- Konu Sahibi miraclegirl
-
ay hayırlısı inşallah canım ya inşallah minik tutunurmerhaba kızlar,ben daha sizden değilim ama olmayı çok istiyorum, eğer bu aya çalışmalarımız tutarsa ki daha hastayım başlamadık, sizin aranızda olmaya ümitliyim, o yüzden bi gelip selam vermek istedim... arefe günü bat tarihim eğer olmazsam bende nisan sonu itibariyel doğum yaparak aranıza katılabilirim kimbilir değil mi:)))
aminnnnnn Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbende nisan annişi olucam nasipse
kan testim dün 100.9 çıktı, daha hamileliğimin çok çok başındayım veee çok mutluyum,
Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
bende nisan annişi olucam nasipse
kan testim dün 100.9 çıktı, daha hamileliğimin çok çok başındayım veee çok mutluyum,
Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Adına çok sevindim Rabbim mutluluğunu daim etsin ilk bebişin mi olacak ?... Allah tamamına erdirsin.. tahmini olarakda yumurtlama gününü biliyorsan yazabilir misin ?yumurtlama gününden kaç gün sonra test yaptırdın.. kusura bakma bende beklemedeyim merak ediyorum. idrar testi yapsam çıkarmı diye düşünüyorum. bat ım 27 temmuz bakalım hayırlısı
evet canım ilk bebeğim olcak nasipse bakalım,
yumurtlama tarihi hiç bilmiyorum ki, en son 30 haziran da adet görmüştüm, 20 temmuz da idrar testinde minicik silik ikinci çizgiyi gördüm, 2 sabah daha tekrarladım idrar testini, ilkine göre daha koyu oldu ama yine de silikti, dayanamadık dün kan testi yaptrdk, kesin hamile çıktmbence yap bi idrar testi hemen hiiiç bekleme...
yumurtlama tarihi hiç bilmiyorum ki, en son 30 haziran da adet görmüştüm, 20 temmuz da idrar testinde minicik silik ikinci çizgiyi gördüm, 2 sabah daha tekrarladım idrar testini, ilkine göre daha koyu oldu ama yine de silikti, dayanamadık dün kan testi yaptrdk, kesin hamile çıktmbence yap bi idrar testi hemen hiiiç bekleme...
benimde satım 26 haziran ve 2 yaşında bir oğlum var eşimle pr.tif. kullanarak korunuyorduk. taki 14 ü gecesine kadar ogün bir yanlışlık oldu ve olan oldu. ertesi gün uyandığımda çok fazla akıntım olduğunu farkettim yani yum. günüm olduğunu düşündüm. bu sebepten dolayı, beklenmedik ama sonucu bizi üzmeyecek bir durum oluştu. yani 2. bebeği herkesden çok arzuluyorduk sadece 6 ay 1 sene kadar beklemeyi düşünüyorduk .. eğer olmuşsa yüreğimize hoş gelir. bizi sevindirir. ama yoksa da ertelenmiş planımız devam eder..1 . bebeğim için 1 sene uğraşmıştım.. eğer bu bir keresinde tuttuysa rabbime şükretmekten başka bir şey gelmez elimden.. sanada bebişinle birlikte sağlık diliyorum tatlım.. ben diğerinde 6 ay boyunca istifra etmiştim. inşallah senin rahat bir gebeliğin olur. sıkıntılardan uzak dur... sıkıntı derken olumsuz düşünceleri kastediyorum. sağlıklı günler dilerim tatlım..
merhaba hanımlar
Allah kısmet ederse bnde nisan ayında anne olacağım inş
hayırlı olsun, hep beraber kucağımıza alırız bebişleri inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?