Aşılama Nisan 2012 Aşılamacıları buraya!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 12m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar ben de zeynep kamil de aşılama raporu çıkartıyorum 15 nisan da tedaviye başlayacağım hayırlısı ile dosyam heyete girecek haftaya salı.inşallah raporum çıkacak ve ilaçlarımı alabilicem.herkes için hayırlısı olsun. aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok benim de ilk aşılamam tutmadı ama ümit işte yine de. belki bahar bize uğur getirir...

12m;23955687]hayırlı olsun arkadaşım.inşallah bebeklerimize kavuşmamızda bu aşılamalarımızı vesile eder Rabbim.ilaçlara ne kadar ödedin?rapor çıkardın mı?[/QUOTE]

çok teşekkür ederim arkadaşım..evet zeynep kamil hastanesinde rapor çıkarttım.. reçeteyi eczaneye verdim ama ilaçlarımı daha almadım..yarın alıcam. alınca ne kadar ödediğimi belirtirim..
sen hangi aşamadaydın? hangi hastanede tedavi oluyosun?

12m;23955687]hayırlı olsun arkadaşım.inşallah bebeklerimize kavuşmamızda bu aşılamalarımızı vesile eder Rabbim.ilaçlara ne kadar ödedin?rapor çıkardın mı?

çok teşekkür ederim arkadaşım..evet zeynep kamil hastanesinde rapor çıkarttım.. reçeteyi eczaneye verdim ama ilaçlarımı daha almadım..yarın alıcam. alınca ne kadar ödediğimi belirtirim..
sen hangi aşamadaydın? hangi hastanede tedavi oluyosun?[/QUOTE]

canım ben istanbulda değilim.yaşadığım şehirde de dr um özel hastanede.aşılama ilaçlarla birlikte ne kadar tutacak hiçbir bilgim yok.epey fazla olacağa benziyor.gelişmelerden haberdar edeceğim zaten sizleri...

canım hoşgeldin...hayırlı haberlerini de verirsin inşallah bizlere.raporun yetiyormuş okumuştum..sevindim...aşılamanın normal ilişkiden farkı yok derken neyi kasdettin?acı olmaması anlamında mı yoksa tutma şansının normal ilişkiyle aynı olması anlamında mı?bir de bazı dr lar iki gün üst üste aşılama yapıyorlarmış duydun mu hiç böyle bir şey?

evet dediğin gibi umutsuz olmak kötü ben umutla bakamıyoruz çok geriliyorum o yüzden belkide olmadı moral çok önemliymiş bu durumda benimde aşılamam aynı senin anlattığın gibi oldu bütün anlatıkklarını uyguladık biz ama tutmadı aslına bakarsan biraz tutmuş yani kanda biraz yükseldi sonra adet oldum yerleşemeden adetle düşmüş bundan sonra ne yapacağımızı bilmiyorum ama inş senin ilkinde tutar moralini yüksek tut banada öyle diyorlar ama ben beceremiyorum

Üzüldüm canım kolay bir durum değil seni çok iyi anlıyorum,kim olsa üzülür fakat senin de bahsettiğin gibi moral çok önemli,o dönemde başka şeylerle meşgul ol belki işe yarar stres atmanda.Ben deayın 10 u nu bekliyorum adet olursam hemen gitcem aşılama için,doktor bu ay doğal yolla da olabilir rahim filminde açıldı diye ifade etti ama ben sanmıyorum.Sen canını sıkma beslenmene dikkat et,güzel şeyler düşün canım.İnşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla,iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim.

inş seninde hayırlı haberlerini alırız tşk ederim

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım nisanın 4 de aşılamam yapıldı inşallah ama pek umutlu değilim bizim sorunumuz erkek faktörü yıkandıktan sonra 1 milyon sperm enjekte edildi rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

