olmadı napalım kısmet ama tüllerini ve perdelerini çok beğendim onları daha almadık benzerlerini almayı düşünüyorum tatlım. Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin :1hug:

ewt ewınız cok hosmus ama duwardakı fotoların cercewelerı cok eskı kalmıs we sırıtmıs bence deysıtır onun harıcınde cındden cok gusel gule gule kullan fıstık

Canım evin çok güzel güle güle oturun ağız tadıyla İnşallahh...
Canım ben bişiy sorcam ama gerçi hatırlamıyorum diye yazmışın sanırımda affet... Yatak odası takımını İkitelli Masko'dan hangi firmadan aldığını, adını telini vs.. hatırlıyormusun yada fiyatını? Çok hoşuma gitti gerçekden siyah-beyaz özellikle yatak odalarına çok yakışıyor bencede... opuyorumnanaktan

tatlım öncelikle inşallah kendinize ait bir eviniz olur ve içini hayallerindeki gibi yaparsın... herşey gönlünce olsun. yazdığın yorumlar içinde çok çok teşekkürler...

ewt ewınız cok hosmus ama duwardakı fotoların cercewelerı cok eskı kalmıs we sırıtmıs bence deysıtır onun harıcınde cındden cok gusel gule gule kullan fıstık

tatlım yatak odasındaki duvarda asılı çerçeveleri diyorsun sanırım onları bizde düşünüyoruz ikisini aynı model yapmak için ama bulamadık, boşver tatlım tek kusur o olsun ki nazar değmesin... seninde herşey gönlünce olsun...

canım tam hatırlamıyorum ama aklımda kalan bir isin var ama omuydu yoksa başka firmayımı hatırlıyorum bilemiyorum NVT Collection diye ama gene emin değilim...
fiyattada emin değilim çok oldu 4 küsür diye galiba canım... kusura bakma pek yardımcı olamadım... ama orada hemen hemen tüm modellerde bu şekilde takımlar var spor ve modern beyaz siyah renklerde eminim aradığını bulabilirsin.

1 sen ve eşin birbirinize çok yakışmışsınız allah mutlulugunuzu daim etsin
2 sen çok güzel bi gelin olmuşsun a.s.
3 annene bayıldım kıyafetleri çok güzeldi kendide öyle
4 babanla olan kuşagını bagladıgı resim çok üzülrek baktım o resme babam aklıma geldimafoldumben
5 evinin her köşesi harikaaaa özellikle mutfak çok şirin cokacimcoook
ama aklıma bişey takıldı :uhm:neden giyinme odası yaptın bebişiniz olursa odası neresi olacak plandan anladıgım kadarıyla 3 oda 1 salon biev

tatlım 1-2-3-4-5 için çok çok teşekkür ederim... 3 anneme ileteceğim sözlerini eminim çok mutlu olacak. 4 herkes o resme çok üzülüyor çünkü herkesin başından aynısı geçtiğinden hatırlıyor. 5 yatak odam küçük resim görmüşsündür gardolap sığmıyor belki şıkıstırabilirdi ama ben ferah seviyorum, bebekde şuan düşünmüyoruz 3-4 yıl var gibi tabi kazayla süpriz olmazsa onuda düşündük zaten 1-2 yaşına kadar beşikde kalır onuda o odaya sığdırıyoruz daha sonra oturma odamı bozarım bebeğim için ama planda bir ev alana kadar bebek yok gibi canım...

mutlukla otur cnm benim yatak odamda gömme dolap var kira bu arada evimiz.gömme dolap olunca benim kendi dolabım sığmıyor bende giyinme odası diye yapıcam bir yerde durmıcak diye üzülüyordum ama eccu niltolnde öle dedi hemen ziyaret ettim senin evini çokta güzel olmuşopuyorumnanaktan

Tatlım bence senin için çok güzel olur çünkü yatak odandaki gömme dolabı yüklük yaparsın yorgan yastık felan filan başka odanıda giyinme odası yap orayada giysilerini koy çünkü biri uyurken diğeri rahat giyiniyor bende baştan olmaz felan dedim ama şimdi çok memnunum... buarada sanada mutluluklar... inşallah seninde evini görmek nasip olur.

Oyy oy canım evin bir harika huzurla mutlulukla bir ömür geçirin inşallah..
Soruldu mu bilmiyorum yorumların hepsini okuyamadım ama yatakodası takımını nerden aldığını merak ettim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…