Niltol'un evi !

Kızlar oturma odamdaki duvar üniteme biblo aldım... migrosdan tanesi 5.90tl enim çok hoşuma gitti beğenen olursa migrosda daha değişik modellerde var...

Her şey o kadar güzel ve uyumlu görünüyorki çok beğendim.
Rabbim evinizden huzuru sağlığı mutluluğu hiç eksik etmesin güle güle can sağlığı ile oturun..
opuyorumnanaktan

Her şey o kadar güzel ve uyumlu görünüyorki çok beğendim.
Rabbim evinizden huzuru sağlığı mutluluğu hiç eksik etmesin güle güle can sağlığı ile oturun..
opuyorumnanaktan

Canım sağol seninde herşey gönlünce olsun.

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Sizden şu iki soruya cevap alabilirsem sevinirim:

1- Baharat takımınızı ve sosluk vs. nereden aldınız?

2- Mutfakta küçük ev aletlerinin rafının üstünde güpürlü bir örtü var ki bir benzeri giyinme odanızda gardrobun üstünde var.Hurç kumaşının sateni gibi. Onun adını ve nereden bulunabileceğini söyler misiniz?

Teşekkürler...:kedi:

sağol tatlım...

1-ocağımın oradaki tüm beyaz sosluk, tuzluk, baharatlık vs.leri gültepede İKS Mağazası var oradan aldım canım...

2-evek tatlım yatak odamdaki çekmecelerde ve giyinme odamdaki dolapda beyaz renk, mutfağımda ve salon dolaplarımın içinde krem renk örtü var, ismide KAPİTONE kenarlarına uygun hazır fisto diktirdik ve süper kullanışlı oldu, ben dantel işini fazla sevmediğimden annemde kullanışlı olsun diye böyle yaptı...

bencede cok cok guzel bir ev gule gule oturun... bende yatak odana bayilanlardanim canim bencede yatak odasi oyleee olmali cok guzel ..

evin cok güzelmis gülele otur canim
bu arada noami campel kullaniyorsun gözümden kacmadi cok severim

Canım güle güle oturun inşallah. Çok zevklisin maşallah. Dekor çok güzel olmuş.

zerafet akıyor evinin her yerinden, hele yukardaki biblolarına bittim.. güle güle otur a.s.

evin cok güzelmis gülele otur canim
bu arada noami campel kullaniyorsun gözümden kacmadi cok severim

çok sağol canım evet parfüm teshişi doğrudur bence süper bir koku ev içinde çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…