Niltol'un evi !

öncelikle yorumuna çok teşekkür ederim... salonda tv arkasındaki duvarda duvar kağıdı var fakat koltuk arkasındaki duvar badana fakat üzerine biz boncuk yapıştırdık. akşamlarıda ışığı acınca avizedeki taşlar yansıma yapıyor belki onu kastetmişsindir.

yazdıklaraına çok memnun oldum. elimden geldiğince yardımcı oluyorum işte. salon koltuklarımı modesadan yaptırdım ama mağaza ismi unuttum fakat 2 hafta önce gittim modesaya kayınvalidem için orda her mağazada bu modeli bulabilirsin. istersen resmini götür ozel olarakda yapıyorlar.

kız bu resmi nasıl çektim? nerelere tırmandın nasıl uçtun ? delikafadulden güle güle ağız tadıyla sağlıkla otur inşallah

Eklentiler

• $1000640j.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 128
merhaba öncelıkle gule gule oturman dıleyıyle. salonundakı perdelerınden memnunmusun canım bende o perdeden almayı düşünüyorumda.

canım evine bayıldım. Çok kullanışlı ve güzel olmuş.Nekadar ince birisin evindeki her türlü detayla ilgili (nerden aldığın, fiyatları vb.) bizlere bilgi veriyorsun. Mutlulukla otur inşallah

Evin çok güzel..ancak sanırım salonda konsul un üzerine plazma gelince ayna açıkta kalmış duvara monte edilmiş :)))... Biraz gereksiz durmuş..bunun dışında harikaaaa...

canım evine bayıldım. Çok kullanışlı ve güzel olmuş.Nekadar ince birisin evindeki her türlü detayla ilgili (nerden aldığın, fiyatları vb.) bizlere bilgi veriyorsun. Mutlulukla otur inşallah

canım çok sağol elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım... merak ettiğin birşey olursa yardımcı olurum...

Evin çok güzel..ancak sanırım salonda konsul un üzerine plazma gelince ayna açıkta kalmış duvara monte edilmiş :)))... Biraz gereksiz durmuş..bunun dışında harikaaaa...

yorumun için sağol canım... tabii renkler ve zevkler farklı olunca fikirlerde farklı oluyor bizim tercihimiz bu şekildeydi yakıştığınıda düşündük tabi senin fikrinde güzel olur...

sanırım bekarsın seninde herşey gönlünce olsun

Arkadaşlar merak edenlere söylüyorum...

Evimdeki tüllerin hepsini yaptırdığım yerin ismi değişti. eğer yaptırmak isteyen olursa diye bilgileri veriyorum...

NENİS PLATİNUM

Ahmet Buharalı

Unkapanı İ.M.Ç. 1.Blok No:1302 Unkapanı İstanbul
Tel: 0212 526 25 53- 54
www.ahsentekstil.com
imc@nenis.com.tr

1 hafta önce kayınvalidemin evine tül yaptırmak için oradaydık çok güzel modeller ve yeni tüller gelmiş görmenizi isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…