Niltol'un evi !

anladım canım çok sağol elimdeki imkanlarla bukadar oldu gönül ister dahada güzelleri yapmak ama olmuyor... Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre yapsın...

güle güle oturunn:) gerçek fikrlermi belrteym özelkkle yatak odasına bayıldım detaylar müthiş.. salon bana bras ağır geldi,oturma odası gayet spor,giyinme odası fikrne bayıldım,banyodada hawluları koyduğunuz sepet çok hoşuma gtti rengarenk çok güsel olmuş..allah huzurla mutlulukla oturmanızı nasip etsn

canım öncelikle gerçek fikirlerini belirttiğin için çok teşekkür ederim... açıklama yapmak istediğim tek nokta salon için, ben ve eşim spor evden yanayız ama 2 odam varken 2sinide değişik yapmak istedik ve salonu yani misafirlerim geldiğinde ağır bir yerde ağırlamak istedim, ama eşimle günlük olarakda oturma odamızda çok rahat ve spor bir yapmak istedik ve gönlümüzce olsun... sağol seninde herşey gönlünce olsun

iyi günlerde oturun. cok güselll olmus.birsey sormak istiyorum acaba yatak odanızı nerden aldınız.siyah ve beyazın uyumu süper.bende böyle birsey arıyorum ama bir türlü bulmadım

iyi günlerde oturun. cok güselll olmus.birsey sormak istiyorum acaba yatak odanızı nerden aldınız.siyah ve beyazın uyumu süper.bende böyle birsey arıyorum ama bir türlü bulmadım

canım Masko Mobilyacılar sitesinden almıştım ama mağaza ismi felan unuttum bazı sayfalarda yazmıştım belki bulabilirsin.

niltol güle güle otur çok beğendim.
oturma odandaki krem koltuğun olduğu,gri duvar kağıdının markasını öğrenebilir miyim?

Çok güzel düzenlemişsiniz.
Her şey o kadar yerli yerinde ki asla göz yormuyor.
İnce detaylar da ayrı bir hoşluk katmış evinize.
Ömür boyu mutlulukla huzurla oturun inşaallah

Eviniz çok güzel, Allah güle güle oturmanızı nasip etsin . Oturma odanızdaki avizeyi çok beğendim sanırım koçtaştan aldınız , ben salonum için almayı düşünüyorum ( 2 tane ) ama eşim siyah ve içindeki ampuler de küçük olduğu için yeterince aydınlatmayacağını düşünüyor . Kullanan biri olarak görüşünüzü almak istiyorum aydınlatması yeterli mi ? Bu arada salonum sizin salonunuz kadar. Lütfen en kısa zamanda cvp verirseniz çok mutlu olucm .

eviniz gercekten çok güzelodaların renk uyumu hersey ama en çok mutfağı beğendim küçük ama çok güzel yerleştrmişsiniz
bi şey sormak istiyorum ben mutfak masanız küçük ama çok kullanışlı geldi bana bende öle bi masa istiyorum da bulamıyorum
güle güle oturun gerçekten evinizden huzur eksik olmasın inşallah

niltol evini beğendim inşallah ağzının tadıyla mutlu ve huzurlu bir şekilde oturursunuz.1.sayfadan 30.sayfaya kadar senin yazdığın yorumları okudum.merak ettiğim bazı şeyler vardı.muhakkak birileri sormuştur diye yorumlarından takip etmeye çalıştım.ama inan çok sabırlısın.şu yatak odasındaki stıckeri en az 10 kere sormuşlar her seferinde açıklama yapmışsın:)) çok hoşuma gitti ama biraz arkadaşlar yormuş seni:)) bende haziranda evlenicem bende evimin resimlerini koyarım inşallah.ozaman her resimde altına not düşücem herşeyi:))) sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…