Nisan 2013 te anne olacakların paylaşım alanı

bebeklerimizin cinsiyetleri belli oldu mu

• kız

OY: 3 33,3%
  • erkek

OY: 6 66,7%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam Allah kısmet ederse bende Nisanda anne olacağım..daha çok yeniyin 7. haftamdayım..yarın kalp atışını dinlemek için kontorle gideceğim bakalım.
inşallah herşey yolundadır ve benim susamım sağlıklı bir şekilde gelişiyordur..
sıkıntılarına gelecek olursak aynı zamanda yoğun tempolu bir işte çalışıyorum..bu yüzden haddinden fazla yorgunluk hissediyorum, kabızlık çekiyorum ki bundan nefret ediyorum :(
kabızlık olduğu için doğru düzgün yiyemiyorum yediğim zaman çıkarmak zorunda kalıyorum gibi..Hepsi varsın olsun..geçip gidecek şeyler Allahın izniyle..
yeterki bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde gelişimlerini sağlasınlar...
şimdilik bu kadar..:nazar:

Nisan ayında doğum yapacak olan arkadaşlar yaşadıklarımızı paylaşalım

merhabalar, ben de nisan başı gibi ikinci kez anne olacağım inşallah. 4 yaşında bir oğlum var.

ben ilkinde olduğu gibi bu gebeliğimde de bulantı, kusma, baş dönmesi vs.. gibi bir sıkıntı yaşamıyorum allaha şükür. tek şikayetim çok çabuk yorulmak ve halsizlik.
yoğun ve mesaili bir işte çalışıyorum. dikkatimi toparlamam lazım ama kafam sürekli yastık istiyor :) ama kimse de anlayış göstermiyor malesef. çalışan kadına herşey gibi hamilelik de zor geçiyor :(

merhabalar ilk kez yazıyorum foruma :)
Ben de inşallah nisanın başında anne olacağım. ilk hamileliğim çok heyecanlıyım:)))

Merhaba kizlar,
Benimde isim oldukca yogun.kimi sabah cok guzel uyaniyorum,kimi zamansa ogure ogure.
Geceleri karnim kasiniyor

ben de nisanda anne olacağım inşallah. yarın ilk kez ultrasona gireceğim, henüz bebeği hiç görmediğimden belki de, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. ilk günler adet olacakmışım gibi karın ağrılarım oldu, biraz da göğüslerim büyüdü, onun dışında kendimde hiçbir fark hissetmiyorum, hayırlısı.

bende nisan sonu gibi ilk ke anne olacağım 7.haftam dolmak üzere. halsilik , uyku hali, sabahları kalktığımda açlıktan bayılacakmış hisleri çok oluyor. sanırım kabızlık hepimizin şikayeti ben bu sıkıntıyı bol su içerek aşmaya çalışıyorum , bol sebze yiyorum ve çok şükür aşırı sıkıntı yaratmadı. bebeğimin kalp atışını bu hafta içerisinde dinledim çok duygulandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizler nasıl besleniyorsunuz özellikle yenilmemesi gereken besinler var mı?

nisan anneleri doktorlarınız adım adım neler tavsiye ediyor paylaşalım. 8.haftaya giriyorum doktorum sadece folik asit kullandırıyor ne vitamin ne demir hapı vermedi acaba normal mi? beslenme düzenimi soruyor iştahsızlığım olduğunu ama elimden geldiğinde süt, yoğurt , yumurta ve meyve tüketmeye çalıştığımı söylemiştim. sizlerin durumları nasıl?

Merhaba ben de 5 yıllık bir özlemden sonra çok şükür şu an 10+2 hamileyim. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bende bulantı kusma yok çok şükür, doktorum bana decavit vermişti, diğer kadın doğum doktorum decavitin 3. aydan sonra kullanılması gerektiğini söyledi , fazla A vitamini bebeğin gözlerine zarar verebilirmiş ilk aylarda. Ben de 8 haftalıkken folik asit kullanmaya başladım, 12 hafta olunca decavite dönücem, sanırım hastanede çalışmanın dezavantajı bu, bir dr diğer dr u beğenmiyor :27:

bende nasipse nisanda anne olacağım inşallah bende folik asit ve progestan kullanıyorum benimde ara ara mide bulantılarım oluyor ve hep uyumak istiyorum

Ben de şuan sadece folik asit kullanıyorum, doktorum diğer vitaminlerin bulantı yapabileceğini söyledi ama 2 hafta sonra ikili test için gideceğimde yeni vitaminlere başlıcakmışım öğrenince bilgi veririm.

