Niltol'un evi !

çok sağol canım ya,evine bakıp kendi çeyizim için o kadar çok ilham alıyorum ki bizim oturcağımız ev çok küçük çok üzülüyorum bu duruma ama sen bi şaheser yaratmışsın,yatak odam için melek almayı düşünüodum ama senin biblolar felaket hoşuma gitti,yakında evlenicem, ben izmitte oturuyorum bi ara eminönüne gelmeye çalışsam orayı bulabilirmiyim yada o bibloları,bu konuda bana yardım edebilir misin,allah ağız tadınızı hiç bozmasın,o güzel evinize bide bebek odasıyla tamamlasın inşallah :1hug:

canım beğenmen çok hoşuma gitti aslında benim evde çok küçük ama eşyalarımı evimin ölçülerine göre aldım ki odaları fazla boğmamak için. emin önünde çok kolay yerde kime sorsan Şarkhan pasajını gösterir. eminönüne gitmekde kolay sen nereden bineceğini dersin ben sana tarif ederim... bebek için de daha var canım inşallah vakti gelince neden olmasın... öncelikle Yüce Rabbim isteyipde olmayanlara versin

niltolcum evın cok guzel cnm cok begendım.bu arada yatak ortunu nerden aldın cnm cok guzel.evını cok guzel kombıne etmıssın alllah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın,huzurla ve mutlulukla....

merhaba evin çok hoş, bende yatak odası takımımı beyaz yapmayı düşünüorum hatta halımı da bi yerde görmeden senin gibi örmeyi düşündüm beyaz tüylüden bikaç bişi sorcaktım yatak odası takımın (özellikle makyaj masanı ve yatak başlığını ) salon avizeni ve banyodaki (adını hatırlayamadım) ısıtıcı merdivenini nerden ve hatırlayabiliosan ne kadara aldın yazarmısın rica etsem acaba hihoyyyt

niltolcum evın cok guzel cnm cok begendım.bu arada yatak ortunu nerden aldın cnm cok guzel.evını cok guzel kombıne etmıssın alllah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın,huzurla ve mutlulukla....

çok sağol beğenmen beni çok mutlu etti. yatak örtümü eminönünden Home Art mağazasından almıştım...

canım demekki zevklerimiz aynıymış...
öncelikle yatak odamı komple olarak İkitelli Masko mobilyacılar sitesinden aldım ama firmayı unuttum kartı bulursam özel mesaj atarım...
salon avizemisi, Avizeciler çarşısından Şişhaneden aldık hatta arkadaşımız bize ev hediyesi aldı fiyatı oyüzden bilmiyorum...
ısıtıcı peteğide kocacım aldım hiçbilmiyorum canım ama koçtaş pratiker gibi yerlerde var bu tarz ısıtıcılar...

umarım sana yardımcı olmuşumdur tatlım...

her detayı çok beğendim...
çok zevklisiniz maşallah... her şey harika görünüyor...
allah güle güle oturmayı nasip etsin...

çok güzel eşyalar ve çok zevkli aksesuarlarla döşemişsiniz evinizi. zevkinize hayran kaldım. güle güle oturun.

Harika canım evinin her köşesi.. Güle güle oturun..

kafamda tasarladığım ev diyebilirim :)
herşey mükemmel
sağlıkla mutlulukla oturun
koltuk takımlarını nerden aldığını ve fiyatını söyler misin :kedi:

kafamda tasarladığım ev diyebilirim :)
herşey mükemmel
sağlıkla mutlulukla oturun
koltuk takımlarını nerden aldığını ve fiyatını söyler misin :kedi:

tatlım çok teşekkürler... salon koltuklarımı edirne kapı daki modesa mobilyacılar çarşısından aldık ama mağaza ismi bilmiyorum fakat ilk girişdeydi diye hatırlıyorum birde orada genelde bu tarz ve bu kumaşlardan bulman kolay hepsi birbirinden görüp yapıypr zaten... darısı başına tatlım herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…