Nisan 2009 da doğum yapacaklar

eysancım diğer konuyu kapadık. (13 kişi )
şimdilik burdan devam ediyoruz ,

benim bebişte sanki hareket ediyor gibi geliyor bana;
ilk olduğu için tam olarak anlamıyorum.

benim 2. ama bu sanki duradan uyuyo hiç oynamıyor tembel babasınamı cekti neee ağır biraz

selam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun ...
benim bebek kıpır kıpır masallah hafif hafif hissediyorum rabbim herkese bu güzelliği tattırsın inşallah iyi günler herkese...

nasıl hissediyosun anlat bakım
benim sanki içim kaşınıyomuş gibi oluyor
hemen elimle üstüne gelim ovalıyorum ; yok oluyor

slm kızlar yeni mekanımız hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
eysan aynı yaştayız en küçük bende sende bendenmişsin sevindim benim bebişte sabahları sanki hissediyorum yüzüstü dümdüz yatınca ama o da bebişmi tartışılır

slm kızlar nasılsınızhihoyyyt
bugün çok mutluyumhihoyyyt sonunda bende bebişimin hareketlerini hissetmeye başladım:dance: 2 gündür birşeyler oluyodu ama emin değildim bugün daha kuvvetli hissedince tamam dedim bu bebeğim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benmikide çok haraketli değil, bazen kayıyo gibi hissediyorum ama ço k değil

ben de bu hafta çok hissettim bebeğimi özellikle yatıp dinlendiğimde .
çok güzel bi duygu

yaa bende bişeyler hissediyorum ;
ama söylediğim zaman daha erken diyorlar.
bağırsak hareketi dir o diyorlar

ama bence o yaramaz oğlum .

kızlar birde bugün doktor kontrolüm vardı 10gün sonrası için ayrıntılı ultrason istedi ayın 24üne randevu aldım bu ultrason 2.düzey ultrason mu oluyo yoksa 4boyutlu mu oluyor?

sapphira ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu farklı şeyler diye biliyorum

hergün yeni bişey öğreniyorum valla bu sitede renkli dopler hiç duymadım. salı randevumda sorayım ben de doktora.

radyoloji bölümünü arayıp öğreneyim ama anladığım kadarıyla 2li testte bakılandan farklı değil galiba:S
doktora soracaktım aslında ama heyecandan herşeyi unutuyorum :)
şunu sorcam bunu sorcam diyorum ama yok o anda hiçbişy gelmiyo aklıma:)

benim ayrıntılı ultrason hakkkında hiç bilgim yok. 22. hafta dr benden de istemişti geçen pzartesi gittiimde. ama yolculuktan sonra bu pazartesi kontrole gittimde benim kontrolu iki hafta önceye aldı aşağı inmesi yüzünden. belki o zaman yapar ayrıntılı ultrasonu. zaten ben 2li 3lü hiçi bi test yaptırmadım. sadece ense kalınlığı... o da normaldi. inşallah iyidir bizim bıdık prenses:)
çok uzun olduu kusura bakmayın

ben de hep sorcaklarımı unutuyom sonradan arayıp duruyom

aradım şimdi 2.düzey ultrason dediler 4boyutlu falan değilmiş maalesef
birde netten baktım ayrıntılı ultrason 18-22.haftalar arası yapılıyormuş..

merhabalr arkadaşlar.ben de bebeğimi hissediyorum galiba artık.böyel göz seğirmesi gibi.sürekli olmuyor.2 gün önce oldu.bir de bu sabah.gaz değil biliyorum çünkü çok faklıydı.yatar durumdayken oluyo.
ayın 29 unda 19. haftam bitecek .doktorum o zaman ayrıntılı ultrason yapalım demişti.organ gelişimi içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…