Niltol'un evi !

Nilto ,evindeki ayrıntılar ve uyum gerçekten çok güzel herşey kıvamında olmuş hiç göz yormuyor ,güle güle oturun cnm opuyorumnanaktan

ev eşyaların çok güzelmiş evin ile uyum sağlamış çok hoş

Evin çok güzel. Duvar kağıdı uygulamaların eve ayrı bir hava katmış.Yatak örtünü çok beğendim.
Güle güle otur.

Nitol evin çok guzel daha öncede soylemıstım zaten gule gule oturun. küçük bir kose takımı arıyorum senın köşeyi nereden aldın?

zevkini çok begendim canım herşey cok şık olmuş.. mutfagında ki cam bakliyatlıklardan memnunmusun? cam olduklarından agır oluyor mu rahat kullanabiliyor musun? bi de onların kapakları biraz zor acılıyo gibiydi ben acaba acarken elimden kayar mı diye düşünmüştüm?? baharatlık ve bakliyatlık almam lazım ama karar veremiyorum.. biraz fazla düşünüp taşınan bi tipim sanırım:..
güle güle otur..

Nilto ,evindeki ayrıntılar ve uyum gerçekten çok güzel herşey kıvamında olmuş hiç göz yormuyor ,güle güle oturun cnm opuyorumnanaktan

çok sağol canım...

ev eşyaların çok güzelmiş evin ile uyum sağlamış çok hoş

çok sağol canım...

Evin çok güzel. Duvar kağıdı uygulamaların eve ayrı bir hava katmış.Yatak örtünü çok beğendim.
Güle güle otur.

çok sağol canım değişik olsun istedik...

Nitol evin çok guzel daha öncede soylemıstım zaten gule gule oturun. küçük bir kose takımı arıyorum senın köşeyi nereden aldın?

çok sağol canım... biz köşeyi arstilden aldık fiyatıda uygundu 2 yıl önce tabi şimdi ne oldu bilmiyorum...

canım bence çok kullanışlı, öncelikle evet ağır ama kullanılıyor, kapaklarıda başlarda zor acılsada sonrasında kolay açılıyor, hem görünüşüde güzel ben memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…