Nisan 2009 da doğum yapacaklar

canım aklına gelenleri yaz , ben öyle yazıyorum
doktora gittiğimde de tek tek soruyorum .

ben çıkıyorum arkadşlar , hepinize iyi akşamlar. iyi tatillera.s.

ay ne güzel herkes hareketleri hissetmeye başlamış:) maşallah bebişlerinize... benim kız tembel.. anası gibi uykucu heralde:) tık yok henüz....

şirvan Allah yard olsun... neyse sen de pazar dinlenirsin artık.....

canım yalnız ben sende bayaaa öndeyim benim 2. bebeğim ve oğlum 2.5 yasında hep araları cok olmasın ama balişimede sorun olmasın derdim bu yüzden planımız kasımda yanı bu ay hamilelikti ama allah temmuza nasip etti ne diyelim

Bizim topik açılmış.arkadaşlar bölünmeyelim çoğu arkadaş orda.olaydan haberi bile olmayanlar var.

kızlar gene kuzeyle aramızda bir anlaşmazlık oldu.
biz topiğimize yedekten devam edelim ..

bu arada ben çıkıyorum.

akşam giren arkadaşlar için bunu gündeme getirdim gene.....

topiğinizi merak etmeyin; bir kaç gün sonra açılır;

kalın salıcakla ....

arkadaşlar iyi akşamlar şirvacım neler oluyor ya merak ettim bizimki kilitlenmiş:çok üzgünüm: ne zaman açılır bilen varmı bi orası vardı hamilelikle ilgili bir sürü şey öğrendiğim oda kapandı yaaaa olamazzzzzsenağlama

Yahu ne kuduruksunuz topiği kapattırmışsınız:)))) Beni merak edenler, ben yazıları okuyorumda yazana kadar akşam oluyo:) Benim bilgisayarda sorun var da o nedenle yazamadım pek. Ama bugün düzeldi sanırım, yeniden yüklettim.
Detaylı ultrasonla ilgili görüntüleme merkezi araştırması yapıyorum. Bizde haftaya giricez. Salı kontrolümüz var, dr. yine bi labratuvar tavsiye eder ama ben 2li testi yaptırdığım yere gitmek istemiyorum, İstanbul Avrupa yakasında bu konuda tavsiye edeceğiniz bi yer var mı? Baktım biraz şişli, levent, mecidiyeköy nişantaşı civarına ama kararsız kaldım. Fiyatlar 130ytl ile 600 ytl. arası ve ssk da geçmiyo hiçbirinde. Bu bidaha geri gelmez bi fırsat o nedenle iyi-doğru bi yere gitmek istiyorum, kafam karışık nereye gitsek acaba?:uhm:

bende kilitli konuyu okuyunca ne olduğunu anladım ya hepimizin emeği vardı orada çok üzüldüm ayrıca konu kilitleyecek kadar kötü birşey olmamış üzülmeyin nisan anneleri neyse canım seni ben merak ettim ben sizin için leptop aldım ama siz yoksunuz ama herşey yolundaymışya sevindim soruna cvp veremiyeceğim Ankaralıyım.

aprilcim karşıda bir yer malesef bilmiyorum ;
ben nedicaloark göztepede gireceğim kendi gittiğim hastane...
fakat orda başka bir doktor önerdiler; pededogmu ne hatırlamıyorum şimdi;
ayrıntılıda çok başarılıymış. erkek ama;bakalım eşimi kandırırsam bu sefer ona gözükmek istiyorum

kızlar şu ticker la uğraşıyorum ama uygun bişi bulamadım eskisini çok seviyodum yaaaa üzüldüm
şirvancım medikalpark çok iyi şanslısın bütün aletler yeni orada. ben eve yakın bi yer seçmek zorundayım eşimide götürmek istiyorum. Yoksa medikal parkın önünden geçiyorum haftada en az 2 kez annemlere giderken

canım megülün yazdığı önceki kapanmadan kalan yazı ; tarihine bak istersen ;
kapannma konusunuda merak etmeyin açarlar bir iki güne....

atıştık biraz...ne yapalım hakkımızı koruduk.

daha öncedende kapandı yani şaşırdım iyice ya neyse farketmez açılsada yine kapatıyorlarmış nasılsakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
canım cumartesi günü eşin çalışmıyorsa tavsiye ederim.
metini duyduğum doktor. Gökmen Bey ;
hamişlerden haberler -bölümünde medicalpark göztepe diye bir link var...,
orda bu adamı çok övüyor gidenler, bir incele isterden

o zaman daha öncedende kapandı şaşırdım iyice ya neysekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

şaşırma sen boşver;
bazen cenemizi tutamayıp yöneticilerle atışıyrouz.

ama merak etme biz birbirimizden kopmayız; yedekte olsa beraberiz bak....
o tatlı canını üzme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…