Niltol'un evi !

canım yorumların çok güzel sağol, resmi evet klozet üzerinden çektim. plani varmi valahh harika dösemissiniz güle güle saglikla huzurla otur canim.. bu cümleyi tam anlamadım ama anladığım kadarıyla evin planını soruyorsun evet elimde plan var, ev boşken eşimle ölçtük biçtik, oda bende inşaatçı olduğumuzdan bu iş kolay oldu, daha sonra ben evi Autocad programında çizdim ve eşya almaya giderken yada başka birşey de hep plan yanımdaydı herkesde bayıldı, ölçülerde olunca mobilyacıya gidince beğendiğimiz eşyayı ölçüp plana bakıyorduk olmayınca başka mobilya bakıyorduk yani çok pratik oldu
umarım koyduğum resimler sana tarif edici olmuştur.

Son düzenleme:
çok güzel , zevkle döşenmiş bi ev.. Allah sağlıklı güzel günlerde oturmayı naip etsin..
yatak odanız çok şık, en çok orayı beğendim :asigim:
güle güle oturun canım..

cok güzel,cok ferah,tertemiz bir evin var canim.savgiyle huzurla oturun insallah...oturma odan cok cok hosuma gitti...harika dösemissiniz canim

yatak odan, oturma odan, mutfağın çok güzel.
mufağın tamam küçük biraz ama çok kullanışlı hale getirmişsiniz, masa seçimi çok yerinde olmuş.
kavanozların çok güzel duruyor orada, daha önce de demiştim zaten. her köşesini değerlendirmişsin mutfağın bravo.
en çok oturma odanı sevdim!
tv ünitendeki biblolaın yerlerini değiştirip düzenlemişsin daha hoş olmuş.
yatak odanı yorumladım zaten, çok uyumlu ve güzel her şey.
salonun da çok şık duruyor, oturma grubun çok tatlı. sadece yemek masası vs'nin rengini beğenmedim ama yine de oda kendi içinde uyuma ve bütünlüğe sahip.
evinin bir karakteri var, çok güzel.

huzurla yaşayın canım evinizde..a.s.

yatak odası gerçekten çok hoş olmuş.........
Güle güle iyi günlerde oturun evinizde

birden autocad cızımını gorunce sok oldum :))
ewın cok guzelmıs gule gule oturun.. banyodakı renklı hawlularına ben de bayıldım belkı calarım fıkrını:)

tertip ve düzen evin her yerinden belli.güle güle otur canım.
göçlerini koyduğun odanda bile bir intizam mevcut.
ben zaten daha önce mutfak resimlerinin kısmen bazılarını çeyizlerimizde görmüştüm.meraktaydım evini.
beğendim....

Güle güle otur canım evinde. Bişey sormak istiyorum o duvar döğmesini nerden aldın?

Güle güle otur canım evinde. Bişey sormak istiyorum o duvar döğmesini nerden aldın?

canım KOÇTAŞ'dan aldık. Fiyatı da çok cuzi 50.0ytl idi hatta aldığımız haldeki resmini koyuyorum, hepsi öyle bir bütün şeklinde biz onu kendi tasarımıza göre yatak odasındaki halini elde ettik.a.s.

Bu arada ben sadece yatak odanızıda görmüştüm ona göre yorum yaptım
Oturma odanız banyonuz çok hoş
Güle güle oturun

birden autocad cızımını gorunce sok oldum :))
ewın cok guzelmıs gule gule oturun.. banyodakı renklı hawlularına ben de bayıldım belkı calarım fıkrını:)

canım beğendiğine sevindim, ben zaten yeni evlenenlere yada evini yenilecek fikir olsun diye koydum resimleri. her fikri çalabilirsiniz, yada beğendiğiniz birşey olunca muhakak sorun yerini ve fiyatını biliyorsam sizinle muhakkak paylaşırıma.s.

Ayyy ayyy ayyyyy canım arkadaşımın evinin çok güzel olduğunu tahmin edip,bas bas bağırıp resim ekle demiştim.Yanılmadığımın göstergesi bu tasarım harikası ev.

Yatak odanın bütününe bayıldım.
Evin her odasında ince ayrıntılar var,bunuda çok sevdim.

Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu eksik etmesin.Güle güle oturun tatlım.Antalyadan sevgiler...

çok tatlısın canım ya, yorumların için teşekkürler sıra sende hadi bakalım senin evinin resimlerini bekliyoruz.a.s.

evin çok güzel canım güle güle iyi günlerde otur tatlım kendi evinmi kiramı?

canım yorumun için teşekkürler, demek ki zevklerimiz uyumlu sadece renklerimiz farklı.. ben koltukdan çok memnunum süngeri sert hiç oturdunmu çökme olmuyor. sende memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…