şansı açısından demek istedim canım. tutma ihtimali hemen hemen aynı.sadece aşılamada rahim ağzı geçilip direk rahimin içine enjekte edildiği için spermler spermin yolu kısaltılmış oluyor. böylelikle spermlerde hareket problemi olan çiftlerin şansı artıyor. yani erkek infertilitesinde daha başalırı. normal ilişkide spermler 4 saatte rahime ulaşıyorsa aşılamada 2 saatte. öyle duymuştum:)
iki kez aşılama ben de duydum ama çoğul gebelik riski bulunduğu için bence yapılmamalı. mesela 2 yumurta varsa birisi 18 birisi 16 mm ise ikişer gün arayla aşılama yapılıp tutma ihtimali artıyor ama ya ikisi de tutarsa?
çoğu insan ikiz istiyor ama ben rahim anomalisi olan birisi olarak bunun kolay olmadığını biliyorum.rahimde problem olmasa bile ikiz gebelik her zaman riski gebelik kategorisindedir. ben 1 tanesini taşıyabilecekmiyim onu düşünüyorum şuanda.
adetim süpriz yaptı dün akşam işaret geldi daha 26. günümdeyim ((
yarın heyete giriyor dosyam raporum çıkıcak ama şu şartlarda yetişmiyor.adetim daha başlamadı sökülmesi 1-2 günü bulur. zeynep kamil de tedai gören arkadaşlar da git ilaçlarını yazdır 3. günü diyor yazarlar eczaneden alırsın rapor çıkınca da götürürsün diyorlar öyle denicem şansımı.bakalım hayırlısı olsun.eğer olmazsa da öbür ayı beklicem.nasip artık..

canım zaten olmamasının sebeni drlar da açıklayamıyor çoğunlukla.benin ne eşimde ne bende problem var..ikinizde de herşey mükemmel diyor dr...ama gel gör ki olmuyor...olacağı varsa Allah bir şeyleri vesile ediyor oluyor..İnşallah bizim de vesilemiz olur aşılamalarımız.dene şansını canım...eczaneden alıp raporu sonradan götürünce kabul ediyorlarmış.tanıdık bir eczane bulursanız daha kolay olur..inşallah bizi uğraştıran nazlı bebeklerimiz gelecek canım.gelişmelerden haberdar et.

senin durumun da zor olsa gerek canım biz en azından sorunu biliyoruz benim rahim anomalim var eşimde problem yok. bugün dosyam heyetten geçmiş hastaneyi aradım geçti dediler. haftaya salı rapor için arayın bizi dedi kadın. ben de sordum adet oldum ilaçlarımı yazar mı doktorlar dedim. doktorlarla konuşmanız gerek bilmiyorum dedi. yarına randevu aldım.doktorların rapor çıkmadan yazamayız demesinden korkuyorum ben yoksa elbet eczane buluruz.inşallah demezler öyle bişey. ben kendim alıcam ilaçları derim.

canım sana bir şey soracam.gonal f verdi bana dr um.bu ilacı devletin karşıladığı toplam bir ünite miktarı var değil mi?kaç üniteyi karşılıyor.rapor çıkardım bugün.3 defa karşılıyor dediler...3 defadan kasdettikleri ne anlamadım

canım bende gonal f kullandım. ilk kutu bitti, ikinci kutuyuda raporumun günü dolmadığı için hemen aldım. 2. kutudan 1 kere kullandım. duruyor. ikinci aşılama gerekirse yeniden rapor çıkartmayı deneyceğim. devletin karşıladığı ünite değilde 3000 doz. kullandığın ilaç miktarına göre değişiyor. kimisi bir aşılamada 3 kutu kullanıyor kimi 1 kutu. yumurtanın gelişme süresiyle ilgili sanırım.

sağol canım cevabın için.üniteden kasdettiğim doz yani.ilacın üzerinde 450 u yazıyor ya ünite anlamında.bana 450 lik 3 kutu yazdı.sanırım hepsi kullanılmaz.kalacak aynen benim de.inşallah ikincilere gerek kalmaz canım ne diyelim.

inşallah gerek kalmaz canım. bir kerede 3 kutu öylemi. keşke teker teker alsaydın. bana 1 kutu yazdı sonra 1 gün daha kullan çatlatma inğesini yapalım dedi. dedim ilaç bitti . 1 kutu da öyle yazdı.

ben ikinci aşılamamda gonal f kullanmıştım.ama ne yazkki aşılamam tutmadı

inş seninde hayırlı haberlerini alırız tşk ederim

Normal yolla olmadı adet oldum yarın doktora gidiyorum aşılama için ilk adımı atacağım inşallah,heyecanlıyım hemde çookkk.İlaçlardan bahsediyorlar aşılama yaptıranlar bakalım bana ne verecek doktorum.Sende durum nasıl?

aşıla nasıl oluyor biri bana anlatsın bende bu ay olcam nasıl oldugnu bılmıyorum cok heycanlıyım bıde korkuyorum olmaz dıye :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…