Niltol'un evi !

Evin çok güzel. Dekorasyona meraklı olduğun belli. Ama yatak odan en güzeli. Siyah ve beyazın asilliğine inanan biri olarak çok başarılı bulduğumu söylemeliyim.

evin gerçekten çok güzel, son zamanların modasına uyumlu herşeyin aynı zamanda göz yormayan güzel küçük detaylarla çok cicleştirmişsin Allah mutlu mutlu yaşamayı nasip etsin bir ömür inşallah.

bişey sorucam sana bende mutfağıma kapı yerine kemer yaptırmayı düşünüyorum pek geniş değil benimki. peki yemek kokuları ne oluyor nasıl yani kullanışlı mı? bide bide o küçük mutfak masası nerden?

bak birde diyodun ki eleştiri alırsa üzülürüm. ne kadar güzel bir evin var :)))

yatak odana bayıldım hele o yandan açılan kapaklar süper:)))
yatak odasında duvardaki duar stickerı değil mi yoksa komple kağıtla mı kaplı??
o banyoda tepeden nasıl çektin o resmi şaşırdım kızz:)
mutfak kapısına astığın tüylere bayıldım:)

canım öncelikle yorumun için teşekkürler, mutfakdaki masayı PRATİKER'den aldık, fiyatıda çok cuzi birşeydi ama hatırlamıyorum da 100tl'nin altındaydı, Mutfak daki kemerde evet yemek kokusu biraz içeriye geçiyor ama mutfağında kapı olanların çoğuda zaten kapatmıyor. hem artık aspiratör var kuvvetli çektiği sürece birşey olmuyor, ben sadece kızartma ve fırında balık yapacağım zaman mutfağımdaki küçük camımı açıyorum, aspiratörüde 3 de çalıştırıyorum, içeriye pek fazla koku gitmiyor.a.s.

canım valla korktuğum kadar değilmişsin sağol bana cesaret verdiğin için, mutfak kapısındaki ve camındaki perdeyi annemle ben yaptık ve çok kolay, sakal ip aldık eminönü kürkçühandan bayağı büyük, gene eminönünden boncukçulardandan boncuk aldık, tülün tepesine tığ ile normal iple kare kare şerit ördük, yatay olarak kemerin boyu kadar dikey olarak da 4 yada 5 sıra daha sonra sakal ipleri 4-5 sıra ipden 1 boş, 1 dolu şeklinde geçirip depede düğüm attık, daha sonra düğümlerin oraya koniş düğmelerini geçirdik. ipinlerede boncukları uyumlu çekilde dizdik bu kadar. a.s.

canım şimdi tekrar inceledim süper bir iş çıkarmışsınız gerçekten mükemmel olmuşş
bende yapabilir miyim acaba yaaa:)

birde yatak odasındaki siyah perdeyi nerden aldım. çok güzll bende kırmızısını almayı isterim:1hug:

canım Unkapanı'ndan aldık tülleri aldığımız yerden ama tüm mağzalarda var ve her rengi bulabiliyorsun...a.s.

eviniz gerçekten çok güzel,
huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun inşallah..
küçük alanları çok iyi kullanmışsınız,özellikle mutfakta
mesleki incelikler çok net.sanırım feriköy'de oturduğunuzu yazmıştınız.
genelde istanbuldaki böyle merkezi semtlerde evler küçük zaten ama
istanbulun tam merkezinde olabilmek için değer bence..
yer olarak da eviniz iyi bir konumda sonuçta.benim için merkezi yerde olması
bu şehirde çok önemli.
mutluluklar diliyorum.

tatlım çok hoş yorumların var teşekkür ederim, evet feriköy'de oturuyorum dediğin gibi merkezi yer ama evler küçük olsun kendi evimiz ya ona şükür ediyoruz. sağola.s.

nitolcüğüm evine bayıldım....evin çok geniş olmamasına rağmen çok kullanışlı ve şık düzenlenmiş....güle güle otur canım...

ya bende şu yatak odasındaki sakallı iple yapılan ve halı şeklini alan şeye çok takıldım...çok güzel olmuş...çok heveslendim...bende düşünüyorum şuanda...yatak odamda halım var ama bunlar çok haoşma gitti....banyolardakini duymuş ve görmüştümde buda çok yaratıcı olmuş...ben beyaz değilde daha farklı bir renk düşünüyorum kremli kahveli tonlşarda...bu iki rende olur herhalde.... yıkanmasıda kolay demişsin...üzerine toz yada kıl geldiğinde elektirk süpürgesini üzerinde gezdirebiliyormusun yoksa direk makinayamı atıyorsun...birde kaç numarayla işlenmiş onu merak ettim... benim yalnız bu kadar dar değil daha geniş dahada uzatılabilrmi acaba????ay ne çok soru sordum öyle....

tatlım çok güzel yorumlar yazmışsın, yatak odasındaki kilim de dediğin gibi kahve krem tonlarında çok şık olur, benim banyoma kremini örmüştü aynı akrabam, çok cici duruyor fırsat bulursam resmini çekip buraya koyarım, şişin numarasını bilmiyorum hafta sonu göreceğim ören kişiyi sorar sana özel mesaj atarım, birde üzerine birşey düştüğünde yada tozlandığında elektrikli makine ile süpürülmüyor ama camdan silkelenebiliyor, genişliğine gelince banyomdaki dik dörtgen şeklinde daha geniş en olarak yani yapılabiliyor demek ki.a.s.

ay canım çok saol....

bu konuyla ilgili geniş bilgileri ve resimleri bekliyorum sabırsızlıkla... :dance: çok istiyorum bende...hemen başlayacağım....kış bitmeden yetiştiremem belki ama seneye hazırlık olur en azından...banyodakininde ölçülerini öğrenirmisin sana zahmet...kaçla başlamış falan???? a.s.

çok güzel bir ev güle güle oturun.

ben yatak odasını çok beğendim renkleriyle her şeyiyle uyumlu o açılır kapak da çok çok hoşuma gitti hazır mı aldınız yoksa yaptırdınız mı?

bizim yatak odamızı nişanlım yapacak bize braz fikir verdi çokk güzell...

canım biz hazır aldık ama sen nişanlına göster böyle yapsın kolay bence, hemde çok kullanışlı tüm ıvır zıvırları orası saklıyor ve ortada parfüm oje felan yok. çoluk çocuk gelincede karıştıramıyorlara.s.

yeni gelin evine bayılırım,ilk zamanlar fazlalık yok sonradan ister istemez biraz da lazımlar çıkınca doldurmaya başlıyoruz işte evi.
benim kapımdaki koca kurdeleyi de 1-1.5 sene sonra kaldırmıştım :)
süslü süslü duruyordu dıştan ve içten.
Allah sağlıkla huzurla oturmanızı nasip etsin canım.

Allah ağız tadınız bozulmadan mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah.........her şey çok güzel ama ben mutfağına bayıldım......

çok güzel canım evin. mutfağın küçük ama çok kullanışlı. herşeyi çok güzel yerleştirmişsin. her yerini çok beğendim. sanırım kendi evin. güle güle otur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…