Niltol'un evi !

canım benim evin çok güzelmiş iyi günlerde oturmayı nasip etsin allahım
özellikle yatak odası çok hoşuma gitti

ben yeni eklendim. yeni ev taşıyacağım. ev dekorasyonlarına bakıyorum arada. bu eve bayıldım. çok zevkli döşenmiş nitol. o yatak odandaki duvardaki çiçek baskılarını sen mi yaptın yoksa eve girmeden önce boyacıya mı yaptırdın ?

canım eşimle ben yaptım hatta başka arkadaşımda vardı oda yardımcı oldu çünkü çiçekler bir bütün dü biz onları değişik şekiller yarattık

http://www.kadinlarkulubu.com/5159350-mesaj111.html?

yukarıda linke bak nasıl aldığımızı görürsün

Güle güle otur canım. Yatak odandaki duvar stickerı galiba... Ben de yaptırmak istiyorum da nerden aldın?

güle güle oturun evinizde gerçekten cokk güzel evinizin tamamı cok güzel allah ağızınızın tadına bozmadan oturmak nasip etsin

ben bişey sorucam banyonuzdaki aksesuaları nerden aldınız el sabunu diş fıcalık v.s hepsi takım yanlış görmediysem cevap verirseniz sevinirim tekrar güle güle oturun

hayatım her yorumun için teşekkür ederim. Banyo aksesuarlarımı Eminönünden aldım. dükkanın ismini bilmiyorum ama o sokak da Şarkan Pasajı var kime sorsan pajası bilir, banyo aksesuarları satan dükkan da şark pajasının kapısının karşısında orada çeşit çeşit banyo takımları, banyo paspasları, çamaşır sepetleri vs. var tavsiye edebileceğim bir yer ama fiyatlar biraz çok geldi bana mesela benim aldığım aksesuarların toplamı 155ytl idi içinde çöp kovası, saç fırçalık, diş fırçalık, pamukluk, sıvı sabunluk, normal sabunluk. orada ürünleri tek tek alma imkanıda var.

Son düzenleme:

canım cok tesekkur ederim aynısından alırsam kızmazsın demi bide klozet takımlarınıda mı ordan aldın cok oldum demi

çok teşekkür ederim canım cevabın için, en kısa zamanda koçtaştan bakacağım, netten araştırdım, en kötüsü 150 den başlıyor...

canım cok tesekkur ederim aynısından alırsam kızmazsın demi bide klozet takımlarınıda mı ordan aldın cok oldum demi

yok canım neden kızayım senin evin ayrı benim ki ayrı istediğini alabilirsin...
paspas takımınıda eminönünden kürkçü handan aldı annem 30 ytl idi ama mağaza aldı bilemiyorum

Son düzenleme:
canım evin süper, çok beğendim. çok zevkli ve düzenlisin.
Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin.

Canım, koltuklarına bayıldım. Kumaş türünü öğrenebilir miyim? koltuklarımın yüzünü değiştirmek istiyorum da :))) parlak, ışıl ışıl kumaşlara bayılırım.

Canım, koltuklarına bayıldım. Kumaş türünü öğrenebilir miyim? koltuklarımın yüzünü değiştirmek istiyorum da :))) parlak, ışıl ışıl kumaşlara bayılırım.

canım kadife gibi süete de benziyor yumuşak tüylü birşey, Edirnekapıdan almıştık, orada hemen hemen tüm firmalarda bu kumaş var

Evine bayıldım bittim niltol gercekten harika özenle döşenmiş bir ev en ufak gozumu rahatsiz edicek bi detay goremedim tebrik ederim güle güle huzurla mutlulukla yaşaman dilegimle....

Eviniz cok guzel gule gule oturum:)
ALLAH herkese nasip etsin:)

Evin cok hos, özellikle yatak odan...
Hersey birbirine uyumlu, bi detay haric... Salonundaki renkli duvar kagidi uyumsuz olmus bence...
Onun disinda hersey cok güzel,
güle güle oturun...

cnm evin çok hoş döşenmiş hihoyyyt ben ilk yatak odan hakkında yorum yapmıştım ama diğer odaları gördükten sonra dibim düştü gamyoncuiremsu evinin her köşesi ayrı bir güzel kk daki en güzel ev diyebilirim delikafadulden Allah nazarlardan saklasın

yatak odana bayildim canim ya

ben yatak odami kesin kirmizi yaparim diyodum ama siyah beyazda cok hos duruyomus :)

Allahim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…