nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

slm kizla.yarin olmasina saatler kaldi.zaman yaklastikça korku sariyo içimi.allahim ne zormus yaa.

ne ikizi ne üçüzü bence daha da çok şok oldum okuyunca bu kaçıncı gündü?tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah birbirimize destek oluruz doğuma kadar.öpüyorum seni

tebrikler kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Darısı başımıza ben de 25 inde öğreneceğim, olumlu olur ıNŞALLAH

ne ikizi ne üçüzü bence daha da çok şok oldum okuyunca bu kaçıncı gündü?tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah birbirimize destek oluruz doğuma kadar.öpüyorum seni

ya cnm bende şok olmadım desem yalan sölemiş olurum.bakıyorum böle sonuç alana bu formada rastlayamadım daha.3 ad.blast embriyo kondu ama.bilmiyorumki ya dış gebelik mol gebelik yada başka bişey olmasın yaaaaaaaaa walla değerimden korkmaya başladım.off allahım sen yardım et bana.transfer dondurulmuşlarla olduğu için 15.gün test yaptırdım cnm.rabbim hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba benden de güzel bir haber var..değerim 220,20 çıktı..bu arada bir sürü güzel haber gelmiş..sonucu pozitif olanları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirir inşallah..negatif olanlar ise ne olur üzmeyin kendinizi ve umudunuzu kaybetmeyin demek ki hayırlısı böyle imiş..öptüm hepinizi..

arkadaşlar merhaba benden de güzel bir haber var..değerim 220,20 çıktı..bu arada bir sürü güzel haber gelmiş..sonucu pozitif olanları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirir inşallah..negatif olanlar ise ne olur üzmeyin kendinizi ve umudunuzu kaybetmeyin demek ki hayırlısı böyle imiş..öptüm hepinizi..

Ne güzel haberler böyle arkadaşlar..Allah 9 ayıda sağlıklı geçirmenizi nasip etsin ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallahh. Darısı da bizlerinn başına inşallahh Mayıs ayında tedaviye başlayacağım..Sizlerden haberleri aldıkça umutlanıyorum...İnşallah allahım hakkımızda hayırlısını verir...

herkese merhaba bizde 2 olumsuz sonuçlanan aşılamadan sonra tüp bebek denemeye karar verdik.7 mayısta lucrin başlıyacağım içim şimdiden kıpır kıpır.ınşallah rabbiminde yardımıyla olumlu sonuç almayı umut ediyorum.daha önümde uzun bir süreç var Allah sabırlar versinde inşallah çabucak geçsin bu günler

canım aynı gün transfer yaptırmışız.ctsi 124 bugün 226 sen hangi gün test yaptın doktorun ne dedi

canım aynı gün transfer yaptırmışız.ctsi 124 bugün 226 sen hangi gün test yaptın doktorun ne dedi

selam cnm seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah..ben cumartesi yani 12.gün yaptırdım 220,20 çıktı bir daha tekrarlamaya gerek yok dediler..4 mayısa keseyi görmek için çağırdılar..doktorumla henüz konuşamadım yurtdışındaydı bugün dönecekti henüz aramadı seninki ne dedi?

Ne güzel haberler böyle arkadaşlar..Allah 9 ayıda sağlıklı geçirmenizi nasip etsin ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallahh. Darısı da bizlerinn başına inşallahh Mayıs ayında tedaviye başlayacağım..Sizlerden haberleri aldıkça umutlanıyorum...İnşallah allahım hakkımızda hayırlısını verir...

çok teşekkürler cnm..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

hazeran merhaba..geçmiş zamanlarda ki topiklere bakıyordumda.aşılama yolunda tecrübelerimiz de kasımda aşılama yapanlar listesinde ikimizinde adı var.aralık 12de test günümüzmüş beklemişiz beraber.sana link veriyorum bakarsın.(http://www.kadinlarkulubu.com/asila...21509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz-846.html) şimdi tüp bebekte aynı listedeyiz ve yine birlikte sonuç bekliyoruz.rabbimden hayırlısını diliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız cnm. amin

merhaba canım.evet yaa sen söyleyince benimde dikkatimi çekti.ama bu seferde benimki olumlu sonuçlanmadı :( olsun yinede yılmak yok.Perşembeden düne kadar çok kötüydüm ama düşündüm ki moral bozmakla ağlamakla bu işler düzelmeyecek evde benim ilgime ihtiyacı olan bide eşim var.Onun için kendimi toparlayıp yola devam dedim.Sanırım önümde ufak bi ameliyat gözüküyor sonrası ile kendiliğinden gebelik bile oluşabilir.Kısmet bakalım Çarşamba günü doktorumla randevum var ameliyat gününü kararlaştıracaz.Allah herkese tez vakitde hayırlı evlatlar nasip etsin canım.Sanada bebişini hayırlısıyla kucağına almayı kısmet etsin yüce rabbim.

selam cnm seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah..ben cumartesi yani 12.gün yaptırdım 220,20 çıktı bir daha tekrarlamaya gerek yok dediler..4 mayısa keseyi görmek için çağırdılar..doktorumla henüz konuşamadım yurtdışındaydı bugün dönecekti henüz aramadı seninki ne dedi?

canım değerler iyi 2 hafta sonra gel dedi.ama seninkiyle kıyaslayınca yarı yarıya fark ediyor acaba senin ikiz o yüzden mi

Ne gÜzel haberler yaa..tebrık ederım hamıle arkadaŞları .

Ne yazıkkı benım negatıf..3 gÜndÜr az az kanamam olduĞu ıÇın test yaptım bugÜn.aranızda bÖyle olan arkadaŞlar varmı 9. GÜnÜ kanda negatıf Çıkıp sonra pozıtıf olan.. Bılgılerınıze ıhtıyacım var..

Back
X