radyoloji bölümünü arayıp öğreneyim ama anladığım kadarıyla 2li testte bakılandan farklı değil galiba:S
doktora soracaktım aslında ama heyecandan herşeyi unutuyorum :)
şunu sorcam bunu sorcam diyorum ama yok o anda hiçbişy gelmiyo aklıma:)
slm kızlar yeni mekanımız hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
eysan aynı yaştayız en küçük bende sende bendenmişsin sevindim benim bebişte sabahları sanki hissediyorum yüzüstü dümdüz yatınca ama o da bebişmi tartışılır
Yahu ne kuduruksunuz topiği kapattırmışsınız:)))) Beni merak edenler, ben yazıları okuyorumda yazana kadar akşam oluyo:) Benim bilgisayarda sorun var da o nedenle yazamadım pek. Ama bugün düzeldi sanırım, yeniden yüklettim.
Detaylı ultrasonla ilgili görüntüleme merkezi araştırması yapıyorum. Bizde haftaya giricez. Salı kontrolümüz var, dr. yine bi labratuvar tavsiye eder ama ben 2li testi yaptırdığım yere gitmek istemiyorum, İstanbul Avrupa yakasında bu konuda tavsiye edeceğiniz bi yer var mı? Baktım biraz şişli, levent, mecidiyeköy nişantaşı civarına ama kararsız kaldım. Fiyatlar 130ytl ile 600 ytl. arası ve ssk da geçmiyo hiçbirinde. Bu bidaha geri gelmez bi fırsat o nedenle iyi-doğru bi yere gitmek istiyorum, kafam karışık nereye gitsek acaba?:uhm:
Bizim topik açılmış.arkadaşlar bölünmeyelim çoğu arkadaş orda.olaydan haberi bile olmayanlar var.
megul canını sıkma:1hug:
canım megülün yazdığı önceki kapanmadan kalan yazı ; tarihine bak istersen ;
kapannma konusunuda merak etmeyin açarlar bir iki güne....
atıştık biraz...ne yapalım hakkımızı koruduk.
o zaman daha öncedende kapandı şaşırdım iyice ya neysekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?