canım benim evin çok güzelmiş iyi günlerde oturmayı nasip etsin allahım
özellikle yatak odası çok hoşuma gitti
canım yorumların çok güzel sağol, resmi evet klozet üzerinden çektim. plani varmi valahh harika dösemissiniz güle güle saglikla huzurla otur canim.. bu cümleyi tam anlamadım ama anladığım kadarıyla evin planını soruyorsun evet elimde plan var, ev boşken eşimle ölçtük biçtik, oda bende inşaatçı olduğumuzdan bu iş kolay oldu, daha sonra ben evi Autocad programında çizdim ve eşya almaya giderken yada başka birşey de hep plan yanımdaydı herkesde bayıldı, ölçülerde olunca mobilyacıya gidince beğendiğimiz eşyayı ölçüp plana bakıyorduk olmayınca başka mobilya bakıyorduk yani çok pratik oldu
umarım koyduğum resimler sana tarif edici olmuştur.
canim benim ya cok özür dilerim yanlis yazmisimm mutfain cok güzel plani var yazcaktimmm:1no2:kusura bakma tekrar ama yinede plan icinde saol saolunu baya büyükmüsss plandan anlasildig gbii diger odalarda baya büyük güle güle oturun...hersey harika mükemmelll huzurla sagliklaa oturun canim..:lepi:a.s.
ben yeni eklendim. yeni ev taşıyacağım. ev dekorasyonlarına bakıyorum arada. bu eve bayıldım. çok zevkli döşenmiş nitol. o yatak odandaki duvardaki çiçek baskılarını sen mi yaptın yoksa eve girmeden önce boyacıya mı yaptırdın ?
güle güle oturun evinizde gerçekten cokk güzel evinizin tamamı cok güzel allah ağızınızın tadına bozmadan oturmak nasip etsin
ben bişey sorucam banyonuzdaki aksesuaları nerden aldınız el sabunu diş fıcalık v.s hepsi takım yanlış görmediysem cevap verirseniz sevinirim tekrar güle güle oturun
hayatım her yorumun için teşekkür ederim. Banyo aksesuarlarımı Eminönünden aldım. dükkanın ismini bilmiyorum ama o sokak da Şarkan Pasajı var kime sorsan pajası bilir, banyo aksesuarları satan dükkan da şark pajasının kapısının karşısında orada çeşit çeşit banyo takımları, banyo paspasları, çamaşır sepetleri vs. var tavsiye edebileceğim bir yer ama fiyatlar biraz çok geldi bana mesela benim aldığım aksesuarların toplamı 155ytl idi içinde çöp kovası, saç fırçalık, diş fırçalık, pamukluk, sıvı sabunluk, normal sabunluk. orada ürünleri tek tek alma imkanıda var.
canım cok tesekkur ederim aynısından alırsam kızmazsın demi bide klozet takımlarınıda mı ordan aldın cok oldum demi
Güle güle otur canım. Yatak odandaki duvar stickerı galiba... Ben de yaptırmak istiyorum da nerden aldın?
Canım, koltuklarına bayıldım. Kumaş türünü öğrenebilir miyim? koltuklarımın yüzünü değiştirmek istiyorum da :))) parlak, ışıl ışıl kumaşlara bayılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?