Nisan 2013 Anneleri

Eger hesaplamalarim dogruysa benim de Nisan'a gelecek insallah. doktora ancak 3 hafta sonrasina yer bulabildim..ilk doktor ziyaretinde neler yasadniz?

geç gitmen daha iyi aslında hem bebeği hemde kalp atışlarını görebilirsin erken gidince sadece kese görünüyor

Eger hesaplamalarim dogruysa benim de Nisan'a gelecek insallah. doktora ancak 3 hafta sonrasina yer bulabildim..ilk doktor ziyaretinde neler yasadniz?

benim bugün doktor randevum, heyecanlıyım ve sanırım tedirginim, sorunsuz geçer inşAllah, bnde yaşadıklarımı yazarım artk

geç gitmen daha iyi aslında hem bebeği hemde kalp atışlarını görebilirsin erken gidince sadece kese görünüyor

ilk bebeğe sahip olmanın heyecanı mı bilmiyorum, daha fazla beklemeye dayanamadık, hiç bi hamilelik belirtisi yaşamadığım için bianönce gidip görmek istiyoruz miniğimi

ilk olduğundan cnm bende kızımda bat geçtikten 2-3 gün sonra dr a gitmiştim dr da senin kadar erkekn gelen olmamıştı demişti sadece keseyi görmüştük ama şimdi 2. olursa en az 6 haftalık olmasını bekliycem .iyi haberlerle gelirsin inşallah buraya yazarsın

selam kızlar bende aranıza yeni katldım bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 224.93 çıktı..rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn inş cnm bnm Allahım ilk önce sana we sewgili ailene bağışlasın inş miniğiniiiiii

21temmuz ç.tesi 14 , 23 temmuz p.tesi 94 dü daha baktırmadım yoğunum bu aralar

herkesi kutluyorummm.......rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....ben sanırım 3 haftalığım lab.bayanın dediğine göre 2.çizgi silikti kan tah:87çıktı...salı gününe randevu aldım....hayırlısı inşallah

kızlar göremedik bebişimi
doktor tekrar kan testi istedi bu defa 914 çıktı, doktor bi sorun olmadığını haftaya görebilceğimizi söyledi çok şükür

Herkese merhaba, bende 2 gün önceki kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.Yalnız çok tedirginim.Geçen ay tüp bebek tedavisi sonucu kimyasal gebelik yaşadım.Değerim çok yükselmedi ve adetim geldi.Bu ay tüp bebeğin ardından kendiliğinden hamile kalmışım.bu bir mucize benim için.Çünkü çocuk sahibi olmak için 3 yıldır uğraşıyorduk ve olmuyordu.Değerim 243,5 çıktı.Bana sanki düşük geldi forumda çok daha yüksek çıkanlar var.Bugün tekrar kan verdim yükseldimi bakalım.Allahım bu mucizemi bana bağışlar inşallah.

doktor tekrar kan testi istedi bu defa 914 çıktı, doktor bi sorun olmadığını haftaya görebilceğimizi söyledi çok şükür

Merhaba tugbaogretmen,Hayırlı olsun hamileliğin.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.Kese görmek için henüz erken.En erken binli değerlerde görünür.Doktorunun dediği gibi haftaya görürsünüz inşallah bebeğinizin kesesini.

teşkkr ederim hestia, ilk hamilelilk heyecanı işte, yaşadıkça öğreniyoruz

canım çok erken daha vajinal ultrasonda görülür anca ama gerek yok...bekleyelim ,bende çok heyecanlıyım perşembe günü gidecez bizde görmek için inşallah görebiliriz

Merhaba kızlar,
Bat tarihim dündü. Gittim test yaptırsın. 373 çıktı değerim. Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım acele etme haftaya doktora gidersin diyor. Şimdi gitsen de keseyi görebilmek için haftaya çağırır seni diyorlar. Sizler ne yaptınız. Kese göreniniz var mı.

kızlar 15 ağustosa doktordan randevu aldım. sizce bu tarih çok geçmi. vaj. ultrasona girmek istemiyorum. hangi tlarihte gitsem normal ultrasonda kalp atışlarını duyarım. ne yapmam gerek bilmiyorum.

Hayirli ramazanlar arkadaslar
hamileliginiz hayirli ugurlu olsun
ben de hamileyim insallah,6yil bekledik 6.tup bebek tedavimizle sonunda hamile kaldim.transferden sonra 20.gun degerim 287,12.gun 873 cikti doktor aradi degerlerimin cok iyi olduguni soyledi 3 hafta sonraya kalp atislari icin muayene dedi yani 14agustos.cok heyecanliyim.uc dort gundur belim ara ara com agriyor bu normalmi?bilanti yok hrnuz hafif uyku hali bas agrisi ve bas donmeleri oluyor.rabbim hepimizin evlatlarimizi hayirli ve saglikli bir sekilde
kucagimiza almaui nasip etsin amin.

Arkadaşlar mrb bende 26temmuzda öğrendim hamile olduğumu. BAT dan 6gün önce öğrendim. Değerim 34 çıktı. Yarın BAT. Yarın tekrar gidicem kan testi yaptırcM. Burda okuduğuma göre sanki benm değerim düşük mü çıkmış ne? Sizinkiler niye o kadar yüksek çıktı? bende mi sorun var sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…