- Konu Sahibi nigarmalatya
nilos1981 hadi ama..................

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu sabah idrar tesiti yaptım trasverimide sayarsam 12 günüm 2 çizgi çıktıkaydirigubbakcemile3 çok mutluyum yarın ihşallah kandada çıkar inanamıyom benim bu 3 tüp bebek denemem ihşallah dogrudur allah hepimize yaşatsın anne olmayı:Saruboceq:
nilos1981 nerdesin ..........................................![]()
bugün deyilmiydi senin test günün.hadi meraklandırma beni.güzel haberler bekliyorum senden.![]()
nilos1981 hadi ama..................![]()
nilos1981 sanırım sevinçten bize haber vermeyi unuttun.hadi ama......![]()
değerin yükselecektir canım çünkü daha 12. günde değilsin
keşke yaptırmasaydın bekleseydin test gününü kafan karışmazdı var mı yok mu diye
hayırlısı olsun sen merak etme yükselecektir görürsün bak
canim içini ferah tut.bence degerinde artis olcak.benimde test günüm yarin arkadaslar.12.gün oluyo yani.dün yani 10. günümde idrarda çikmadi.insallah kanda çikar.çok korkuyorum çikmaz diye.
canım sevinemedim malesef sonuç 6.37 çıktı. benneyaptımki
doktorum sınırda olduğunu söyledi ve salı günü bi daha test yaptır dedi.
bugün transferin 10. günü ve daha adet günüm gelmedi o yüzden düşük çıkmış olabilirmi acaba yaa inşallah salı günü artar oofff..
Cnm üzülme. 10 la 12. gün arasında çok fark olur.Boşu boşuna 12. gün demiyorlar dimi cnm. Daha adet günün bile gelmemiş. Gör bak nasıl yükselecek değerin canını sıkma rahat olmaya çalış. Salı günü güzel haberlerini duymak dileğiyle....
kaçinci gününe verdiki canim senin doktorun tahlilini.içini ferah tut.bol bol dua et.allahtan ümit kesilmez.yüzün gülcek insallah.bende çok korkuyorum.ya çikmassa diye.yarin yaptircam iste bakalim.allahim hepimize yrdim etsin..
evet canim benimde doktorum aret kamardi.seninle ozaman ayni zamanlarda merkeze gitmisiz.birbirimizi görmüste olabiliriz :) sana kaç embriyo transfer ettiler canim.
çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere tüm anneliği tatmak isteyenlereinşallah bizlerede dua et canım benim test günümde 27 sinde sabırsızlıkla bekliyorum valla hayırlısı versin rabbim