Merhabalar ankara da hangi doktora gdiyordunuz acaba bende doktor arayisindayim daEvet, 3.5 saatlik bir mesafeşimdi böyle konuşuyorum ama 30lu haftalarda nasıl olurum bilemiyorum tabi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ankara da hangi doktora gdiyordunuz acaba bende doktor arayisindayim daEvet, 3.5 saatlik bir mesafeşimdi böyle konuşuyorum ama 30lu haftalarda nasıl olurum bilemiyorum tabi
![]()
Korkma canım benm dikkat et bende çektim şekerden hep bi içim geçiyor Bnde değerler normaldi ama hep böyle bi iç geçmelerim oluyordu benide doğum korkusu sardı artık
Canım kısmetse Kasım ortası gibi düşünüyor doktorumAmin sağol canım benim senin doğum tarihin belli oldu mu ne zaman nasip olursa![]()
Canım kısmetse Kasım ortası gibi düşünüyor doktorum
merhaba acaba doktor hametan kullanılabilir demiş miydi geçti mi sorununuz? be de 28. haftada tahriş sorunu yaşıyorum pişik gibi çok rahatsız ediciYani doktor hicbisey demedi ilac kullanamazsin dedihametan hafifletiyor gibiydi ama gece olunca felaket artti ya
Bu hormonal degisimler de vajinal ph i degistirip mantara yol acabiliyormus
Merhaba, Evet hametan kullanabilirsin demisti ama ben bunun uzerine travazol hatta sonra fitil falan da kullandim, su an sorunum yok neyse ki, pisik sorununa sudocrem iyi geliyormerhaba acaba doktor hametan kullanılabilir demiş miydi geçti mi sorununuz? be de 28. haftada tahriş sorunu yaşıyorum pişik gibi çok rahatsız edici
teşekkür ederim tekrar etmez inşallah çok sağolunMerhaba, Evet hametan kullanabilirsin demisti ama ben bunun uzerine travazol hatta sonra fitil falan da kullandim, su an sorunum yok neyse ki, pisik sorununa sudocrem iyi geliyor
Kızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor günler hazırlıklar bitti mi![]()
Oy maşallah kuzumİyiyiz canım çok şükür
Sen nasılsın iyi misin inşallah her şey yolundadır umarım
Benim bitti alışveriş çok şükür kıyafet yıkamaya başladım bu hafta artık odayı dizip bitirmek istiyorum Allah izin verirse inşallah
Biraz artık ağırlaştım yavaş yavaş yapıyorum herşeyi eskisi gibi olmuyor artık![]()
Oy maşallah kuzum
Ellerine sağlık, bencede bitirip rahatla sende. Son zamanlarda iyice dinlenmek istersin belki
Bende ufak ufak yapıyorum Kasım indirimleriyle bitirmeyi düşünüyorum alışveriş kısmını.
Enerjim bazı günler çok yüksek bazen yoruluyorum. Evdeyim genelde. Şükür iyi gidiyor şimdilik. Bebişlerin arasında 120gr fark oldu onu takip edelim dedi doktorumuz inşallah yetişir abisine![]()
Aynen kuzum dikkatli ol artık yavaş hareket et, Allahın izni ile zamanında gelecek kuzular.Sağol canım benim aynen ya dedim geç bile kaldım insan ileri haftalara gelince hiç hareket edemiyorsun gerçektenevet dedim herşeyleri biterse kafam rahat olur
insan yapmadıkça uzadıkça stres oluyor yetişmez diye
Çok iyi canım aynen bu ay indirimler olur o zaman eksiklerini tamamlarsın Allah’ın izniyle inşallah
Bende sürekli evdeyim doktora gidiyorum bazen alışveriş için çıkıyorum o kadar doktor dedi çok dikkatli olmalısın çok yürüyüş iş yapmaman lazım ikizlerde kasılmalar erken başlıyor dedi ondan dolayı dikkat etmelisin erken doğum olsa Allah korusun küvez süreci uzar dedi ondan dolayı çok temkinli davranıyorumçünkü artık karnımda sertleşmeler başladı bunlarda kasılma oluyor doktor dedi ağrı olmadığı sürece sorun olmaz
bakalım umarım vaktinde gelir minik mucizeler Amin
Çok şükür canım bebekler iyi olsun kilo sorun değil benim de kız kilo olarak 80 gram önde ama doktor dedi ikizlerde çok normal bu durum önemli olan gelişimleriyetişir ya abisini yakalar Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut
![]()
Aynen kuzum dikkatli ol artık yavaş hareket et, Allahın izni ile zamanında gelecek kuzular.eksik kaldı diye de zorlama kendini doğumdan sonrada yaparsın herşey olacağına varır boşver. Bazen çok evham yapıyoruz şu instagram anneleri yüzünden bence
herşeyleri kusursuz gibi aktarıyorlar
Tarihiniz belli oldu mu doğum için?
Sertleşme dediğin sürekli olan birşey mi bazen benimde karnım sert oluyo ama ağrı sancı vs olmadan. Şişkinlik gibi sanırım benimki.
Selam arkadaşlar ne zamandır buraya gırmemiştimartık sık sık girerim herkes de burdaymıs
![]()
Merhabalar kızlar ben de ikiz gebeyim 22+0 bugün kasılmalar başladı diye mesajlarınızı görünce heyecanlandım çok siz ne kadarlıksınızzz![]()
Merhaba maşallah kuzular sağlıkla gelsinMerhabalar kızlar ben de ikiz gebeyim 22+0 bugün kasılmalar başladı diye mesajlarınızı görünce heyecanlandım çok siz ne kadarlıksınızzz![]()
Çok teşekkür ederim, amin inşallah hepimiz mis kokulularımızı yuvalarına sağlıkla getirelim inşallahMerhaba canım
Hayırlı olsun ikizlerin sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla vaktinde kucağımıza alalım inşallah Amin
Ben 8.aya girdim çok şükür ama benim bir aydır fazla sertleşmelerim var doktor acı eşlik etmediği sürece normal dedi ikizlerde erken başlıyormuş onun için artık hareketleri kısıtlaman lazım dedi erken gelmemeleri için![]()
Ahh inşallah hepimiz mis kokulularımızı yuvalarına sağlıkla getirelim inşallahMerhaba maşallah kuzular sağlıkla gelsin
Benim karnım sertleşiyor ara ara hemen geçiyor , bi de bacak kramplarım başladı 2 hafta önce magnezyum içmeye başladım o rahatlattı. Benim 25hafta ikiz bebiş bekliyorum