merhaba nisa hastanesi asiye hanıma gidiyorum fakat mürvet hanımın da çok iyi olduğunu söylüyorlar..her gidişimde bekleme bölümü çok kalabalık oluyor çok hastası var..benim doktorum da çok iyi ..orada tedavi gördüm ..bu sayede hamileyim..ve tabiki kontrollerimde orada yapılıyor..doğuma da orada gireceğim..ben çok memnunum ..şiddetle tavsiye ederim..
asiye hanım ile arkadaş gibiyiz ..genç ve çok sempatik..ne sorarsan yılmadan cevap verir..çooookkk memnunum ..evet biraz kalabalık oluyor doğru ..hatta şimdi fiyatlara gelen düzenlemeden sonra daha yoğun oluyo ama herşeye değer..ben çatalcadan yenibosnaya gidiyorum 50 km yol düşünün artık ne kadar memnun olduğumu..asiye hanıma bnm kuzenim gidiyo banada tavsiye ediyo nasıl bi bayan güler yüzlü ilgilimi hastane çok kalabalık dimi çok bekliyomusun
merhaba bende mürvet hanımı istiyordum ama çok yoğun o yüzden fazla ilgilenemez diye nuray hanımı seçtim o nasıl bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin
arkadaşlar ben z.burnunda oturuyorum..bakırköyde oturuyorum..bildiğiniz güvenilir bir hastane varmı? yani önerebileceğiniz?bilgilendirirseniz sevinirim
a.s
merhaba, zeytinburnunda oturanla için Avrasya Hospitali önerririm. Tanıdıgımbirçok kişi Avrasya host. da Dr Kemale Gülen e gıttiler. cok memnunlar. istersen araştır hastaneyi ve doktoru.cok hastası var yalnız. ama genede hafızası iyi dr un.a.s
sağol canım bu arada z.burnunda oturuyorum.bakırköyde çalışıyorum.yanlış yazmışım 2 semtete yakın bi hastane olabilir.kemale bayan ı erkek mi :):1rolleyes:avrasya belki olabilir bi arkadaşımda ethica yı tavsiye etti... bilgilerin için teşekkür derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?