Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar,nisa hastanesinde aşılama yaptiran varsa bilgi verebilir mi? Doktorum orada oldugu icin hastane degistirmek istemiyorum.Bu ayda aşılama yaptirmayi dusunuyorum. Bu sekilde tedavi goren biri varsa yardimci olur musunuz lütfen
Merhaba hangi dr a gidiyosunuz bende o hastaneye gidiyorum ama daha klomen kullandım sadece yeni de rahiö filmi çektirdim. Sağ tüp tıkalı çktı sağda yumurtam oluyordu bende ne yapsam diye düşünüyorum siz de yaşamıssınızdır yardımcu olabilir misiniz
Merhaba hangi dr a gidiyosunuz bende o hastaneye gidiyorum ama daha klomen kullandım sadece yeni de rahiö filmi çektirdim. Sağ tüp tıkalı çktı sağda yumurtam oluyordu bende ne yapsam diye düşünüyorum siz de yaşamıssınızdır yardımcu olabilir misiniz
Ben murvet hanima gidiyorum gecen ay hsg cektirdim benim tuplerde rahimde bi sorun çıkmadı.. Ama bu ay gitmedim biraz ara vermek istedim önümüzdeki ay gidicem yine. Bakalim hayırlısı
siz konuyu acali cok olmus . bebeginiz de olmus sanirim saglicakla buyutun . nisa hastanesinde asilama yapiyorlar mi bunu ogrenmek istemistim . tum kadindogumcular yapiyor mu?fiyat almis miydiniz ?