- Konu Sahibi nigarmalatya
Hamiş kızlar bir şey sorayım testden kaç gün sonra kese görmeye gidiliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özge zümra tebrik ederim darısı bizlere sabırsızlıkla bekliyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
tebrikler kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Darısı başımıza ben de 25 inde öğreneceğim, olumlu olur İNŞALLAH
ne ikizi ne üçüzü bence daha da çok şok oldum okuyunca bu kaçıncı gündü?tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah birbirimize destek oluruz doğuma kadar.öpüyorum seni
Hamiş kızlar bir şey sorayım testden kaç gün sonra kese görmeye gidiliyor?
arkadaşlar merhaba benden de güzel bir haber var..değerim 220,20 çıktı..bu arada bir sürü güzel haber gelmiş..sonucu pozitif olanları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirir inşallah..negatif olanlar ise ne olur üzmeyin kendinizi ve umudunuzu kaybetmeyin demek ki hayırlısı böyle imiş..öptüm hepinizi..
arkadaşlar merhaba benden de güzel bir haber var..değerim 220,20 çıktı..bu arada bir sürü güzel haber gelmiş..sonucu pozitif olanları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirir inşallah..negatif olanlar ise ne olur üzmeyin kendinizi ve umudunuzu kaybetmeyin demek ki hayırlısı böyle imiş..öptüm hepinizi..
canım aynı gün transfer yaptırmışız.ctsi 124 bugün 226 sen hangi gün test yaptın doktorun ne dedi
Ne güzel haberler böyle arkadaşlar..Allah 9 ayıda sağlıklı geçirmenizi nasip etsin ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallahh. Darısı da bizlerinn başına inşallahh Mayıs ayında tedaviye başlayacağım..Sizlerden haberleri aldıkça umutlanıyorum...İnşallah allahım hakkımızda hayırlısını verir...
hazeran merhaba..geçmiş zamanlarda ki topiklere bakıyordumda.aşılama yolunda tecrübelerimiz de kasımda aşılama yapanlar listesinde ikimizinde adı var.aralık 12de test günümüzmüş beklemişiz beraber.sana link veriyorum bakarsın.(http://www.kadinlarkulubu.com/asila...21509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz-846.html) şimdi tüp bebekte aynı listedeyiz ve yine birlikte sonuç bekliyoruz.rabbimden hayırlısını diliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız cnm. amin
selam cnm seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah..ben cumartesi yani 12.gün yaptırdım 220,20 çıktı bir daha tekrarlamaya gerek yok dediler..4 mayısa keseyi görmek için çağırdılar..doktorumla henüz konuşamadım yurtdışındaydı bugün dönecekti henüz aramadı seninki ne dedi?