- 14 Ağustos 2011
- 28.848
- 4.564
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
aynenn yaaaa aynen benimkide günde 3_4 kez arar ama en fazlası 5 dk akşamları yatacagı zman 10 dk olur okadar. onun için sesimi duyduya tamam yeter. amin canım çok saol. bende bizimkine dedim askerde bile üzersin beni diye ama bakalım inşallah düşündügüm gibi olmaz.
Bir kadının elini ne kadar sıkı tutarsanız tutun, onu ne kadar güldürürseniz güldürün, önemi yok.
Kalbine dokunmayı bilmiyorsanız ruhuna sahip olmanız mümkün değildir...
O kadar güzel ifade etmişsin ki içinde bulunduğun durumu.
Yemek nasıl geçti. Haberlerini bekliyorum cnm.
Sanirim yolun sonuna geldim. Nisanlimin anneci olmasi, bana laf tasimasi, arkamda durmamasi herseyi mahfetti. Beni elestirmelerine ve nisanlimin tersliklerine dayanamiycam. İsi yok diye destek oldum cok. Ailesel sorunlari oldu destek oldum. Ama her yaptigim laf oluyor su aralar. Ailemle konustuk. Arkamdalar. Sakinlestiriciyle ayaktayim suan. Ben haketmedim. Askerde bekledim. İssiz diye dugunumu erteledim. Onun icin maddi imkanlarimdan vazgectim ama art niyetli bi insan oldum. Beni hic taniyamamis. Yuzugu aticam dedim telefonda. Yolun acik olsun dedim. Tamam ne yaparsan yap dedi. 29 yasindayim bi ailem olsun istemistim ama olmadi. Simdi ne yapiyim ben?
Hayat bazen gerçekten çok acımasız oluyor...
Durup düşündüğünde arkana dönüp baktığında kocaman bi boşluk görüyorsun...
Bunca fedakarlık bunca emek bunca bekleyiş bunun için mi diyorsun...
Üzülüyorsun ağlıyorsun hatta yeri geliyor isyan ediyorsun neden ben diyorsun sürekli...
Sürekli bi sorgu sual ..Sürekli bi karamsarlık....
Hiç geçmicek gibi görünüyor....
Acı hiç dinmeyecek öfken hiç durmayacak başkasını hiç sevemeyecek başkasına alışamayacak gibi... Bi yandan çabaların fedakarlıkların bi yandan bu düşüncelerin....
Sonra acaba doğru karar mı verdim diyorsun?
Bi çelişki içinde kalıyorsun....
Sinirle öfkeyle bi anda mı söyledim böyle ....
Bi süre böyle düşünceler dönüyor aklında...
Dünyada ki bütün insanların acısını sen çekiyormuşcasına canın yanıyor...
Sonra bakıyorsun kendine geliyorsun...Yanında sana destek veren ailen... Arkadaşların...
Toplanıyorsun yavaş yavaş... İçindeki boşluk doluyor... Bitmez sandığın her şeyin zamanla geçtiğini ve gerçekten doğru bi karar verdiğini anlıyorsun... Bi dersti benim için...Öğrenmem gerekeni almam gereken dersi aldım ve hayat devam herşeye rağmen hayat güzel diyorsun.
Seni şu an çok iyi anlayan kişilerden biriyim...
Üzülme ağlama demek saçma olur...
Üzüleceksin elbet ağlayacaksında ....
Hem ağla zaten içinde tutma birşeyi üzüntünü sıkıntını içine atma... Ağlamada bi şekilde terapidir... Rahatlatır insanı....
Ama unutma bu ki her şey geçiyor. Ve geçtikten sonra ben bunun için mi üzülmüşüm emek vermişim diyeceksin....
Güzel günler çok yakında! Hakkında hayırlısı olsun...
Canm ya hayırdır en son normaldi herşey
Bence ikiniz de yıprandınız artık
Haklısın cnm.
Kimse için değişemezsin ve değiştirilemezsin.
