yatak odasındaki abajurlar mudo'dan mı?aynısını orda görmüştüm...güle güle oturun evinizde...
Cok güzel güle güle otur cnm
çok sağol canım ya,evine bakıp kendi çeyizim için o kadar çok ilham alıyorum ki bizim oturcağımız ev çok küçük çok üzülüyorum bu duruma ama sen bi şaheser yaratmışsın,yatak odam için melek almayı düşünüodum ama senin biblolar felaket hoşuma gitti,yakında evlenicem, ben izmitte oturuyorum bi ara eminönüne gelmeye çalışsam orayı bulabilirmiyim yada o bibloları,bu konuda bana yardım edebilir misin,allah ağız tadınızı hiç bozmasın,o güzel evinize bide bebek odasıyla tamamlasın inşallah :1hug:
cok guzel arkadasim hersey cok hos gule gule oturun insallah
niltolcum evın cok guzel cnm cok begendım.bu arada yatak ortunu nerden aldın cnm cok guzel.evını cok guzel kombıne etmıssın alllah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın,huzurla ve mutlulukla....
merhaba evin çok hoş, bende yatak odası takımımı beyaz yapmayı düşünüorum hatta halımı da bi yerde görmeden senin gibi örmeyi düşündüm beyaz tüylüdenbikaç bişi sorcaktım yatak odası takımın (özellikle makyaj masanı ve yatak başlığını ) salon avizeni ve banyodaki (adını hatırlayamadım) ısıtıcı merdivenini nerden ve hatırlayabiliosan ne kadara aldın yazarmısın rica etsem acaba hihoyyyt
her detayı çok beğendim...
çok zevklisiniz maşallah... her şey harika görünüyor...
allah güle güle oturmayı nasip etsin...
çok güzel eşyalar ve çok zevkli aksesuarlarla döşemişsiniz evinizi. zevkinize hayran kaldım. güle güle oturun.
Harika canım evinin her köşesi.. Güle güle oturun..
kafamda tasarladığım ev diyebilirim :)
herşey mükemmel
sağlıkla mutlulukla oturun
koltuk takımlarını nerden aldığını ve fiyatını söyler misin :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?