tatlım evine bayıldım güle güle otur
yalnız bişey dikkatimi çektri sormak istiyorum
o duvarlara taşlar yapıştırmışsınız ya o duvarın badanasından mı bilmiyorum çok değişik ve hoş duruyo
yani bir renk gibi değil dfe bazı kısımları yansımalı gibi ay inşallah anlatabilmişimdir :)))))
o badana mı yoksa duvar kağıı falan mı cevabın için şimdiden teşekkürler
gerçekten çok kullanışlı ve zevkli bir ev döşemişsiniz bende yaza evleniyorum benimde kendi evim ve çok küçük sizden çok fikir aldım .. herkeze iyimser davranmanız çok hoş.. benimde bi sorum olucaktı koltuk takımını modesadan yaptırdım dediniz mağza ismi nedir acaba benim hayal ettiğim gibide :) a.s.
sağlıkla oturun çok güzel bi ev...
evin çok güzel cnm
çok şık çok güzel evin güle güle oturkaydirigubbakcemile5
kız bu resmi nasıl çektim? nerelere tırmandın nasıl uçtun ? delikafadulden güle güle ağız tadıyla sağlıkla otur inşallah
Allah sağlıkla huzurla oturmanı nasip etsin
merhaba öncelıkle gule gule oturman dıleyıyle. salonundakı perdelerınden memnunmusun canım bende o perdeden almayı düşünüyorumda.
canım evine bayıldım. Çok kullanışlı ve güzel olmuş.Nekadar ince birisin evindeki her türlü detayla ilgili (nerden aldığın, fiyatları vb.) bizlere bilgi veriyorsun. Mutlulukla otur inşallah
Evin çok güzel..ancak sanırım salonda konsul un üzerine plazma gelince ayna açıkta kalmış duvara monte edilmiş :)))... Biraz gereksiz durmuş..bunun dışında harikaaaa...
evin çok güzelmiş canım saglıkla otur ...
canım bişey soraca salon tüllerin kornişemi takılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?