Niltol'un evi !

eviniz çok güzelmiş gerçekten.Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

muhtesem bır ev tebrık edıyorum sızı berjerler arasındakı kupu nerden aldınız ve fıyatı ne kadar mutlulukla afıyetle yasayın

muhtesem bır ev tebrık edıyorum sızı berjerler arasındakı kupu nerden aldınız ve fıyatı ne kadar mutlulukla afıyetle yasayın

sağol canım... okmeydanında bu tarz eşyalar satan dükkanlar var ordan beğendik bir arkadaşımız ev hediyesi olarak aldı sağolsun... hatta ben hangi sayfada bilemiyorum ama dükkanın dış resmini paylaşmıştım sayfaları tek tek bakarsan görürsün tatlım...

evin çok güzelmiş canım güle güle otur, oturma odan çok hoşuma gitti çok rahat görünüyor. birde şu resmin yakınından çektiğin foto çok hoş olmuş dergilerdeki fotolar gibi kaydirigubbakcemile3

çok sağol tatlım ama hangi resim olduğunu anlamadım bile.

:roflol: valla canım haklısın anlamamakta ama bana daha alıntı yaptırmıyorlar o yüzden gösteremiyorum. oturma odasındaki tablonun yanından çekmişsin yakın çekim öyle söyliyim , ikea katoloğundakiler gibi olmuş çok hoşuma gitti.

:roflol: valla canım haklısın anlamamakta ama bana daha alıntı yaptırmıyorlar o yüzden gösteremiyorum. oturma odasındaki tablonun yanından çekmişsin yakın çekim öyle söyliyim , ikea katoloğundakiler gibi olmuş çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…