İnş. nişanlında doğruları görecektir.
tatlım,güzel arkadaşım burda ki konunu takip edince seni daha iyi anlıyorum şuan.sana burdan da bir şeyler yazmak istiyorum.sevgi,aşk,evlilik sadece bir tarafın özverisi ile olmaz.aşk ilişkisi olsun arkadaşlık olsun aile ilişkisi olsun özünde hep çift taraflı fedakarlıklar taşır.
cnm insanlar nişanlılık sürecinde bir ömür boyu yaşayacağı kişiyi tanımaya çalışırken olumsuz özelliklerinin ilerde yada evlenince değişeceği kanısına kapılır.oldukca yanlıştır.insanlar istemedikten sonra değişmez.ve bu değişim de oldukca zordur.işte nişanlılık bu anlamda önemlidir.evleneceğin kişiyi tanımak.bu dönemde aklında şüpheler olmamalı.şüphelerle dolu bir evlilik yaşamı ilerde sorunlar getircektir.bu mutlu olmayacağın anlamına gelmez tatlım ama şunuda unutma ilerde sen mutlu olmak istediğin için mutlu olacaksın.kimse seni mutlu etmek istediği için değil.ama evlilik dediğimiz kumarda bakış acımız eşlerin birbirlerini mutlu etmesidir.bu benim görüşüm hayatım.sana bu yoldan dön yada devam et diyemem ama yanlışları görmene yardımcı olabilirim.annesine aşırı bağlı bir erkek sorun teşkil edecektir her zaman.yada anneden nefret eden bir erkek.hani büyükler der ya aile çok önemli..üzülerek gerçekten önemli.üzülerek çünkü ailemizi seçme şansımız yok.cnm ilişkini gözden geçir ve bundan sonra uzun upuzun bir ömrü paylaşacağın insanı ölç tart..kararın ne yönde olursa olsun sen herkesten daha önemlisin.kararını sadece kendini düşünerek ver.en doğru olanı yapacağına eminim..
bende canım bi nişanlılık atlattım aynı oturcağımız yere kadar babası karar veriyordu. bana diyordu ki sen biizim eve geliceksin o yüzden babamın istediği olacak.kendi ayaklarınn üstünde durmadan babasının gölgesinde yaşamaya çalışan erkekler var. giyeceğim nişanlığı bile istediğim yerden almadılar bende gittim başak yerden ayırttımışdım sonra gidip aldılar binbir suratla sonra başladı arayıp sormamaya... sonra ayrıldık niyeti yoksa karşı tarafın hiç bişey olmuyor...
seninkide ailesinin etkisinde çok kalmış canım.
benimkinin de babası nişanlanmamıza binbir bahane buldu. bizi istediği yerde oturtmak istedi.
nişanlımda babasıyla aynı işi yapıyordu. ama babası nişanlıma karşıda çok sertti.
sonuç olarak nişanlım herşeyini bırakıp babasından ayrıldı. şimdi görüşmüyorlar. nişanımıza da gelmedi.
sonuçta hayat bizim hayatımız. oturacağımız eve de yaşayacağımız hayata da eşimiz olucak kişiyle beraber karar vermemiz gerekir.
senin için hayırlısı demekki buymuş canım. kaç yaşındasın?
nasıl atlattın sonra?
27 :) atlatamadım tatile çıktım ağladım aradan biraz zamn geçince ,eskiden çoçukken biri vardı. telimi bulmuş aradı onunla görüşmeye başladım ama şimdi onunlada mutlu değilim.hakaretler...
seninki babasını dinlememiş benimki öyle değildi canım. ttuuğumuz nişan yerini bile beğenmediler babsı bırak onu dedi oda bıraktı şimdi beraber yaşıyorlar. sürekli benden babasını aramamı söylüyordu. yok babamın morali bozuk yok ara gönlünü eyle kendini sevdir... böyle işte zaten bu hayatım benim hep kendimi başaklarına sevdircem diye geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?