selam canım dr kemale bayan doktor. bende ethica yı merak edıyordum fiyatları hakkında arkadaşının yada senın bılgın var mı? ben tel aradım sordum söylemediler. bakırköyde dogum hastanele çok sanırım. benım annem şimid ethica eksi incirli hatanesinde bir süre çalışmıştı. çok temiz bir hastane oldugunu biliyorum.d hakkınd bılgım yok malesef.
merhaba bende mürvet hanımı istiyordum ama çok yoğun o yüzden fazla ilgilenemez diye nuray hanımı seçtim o nasıl bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin
selam canım dr kemale bayan doktor. bende ethica yı merak edıyordum fiyatları hakkında arkadaşının yada senın bılgın var mı? ben tel aradım sordum söylemediler. bakırköyde dogum hastanele çok sanırım. benım annem şimid ethica eksi incirli hatanesinde bir süre çalışmıştı. çok temiz bir hastane oldugunu biliyorum.d hakkınd bılgım yok malesef.
Merhaba Arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim Hayrunnisa hastanesinde Opr.Dr.Mürvet Hakyemez kontrollerimi yaptırmak istiyorum hastane ve dr hakkında bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin
Aynı şekilde Meltem hastanesinde de Nuray hanım var onun hakkındada bilgisi olan varsa beni bilgilendirmenizi istiyorum şimdiden çok teşekkürler
meltem hastanesi küçük ve kalabalık bir hastahane.
nuray hanım iyi bir dr ama hastahanenin muayene odaları çok küçük, ultrason cihazları eski model..
birkaç sene öncesine kadar sadece doğum hastanesi idi ve o zaman tercih edilebilrdi fakat şimdi tüm branşlar var..
özel 90 sosyal güvencen varsa 60 dediler.ben aradım sordum.bana söylediler...ama benim arkadaşım ethica tıpa gidiyor orası ayrımış yani dr. odası var. ve dr. orda sürekli buluyosun orası 100 müş. ethica hastanesi polikilinikmiş..hangi doğum dr. varsa yani hangine denk gelirsen o muayene ediyomuş.benim arkadşım dediğim gibi tıpa gidiyor hemen yan tarafta dr. senanur zorer hatta sitesi var doktorun..o çok memnun.. ama biraz tuzlu naniknanik
a.s:roflol:
arkadaşlar bugün hayrünnisa hastanesinde ssklilara uygulanan fiyatlari öğrendim
normal doğum 325 ytl
sezaryen 525 ytl imiş.
ethica da Dr. Uğur Kal harika bir dr çok ilgili ve bilgili parası olanlar bu dr kaçırmayın muayaneside nişantasıda gündüzleri ethica'da
arkadaşlar ben de hayrun nisa hastanesine gittim mürvet hanım çok meşgul hastalarıyla ilgilenemiyomuş onun için asiye hanıma gittim ama pek mamnun kalamadım özel hastaneler kurumlarla anlaşma yaptığı için çok kalabalık oluyo muayene ücretide sadece 10 ytl asiye hanımın yanına girdiğimde beni sadece 5 dk yanında tuttu soru bile aceleden soramadım üstelik ultrason makineleride eski dopler cihazlarıda yok ve muayene odasıda çok küçük üstelik randevülü hastasıydım benden ikili tes istedi bende o testi kendi labaratuarlarında yaptırmadım başka bir yerde yaptırdım diye sonucu götürdüğümde beni azarladı onun için pek memnun kalamadım yinede siz bilirsiniz tercih sizin
teşekkür edrim ben dogum ücretilerinin bilgisini alamadım hastaneden. daha önceden hastane dört dörtlük bi hastaneydi şimdi polıkınık mı olmuş yazık.
teşekkür edrim ben dogum ücretilerinin bilgisini alamadım hastaneden. daha önceden hastane dört dörtlük bi hastaneydi şimdi polıkınık mı olmuş yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?