- 16 Mart 2014
- 225
- 3
- 38
- 35
- Konu Sahibi unfortunately
Sagol canimm kizim cok sevinecek tesekkur ediyoruz 😘😘
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimm kizim cok sevinecek tesekkur ediyoruz 😘😘
shrekuin prensesi kusura bakma.bur turlu cvp veremedin sanirim mesajima....bende bekkefim ama cvp alamayinca converse i sattim.kusura bakma tattlim
Alan arkafadim umarim guzel gunlerde kullanir![]()
Pazartesi gününe ayırttım evet ama daha bugün salı. Aradan günler geçmedi. Telefon numaramı size yazmıştım mesajla, nezaketen ulaşabilirdiniz, ben size ulaşamadım, siteye giriş yapamadığım şifremi unuttuğum için. Son olarak "Ayakkabı, eşya bir şekilde temin edilebilir fakat; "Kusura bakılacak bir durum varsa o da sizin satış anlayışınızdır." İyi satışlar.
Arkadas size ulasmaya calisti bizimde israrimiz uzerine bize satti bu isler nasip. kismet bizeymis
tamm cnm boswer ben durumu kendisine belirttim.burda ticaret falan da yapmiyorz yani bir satis politikamiz yok.elimizdekileri bi sekilde degerlendiriyorz bir nevi yardimlasiyorz buranin amaci bu.kendisi bilir...napalim kismet sizeymis.guzel gunlerde kullanin cnm.hoscakal:)
Canim paketimiz geldi ben cok begendim . Kizim henuz okulda eminim bayilacak ... 😊😊cok tesekkur ediyoruz .. 😘😘
ben daha almadim.umarim bende begenirim:) guzel guzel giysin tatli kizin cnm.tekrar gorusmk uzere bir ihtiyacc olursa toplu alimlarda indirim yaparim:)
Kot kapri duruyorsa kot gomlekle alabilirim