Nisan 2013 Anneleri

canım hayırlı olsun dert etme bazılarının düşük oluyor sonra yükseliyor.. denizfeneri hoşgeldin aramıza üçüzler mi geliyor? bende 5 yıllık evliyim 2 sene önce düşük yaptım,eşimde morfoloji sorunu vardı %2 di,varikosel ameliyatı oldu 3. ayda hamile kaldım doğal yolla süpriz yaptı minnoşum bizee...bizde tüp bebek yaptırmayı planlıyorduk Rabbimin işi işte binlerce kere hamdü senalar olsun çok şükürr ,inşallah kucağımıza almayı nasip eder..

kızlar bende idrar yanması oluyor sizdede var mı?

Gunaydin duzeltme yapayim internete telden girdigim icin yanlis yazmisim 10.gun 287 , 12.gun 873

Hosbulduk canim senin adina cok sevindim ne guzel tedaviye gerek kalmadan hamile kalmissin gozun aydin.
canim doktor degerleri cok begendi ikiz olabilir mi dedim olabilir dedi.3embriyo kondu bana hayirli saglikli uzun omurlu olsun da sayi muhim degil.canim ben de de dort gundur sadece sabah idrarinda yanma var.merkez idrar testi yaptir dedi dun yaptik tertemiz cikti cok sukur alerjik bunyen olabilir asitli yiyecekler takiyordur dedi meyve hibi ama yeme diyemeyiz dedi.sen de baktirsan allah korusun enfeksiyon riski olursa bebege zararli

canım bende perşembe günü gidicem , 17 gün önce gitmiştim değerim 224.93 ,dr daha erken dedi perşembe bakalım dedi.. sanırım testler o zaman yapılacak, benimde genelde sabah yanıyo canım , ama çok sık wc ye gidiorum sürekli su içiyorum yanma geçsin diye..önceki gebeliğimde enfeksiyonum olmuştu antibiyotik vermişlerdi ama 2 hafta sonra düştü.. bide önceki gebeliğimde plt değerim yanı trombositler yüksek çıkmış acaba pıhtılaşmadan mı düştü diye endişeliyim..pıhtılaşma testlerini bu ay yaptırmayı planlıyordum ama süpriz bi şekilde hamile kaldım..bilginiz var mı acaba ? trombosit yüksekliği düşüğe neden olur mu? acaba dr a erken mi gitsem içim içimi yiyor..
bu arada benimde ikiz olabilir çift yumurtlamıştım bu ay tuttuysa inşallah ikiz olur.. ama dediğin gibi sağlıklı olsunda ikiz tek önemli değil..rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize hayırlı olsun

huysuz melek hamilelikte kahverengi akıntı olabilir ama sen mutlaka dr a git, progestan felan verdi mi?

Canim bence doktora git testlerini yaptir bekletme ben folbiol glifor coraspin crinone jel kullaniyorum sen tedavisiz hamis oldugun icin belki bilmiyosun kullanman gereken ilaclar vardir sat kac?benim 29 haziran transfer 14temmuz
sen bayagi once gitmisin dr a ama haftalarimiz ayni anlamadim

kızlar size hikaemi anlataymm.benim bat tarihim 27 temmuzdu tabi ben 1 hafta önce yani 20 temmuz gebelik testi yaptım.silik çizgi çıktı.ve ben şok oldum 1 hafta öncesinden belli olmasına.ve adetimden 3gün önce kan verdim ve beta 273 çıktı daha dr gitmedim salı günü için randevu aldım o aman bebeğim hakkında bigilenicem kaç haftalık olduğunu falan öğrenicemmm.ama hanımlar çok güzel bir duygu hamile olmak

dr bana elevit ve progesteron verdi canım.. ben adetimden önce gittim ,sat 30 haziran ,yumurtlamam 13 temmuzda oldu

denizfeneriii ayyyy şimdi gördüm 17 gün önce yazmışım yanlııışş çatatma iğnesinden sonra 17. gün gittim 224.93 tü değerim :))

Son düzenleme:

oo sayfamız şenlenmiş, nisan anneleri yavaş yavaş öğreniyor bebiş haberlerini
aysem seninle bebiş haberlerini öğrenmemiz çok benziyor, bnde miniğimi testte yaklaşık bi hafta önce öğrendim, bu hafta doktora gttim, bebeği göremedi, kan testi yaptı hcg 914 çıktı, daha erken haftaya gel dedi. yani sende gittiğinde doktor bi bilgi vermicektir, hatta 2.kan testini isticektir...

hadi yaaaa bende işte çarşamba günü kan verdim 273 çıktı salı gidiceğime göre betam yükselmiştir heralde.ayyy hayırlısıyla benim kuzumun keseisni bir görseler.bu arada sanhada hayırlı uğurl olsun allah kucana almayıda nasip etsin

bu topic gittikçe dolacaktır bence, şimdilik sadece nisanın ilk haftasının annişleri burada

yaaaa hemen dolsun amaaaa.böyle karınlarımız şiştiğinde resimlerimizi koyalaım bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizde yazlaım.bebeklerimie aldığımız bebk odalarını kıyafetlerini koyalımmm

denizfeneriii ayyyy şimdi gördüm 17 gün önce yazmışım yanlııışş çatatma iğnesinden sonra 17. gün gittim 224.93 tü değerim :))
Simdi anladim canim o zaman ayniyiiiiz bebisleri birlikte buyutecegiz insallah

İnsallah onlari da yapicaz sirayla,insallah sayfamiz bereketlenir.ben tub bebek ozel bolumde temmuzda tedavi olacaklar topigindeyim normalde.55arkadastan 14 hamis olduk suanda.diger arkadaslarin sonuclarini bekliyoruz
sonra nisan topigi olusturucaz oraya da gelebilirsin.ben arada buraya bakiyorum

bu topic gittikçe dolacaktır bence, şimdilik sadece nisanın ilk haftasının annişleri burada

tuba ayşem dua edin ben de bu topiğin anneciği olayım :26:
karnımızdaki tepikleri beraber kutlayalım
bat 7 ağustos :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…