- 14 Ağustos 2011
- 28.798
- 4.539
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
üzerine gittikçe değişen birşey olacağını düşünmüyorum ki zaten bu durumdan şikayetçi.yazdıklarını baştan sona okumadım ama birşeylerin değişmesinin vakti gelmiş bence.çoğu zaman aramandan ilginden ve dırdırından şikayetçi ise sende Onu mahrum bırak bakalım bu durumdan.o dırdırlarını bile özlemeyip düzgün bir şekilde geri gelmediği sürece sanırım yapacak birşey kalmıyor.
biliyorumki bunun için zor topluyor insan cesaretini ama ben topladım ve bitirdim.çizelgemi geğiştirmedim hala ama 1 hafta sonra düğünüm olmayacağını biliyorum.ne hissediyorum biliyor musun? böylesine ilgisiz,ezik gibi herşeyi alttan alan bir ilişki yaşayacağıma tek başıma onurlu bir yalnızlık yaşarım diyorum.ve bende 30 yaşındayım.
valla cnm seni takmayanı sen hiç takma şimdiden böyle yapıyosa evlenince daha umursamaz davranır sende kendi kendini yersin ben neden evlendım bununla diee
Yaş olarak senden küçüğüm (22) ama bi'kaç şey söylemek istiyorum ben de;
Öncelikle çok iyi niyetlisin ve bence beklemekle hata ediyorsun.
Bu adam daha sana kavuşmamışken böyle soğuk, ilgisiz, ters konuşuyor yarın bi'gün evlendiğinde birden aşkı depreşip de ilgiye, alakaya mı boğacak sanki seni...
Bana kalırsa bi'gün geç uyansan laf olacak, baksana baba evinde uyuduğun saatin bile lafı edilir olmuş.
Erkek tarafı şimdiden her şeye karışır olmuş. Bence sonunda mutsuz olacağına başında mutsuz ol ve daha fazla kıymetini bilmeyen için zamanından çalma...
Eminim ki kıymetini bilen, sana kendini değerli hissettirecek bi'eş adayı illa ki çıkacaktır karşına :)
Hayırlısı olsun senin için...
NİŞANLISINIZ
gözünün içine bakması lazım tersine
el üstünde tutması,şımartması,sevgisini(seviyorsa eğer)göstermesi lazım
şimdiden seni tersliyor ve üzüyorsa,evlenince neler yapmaz
düşünmemen,üzülmemen,kafana takmaman lazım nişanlıyken ki içine sinsin,evlenesin
zaten nişanlılık bunları anlama evresi değilmi
olmuyor de
bırak
kimsenin kaprisini çekmek zorunde değilsin
evleneceksin,imza atacaksın,ev kuracaksın,çocuk yapacaksın,24 saat aynı evin içinde olacaksın
çeker misin????
Yaşıtız canım. Bu yaşta çekinebilirdin aslında.
30 yaşında geri dönüşler daha zor oluyor.
İnsan bir kere değil kırk kere düşünüyor.
Sen altınlarını verip kesin olarak bitirdinmi?
mesaj kutun dolmuş canım yazamıyorum sana :S
tarih öğretmenliği canım branşım...
bir etüt merkezinden çağırmışlardı fakat çok çok az bir rakam teklif etmişlerdi yol paramı ancak karşılıyordu.
gitmedim. kendi bitirdiğim koleje cv mi bıraktım başvuru yaptım ama arayan olmadı canım.
şuan yazlıktayım. takmamaya çalışıyomm ama birraz duygusallık bekliyorum galiba yaa bilemedim ki.
o da diyorki evlilik hayatı böyle değil. eşler birbirini zor görüyor diyor. yani ilginin evliliktete zor olduğunu söylüyor.
her gün kırıyor sonra özür diliyor ben konuşunca. insan düşünüyor acaba evlenincede böyle yapar mı diye. çünkü babasının mizacı da öyle.
nişanlımda bir şey olsa hemen senin yüzünden der.
Canım bende işletme fak bitirdim fakat çalışmıyorum bu senin seçimin kimse yorum yapamaz. yaşın genç durumun iyi böyle biriyle evlilik yaparsan sonucu az çok belli yani mutsuz olacagın. çünkü nişanlın evliliği kendi mutsuz tavrıyla yorumluyor evlilik benim herkese tavsiye ettigim harika bişey ömrümde bu kadar mutlu oldummu bilmiyorum ama doğru kişiyle yapılırsa böyle güzel olur bence.evlilik emek demek klasik olacak ama tek taraflı emekle yürümez kısacası senin nişanlının geçinmeye gönlü yok şımarmış sanki ilişkide ya da karakteri böyle bilemiyorum
Şimdi aramıyorum kaç gündür canım. O arıyor hep.
Şımarmış olabilir.
Anne baba ayrı. Hiç onların mutlu olduğunu görmediği için evlilik hayatı hakkında çok bilgisi olduğunu sanmıyorum.
Ne güzel canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
amin canım çok sağol Allah sana daha güzelini yaşatsın inşallah bak hamileyim hamilelerin duası tutar derlerüzülmeye değmez bu hayat kimse senden değerli degil
Şimdi aramıyorum kaç gündür canım. O arıyor hep.
Şımarmış olabilir.
Anne baba ayrı. Hiç onların mutlu olduğunu görmediği için evlilik hayatı hakkında çok bilgisi olduğunu sanmıyorum.
Ne güzel canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Tuğçecan benimde annemle babam ayrı.nişanlın nasıl bir karaktere sahip bilemem ama ben bu konuda pek senin gibi düşünmüyorum canım.yani anne baba ayrı olduğu için evlilik hayatı konusunda pek bilgi sahibi olamaması konusunda.çok şükür ben ailemde sevgi görerek büyüdüm ne yapılırsa yanlış ne yapılırsa doğruyuda gördüm ama bunları yalnızca kendi ailemde değil çevremde de gözlemleyerek anladım.diyeceğim o ki nişanlın eksikliğini yaşadığı şeyleri kendi kuracağı ailesinde yaşamak için sana daha çok sarılmalı senden de daha çok ilgi beklemeli bence ki bu konuda bir erkek arkadaşımın söylediklerini biliyorum.ben asla kendi çocuklarıma ve eşime babamın anneme yaşattıklarını yaşatmayacağım gibi.çünkü çocukların anne babanın düzgün bir aile hayatı veremedikleri durumda neler hissedeceğini biz çok iyi biliyoruz.çünkü yaşadık bunu dışarıdan görerek öğrenmedik yani.
sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır.benim konumu biliyosun.lütfen sende benim gibi inanmak istediğin şeylere kendini kandırma yoluna giderek inanma.
inşallah seni arıyor olması seni kaybetme korkusunun içinde çok büyüdüğünün göstergesidir ve inşallah herşey yoluna girer yakın zamanda.
Eski nişanlıdan ayrıldıktan 8 ay sonra eşimle tanıştım. Şuan 10 aylık oğlumuz var maşallah. Evliliğimiz de iyi çok şükür. Arada atışmalar oluyor tabi. Ama idare etmek lazım.cok merak ediyorum acaba burda bahsetiniz kisiylemi evlediniz?
ve evlendigseniz nsl bir evliliginiz var gercekten cok merak etim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?