Aşılama Nisan 2012 Aşılamacıları buraya!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 12m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar sureklı yazılanları okuyordum fakat bugun uye oldum.lk defa asılama yaptırdım 19 nısanda çatlatma iğnesi 21 nısanda aşılama yapıldı fakat sadece bel agrısı var 8 mayısa kadar beklememı soledı doktor sızın belırtılerınız neler?idrar testını 10.gun yapsam cıkarmı? Neolur belırtılerınızı yazın arkadaslar

Ben bu platformda yeniyim. Herkese iyi pazarlar. Ben hamile kalma yolundaki ugraslarim ve bilgi edinme esnasinda bu site ile tanistim. Yasanmis tecrubeler kulaktan dolma bilgilerden cok daha iyi. Ben 1 yillik evliyim. Eylul 2011' den bu yana ugrastik ama olmadi. Esimde ve bende birsey cikmadi. Bu nedenle doktorum bu ay asilama yapti :) 24 Nisan' da asilamam oldu. 07. Mayis pzt gunu test yapicam ve sonucu gorecegim. Bu arada 07. Mayis benim evliligimin 1. Yildonumu :) umarim hediyem bebisim olur.

öncelikle aramıza hoşgeldin.inşallah aşılama sonucun güzel olur ve eşinle sana çok güzel bir evlilik yıldönümü hediyen olur.stres yapma....daha yeni evlisiniz.olur elbet.ben üç buçuk yıllık evliyim hala uğraşıyoruz

arkadaşlar merhaba bugün bende aşılamaya başladım. kısaca hikayemi anlatayım kendiliğinden hamile kalıp 2 düşük yaşadım sonra 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu fakat evladıma hala kavuşamadım. en son çikolata kistinden ameliyat oldum. 4 aydır deniyoruz ama gebelik olmadı.Ankaradayım bugün aşılamaya başladık 1 kutu gonol f aldım 450 lik 4 gün vurulcam fakat 50 gr falan eksik kalıyo 50 gr içinde 1 kutu daha gonol f almak zor olucak maddi açıdan çünkü 400 gr boşa gidicek sizlerden ricam yeni aşılama yapan arkadaşlardan ellerinde gonol f kaldıysa 1 kutu verebilirlermi acaba allah rızası için hamile kaldılarsa ellerindede gonol f varsa 1 kutu benimle irtibata geçerlerse çok sevinirim lütfen simdiden hepinize teşekkür ederim allah razı olsun yoksada mecbur alıcam zaten ama genede şansımı denemek istedim.umarım bu sefer evladıma kavuşabilirim çok yoruldum ve tükendim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…