- Konu Sahibi miraclegirl
-
Arkadaşlar mrb bende 26temmuzda öğrendim hamile olduğumu. BAT dan 6gün önce öğrendim. Değerim 34 çıktı. Yarın BAT. Yarın tekrar gidicem kan testi yaptırcM. Burda okuduğuma göre sanki benm değerim düşük mü çıkmış ne? Sizinkiler niye o kadar yüksek çıktı? bende mi sorun var sizce?
Hayirli ramazanlar arkadaslar
hamileliginiz hayirli ugurlu olsun
ben de hamileyim insallah,6yil bekledik 6.tup bebek tedavimizle sonunda hamile kaldim.transferden sonra 20.gun degerim 287,12.gun 873cikti doktor aradi degerlerimin cok iyi olduguni soyledi 3 hafta sonraya kalp atislari icin muayene dedi yani 14agustos.cok heyecanliyim.uc dort gundur belim ara ara com agriyor bu normalmi?bilanti yok hrnuz hafif uyku hali bas agrisi ve bas donmeleri oluyor.rabbim hepimizin evlatlarimizi hayirli ve saglikli bir sekilde
kucagimiza almaui nasip etsin amin.
canım hayırlı olsun dert etme bazılarının düşük oluyor sonra yükseliyor.. denizfeneri hoşgeldin aramıza üçüzler mi geliyor? bende 5 yıllık evliyim 2 sene önce düşük yaptım,eşimde morfoloji sorunu vardı %2 di,varikosel ameliyatı oldu 3. ayda hamile kaldım doğal yolla süpriz yaptı minnoşum bizee...bizde tüp bebek yaptırmayı planlıyorduk Rabbimin işi işte binlerce kere hamdü senalar olsun çok şükürr ,inşallah kucağımıza almayı nasip eder..
kızlar bende idrar yanması oluyor sizdede var mı?
Hosbulduk canim senin adina cok sevindim ne guzel tedaviye gerek kalmadan hamile kalmissin gozun aydin.
canim doktor degerleri cok begendi ikiz olabilir mi dedim olabilir dedi.3embriyo kondu bana hayirli saglikli uzun omurlu olsun da sayi muhim degil.canim ben de de dort gundur sadece sabah idrarinda yanma var.merkez idrar testi yaptir dedi dun yaptik tertemiz cikti cok sukur alerjik bunyen olabilir asitli yiyecekler takiyordur dedi meyve hibi ama yeme diyemeyiz dedi.sen de baktirsan allah korusun enfeksiyon riski olursa bebege zararli
canım bende perşembe günü gidicem , 17 gün önce gitmiştim değerim 224.93 ,dr daha erken dedi perşembe bakalım dedi.. sanırım testler o zaman yapılacak, benimde genelde sabah yanıyo canım , ama çok sık wc ye gidiorum sürekli su içiyorum yanma geçsin diye..önceki gebeliğimde enfeksiyonum olmuştu antibiyotik vermişlerdi ama 2 hafta sonra düştü.. bide önceki gebeliğimde plt değerim yanı trombositler yüksek çıkmış acaba pıhtılaşmadan mı düştü diye endişeliyim..pıhtılaşma testlerini bu ay yaptırmayı planlıyordum ama süpriz bi şekilde hamile kaldım..bilginiz var mı acaba ? trombosit yüksekliği düşüğe neden olur mu? acaba dr a erken mi gitsem içim içimi yiyor..
bu arada benimde ikiz olabilir çift yumurtlamıştım bu ay tuttuysa inşallah ikiz olur.. ama dediğin gibi sağlıklı olsunda ikiz tek önemli değil..rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize hayırlı olsun
huysuz melek hamilelikte kahverengi akıntı olabilir ama sen mutlaka dr a git, progestan felan verdi mi?
slm kızlar allah nasip kısmet ederse bende nisan annesi olucam tabi erken doğum olmazsaaaa
Hayirli ugurlu olsun arkadadim hosgeldin
Canim bence doktora git testlerini yaptir bekletme ben folbiol glifor coraspin crinone jel kullaniyorum sen tedavisiz hamis oldugun icin belki bilmiyosun kullanman gereken ilaclar vardir sat kac?benim 29 haziran transfer 14temmuz
sen bayagi once gitmisin dr a ama haftalarimiz ayni anlamadim
kızlar size hikaemi anlataymm.benim bat tarihim 27 temmuzdu tabi ben 1 hafta önce yani 20 temmuz gebelik testi yaptım.silik çizgi çıktı.ve ben şok oldum 1 hafta öncesinden belli olmasına.ve adetimden 3gün önce kan verdim ve beta 273 çıktı daha dr gitmedim salı günü için randevu aldım o aman bebeğim hakkında bigilenicem kaç haftalık olduğunu falan öğrenicemmm.ama hanımlar çok güzel bir duygu hamile olmak
günaydın hanımlaaaarrr
koyu kahwe akıntım war korktum sizde de oldu mu :18:
oo sayfamız şenlenmiş, nisan anneleri yavaş yavaş öğreniyor bebiş haberlerini
aysem seninle bebiş haberlerini öğrenmemiz çok benziyor, bnde miniğimi testte yaklaşık bi hafta önce öğrendim, bu hafta doktora gttim, bebeği göremedi, kan testi yaptı hcg 914 çıktı, daha erken haftaya gel dedi. yani sende gittiğinde doktor bi bilgi vermicektir, hatta 2.kan testini isticektir...
bu topikte neden kimse konuşmuyor yaaaa
bu topic gittikçe dolacaktır bence, şimdilik sadece nisanın ilk haftasının annişleri burada
Simdi anladim canim o zaman ayniyiiiiz bebisleri birlikte buyutecegiz insallahdenizfeneriii ayyyy şimdi gördüm 17 gün önce yazmışım yanlııışşçatatma iğnesinden sonra 17. gün gittim 224.93 tü değerim :))
yaaaa hemen dolsun amaaaa.böyle karınlarımız şiştiğinde resimlerimizi koyalaım bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizde yazlaım.bebeklerimie aldığımız bebk odalarını kıyafetlerini koyalımmm
bu topic gittikçe dolacaktır bence, şimdilik sadece nisanın ilk haftasının annişleri burada
yaaaa hemen dolsun amaaaa.böyle karınlarımız şiştiğinde resimlerimizi koyalaım bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizde yazlaım.bebeklerimie aldığımız bebk odalarını kıyafetlerini koyalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?