nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

kızlar bu sabah idrar tesiti yaptım trasverimide sayarsam 12 günüm 2 çizgi çıktıkaydirigubbakcemile3 çok mutluyum yarın ihşallah kandada çıkar inanamıyom benim bu 3 tüp bebek denemem ihşallah dogrudur allah hepimize yaşatsın anne olmayı:Saruboceq:

çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere tüm anneliği tatmak isteyenlereinşallah bizlerede dua et canım benim test günümde 27 sinde sabırsızlıkla bekliyorum valla hayırlısı versin rabbim

nilos1981 nerdesin ..........................................kaydirigubbakcemile4

bugün deyilmiydi senin test günün.hadi meraklandırma beni.güzel haberler bekliyorum senden.kaydirigubbakcemile4

nilos1981 hadi ama..................kaydirigubbakcemile4

nilos1981 sanırım sevinçten bize haber vermeyi unuttun.hadi ama......kaydirigubbakcemile4

canım sevinemedim malesef sonuç 6.37 çıktı. benneyaptımki
doktorum sınırda olduğunu söyledi ve salı günü bi daha test yaptır dedi.
bugün transferin 10. günü ve daha adet günüm gelmedi o yüzden düşük çıkmış olabilirmi acaba yaa inşallah salı günü artar oofff..

değerin yükselecektir canım çünkü daha 12. günde değilsin
keşke yaptırmasaydın bekleseydin test gününü kafan karışmazdı var mı yok mu diye
hayırlısı olsun sen merak etme yükselecektir görürsün bak

canim içini ferah tut.bence degerinde artis olcak.benimde test günüm yarin arkadaslar.12.gün oluyo yani.dün yani 10. günümde idrarda çikmadi.insallah kanda çikar.çok korkuyorum çikmaz diye.

evet canim benimde doktorum aret kamardi.seninle ozaman ayni zamanlarda merkeze gitmisiz.birbirimizi görmüste olabiliriz :) sana kaç embriyo transfer ettiler canim.

değerin yükselecektir canım çünkü daha 12. günde değilsin
keşke yaptırmasaydın bekleseydin test gününü kafan karışmazdı var mı yok mu diye
hayırlısı olsun sen merak etme yükselecektir görürsün bak

amin canım inşallah yükselir.
benim test günüm bugündü o yüzden yaptırdım.

tebrik ederim arkadasim.rabbim güzel bi sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip eder insallah.bizim içinde dua et.

canim içini ferah tut.bence degerinde artis olcak.benimde test günüm yarin arkadaslar.12.gün oluyo yani.dün yani 10. günümde idrarda çikmadi.insallah kanda çikar.çok korkuyorum çikmaz diye.

saol canım benim inşallah..
keşke benimde test günümü 12. güne verseydi doktorum benneyaptımki

Canım ben de tebrik ederim inşallah değerin yükselir de sorunsuz 8 ay geçirirsin artık1 ayını geride koydun tabi :D..

nilos1981 canım sakın üzülme bende erken baktırdığını düşünüyorum.bence salı günü çok sevineceksin.ama morel çok önemli kendini salma lütfen.allah bizim yerimize herşeyi çok iyi planlıyor emin ol.dualarım seninle:Saruboceq:

hepinize teşekkür ederim..
değer düşük çıktığı için üzüldük ama sıfır olmadığı için de sevindik tabiki..
inşallah salı günü yükselmiş olur..
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın arkadaşlar, sağlıkla gelsin bebişlerimiz..

canım sevinemedim malesef sonuç 6.37 çıktı. benneyaptımki
doktorum sınırda olduğunu söyledi ve salı günü bi daha test yaptır dedi.
bugün transferin 10. günü ve daha adet günüm gelmedi o yüzden düşük çıkmış olabilirmi acaba yaa inşallah salı günü artar oofff..

Cnm üzülme. 10 la 12. gün arasında çok fark olur.Boşu boşuna 12. gün demiyorlar dimi cnm. Daha adet günün bile gelmemiş. Gör bak nasıl yükselecek değerin canını sıkma rahat olmaya çalış. Salı günü güzel haberlerini duymak dileğiyle....

kaçinci gününe verdiki canim senin doktorun tahlilini.içini ferah tut.bol bol dua et.allahtan ümit kesilmez.yüzün gülcek insallah.bende çok korkuyorum.ya çikmassa diye.yarin yaptircam iste bakalim.allahim hepimize yrdim etsin..

Cnm üzülme. 10 la 12. gün arasında çok fark olur.Boşu boşuna 12. gün demiyorlar dimi cnm. Daha adet günün bile gelmemiş. Gör bak nasıl yükselecek değerin canını sıkma rahat olmaya çalış. Salı günü güzel haberlerini duymak dileğiyle....

teşekkür ederim canım benim güzel haberler veririm inşallah salı günü..

kaçinci gününe verdiki canim senin doktorun tahlilini.içini ferah tut.bol bol dua et.allahtan ümit kesilmez.yüzün gülcek insallah.bende çok korkuyorum.ya çikmassa diye.yarin yaptircam iste bakalim.allahim hepimize yrdim etsin..

canım 10. güne vermişti yani bugüne ama keşke 12. güne verseymiş...

canim bence 12.gün alicaksin güzel haberi.genelde 12.gün yapiliyo çünkü canim bu test.

evet canim benimde doktorum aret kamardi.seninle ozaman ayni zamanlarda merkeze gitmisiz.birbirimizi görmüste olabiliriz :) sana kaç embriyo transfer ettiler canim.

benim yumurtalıklarım yavaş geliştiği için en fazla üç yumurta aldılar onların en iyi kalitelisi iki döllendi 2 yumurta transfer ettiler ama umutluyuz çok güzel gelişti dedi embriyolog evet belki yüz yüze bile geldik senle :))

çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere tüm anneliği tatmak isteyenlereinşallah bizlerede dua et canım benim test günümde 27 sinde sabırsızlıkla bekliyorum valla hayırlısı versin rabbim

İHŞALLAH CANIM BENİM İDRARDA ÇIKTI YARIN KANDA ÇIKMAZ DİYE ENDİŞELENİYOM İHŞALLAH HAMİLEYİMDİR ALLAH TÜM İSTİYENLERE VERSİN:emir_bebek:

Back
X