- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi miraclegirl
-
Eger hesaplamalarim dogruysa benim de Nisan'a gelecek insallah. doktora ancak 3 hafta sonrasina yer bulabildim..ilk doktor ziyaretinde neler yasadniz?
Eger hesaplamalarim dogruysa benim de Nisan'a gelecek insallah. doktora ancak 3 hafta sonrasina yer bulabildim..ilk doktor ziyaretinde neler yasadniz?
geç gitmen daha iyi aslında hem bebeği hemde kalp atışlarını görebilirsin erken gidince sadece kese görünüyor
benim bugün doktor randevum, heyecanlıyım ve sanırım tedirginim, sorunsuz geçer inşAllah, bnde yaşadıklarımı yazarım artk
ilk bebeğe sahip olmanın heyecanı mı bilmiyorum, daha fazla beklemeye dayanamadık, hiç bi hamilelik belirtisi yaşamadığım için bianönce gidip görmek istiyoruz miniğimi
selam kızlar bende aranıza yeni katldım bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 224.93 çıktı..rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
hoşgeldiin cnm
sağlıkla al kucağına inş
amin canım cümlemizin allah nazarlardan esirgesin.. çok korkuorum daha önce 1 düşük yaşadım 2 sene önce.. anca tutturabildik ..rabbim bağışlasın inşallah kucağımıza alırız.. sizin değerleriniz kaç?
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn inş cnm bnmAllahım ilk önce sana we sewgili ailene bağışlasın inş miniğiniiiiii
21temmuz ç.tesi 14 , 23 temmuz p.tesi 94 dü daha baktırmadım yoğunum bu aralar
amin canım doğumlarımız aynı güne denk geliyor .Rabbim o günleri göstersin inşallah
kızlar göremedik bebişimi
doktor tekrar kan testi istedi bu defa 914 çıktı, doktor bi sorun olmadığını haftaya görebilceğimizi söyledi çok şükür
Merhaba tugbaogretmen,Hayırlı olsun hamileliğin.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.Kese görmek için henüz erken.En erken binli değerlerde görünür.Doktorunun dediği gibi haftaya görürsünüz inşallah bebeğinizin kesesini.
kızlar göremedik bebişimi
doktor tekrar kan testi istedi bu defa 914 çıktı, doktor bi sorun olmadığını haftaya görebilceğimizi söyledi çok şükür
kızlar 15 ağustosa doktordan randevu aldım. sizce bu tarih çok geçmi. vaj. ultrasona girmek istemiyorum. hangi tlarihte gitsem normal ultrasonda kalp atışlarını duyarım. ne yapmam gerek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?