Merhaba ben de 5 yıllık bir özlemden sonra çok şükür şu an 10+2 hamileyim. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bende bulantı kusma yok çok şükür, doktorum bana decavit vermişti, diğer kadın doğum doktorum decavitin 3. aydan sonra kullanılması gerektiğini söyledi , fazla A vitamini bebeğin gözlerine zarar verebilirmiş ilk aylarda. Ben de 8 haftalıkken folik asit kullanmaya başladım, 12 hafta olunca decavite dönücem, sanırım hastanede çalışmanın dezavantajı bu, bir dr diğer dr u beğenmiyor :27:

Ben de 10+2 haftalığım elevit ve kan hapına 10 gun önce başladım.Hamilelikten 4 ay once folik asit kullandım, 10 gun once folik asit hapim bitince icinde folik asit olan kan hapına devam ediyorum.

Bende nisan annesi olucam kısmetse.
İlk bebişim.Dün ilk kez kalp atışlarını duydum bebişimin onunla birlikde benimkide hızlandı:)
Kocaman olmuş,artık iyice belirginleşmiş.Doktorum hareketlenmeye başlamış dedi.
Bende folik plus kullanıyordum.Ancak doktorum mide bulantım çok yoğun olduğu için ve her yediğimi çıkardığımdan folik plus'ın midemi yoracağını söyleyip farklı bir vitamin yazdı.Onu henüz almadım.Bende kabızlık hiç olmadı,sebze çok severim belkide ondan bilemiyorum.
Dün 9 hafta 6 günlükdü bebişim.Her geçen gün büyümeye devam ediyor.Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben her şeye razıyım yeterki bebişim sağlıklı olsun....

Bende nisan annesi olucam kısmetse.
İlk bebişim.Dün ilk kez kalp atışlarını duydum bebişimin onunla birlikde benimkide hızlandı:)
Kocaman olmuş,artık iyice belirginleşmiş.Doktorum hareketlenmeye başlamış dedi.
Bende folik plus kullanıyordum.Ancak doktorum mide bulantım çok yoğun olduğu için ve her yediğimi çıkardığımdan folik plus'ın midemi yoracağını söyleyip farklı bir vitamin yazdı.Onu henüz almadım.Bende kabızlık hiç olmadı,sebze çok severim belkide ondan bilemiyorum.
Dün 9 hafta 6 günlükdü bebişim.Her geçen gün büyümeye devam ediyor.Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben her şeye razıyım yeterki bebişim sağlıklı olsun....

Amin canım hepimizin inşallah , bebeklerimiz büyüyor ama biz de böyle onlarla gün sayıyoruz günler geçmiyo :43:

Amin canım hepimizin inşallah , bebeklerimiz büyüyor ama biz de böyle onlarla gün sayıyoruz günler geçmiyo :43:

Günler öyle yada böyle geçicek canım.
Sonra bir bakmışsın kucağımızda mis kokulu bebişlerimiz:)
Benim bebişim annesiyle babasına süpriz yaptı.
Siz daha beklicekdiniz ama ben dayanamıyorum geliyorum dedi:)
Çalıştığım için belkide zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ben.
Tek dileğim sağlıkla dünyaya gelmesi,allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Hamiş kalınca annemi daha iyi anladım.İnsanın ödü kopuyor bir şey olacak diye.

selam bayanlar
ben de nisan sonunda bekliyorum hayırlısıyla.
geçen hafta kalp atışlarını duyduk, daha o minicik ama benim karnım şimdiden koskocaman oldu!!
boğazıma hakim olamıyorum, çok mu yiyorum onu bile anlayamıyorum. bir yandan da kabızlık var. benim tüp bebek olduğu için progesteron kapsül kullanıyorum. doktorumun verdiği folik asit dışında balık yemeği sevmediğim için balık yapı da alıyorum, belki o açtı iştahımı :1:

bu arada benim hamilelikte kullanıldığını duyduğum tek vitamin elevit. hala kontrol e gitmedim, bakalım gebelik takibini yapacağım doktor ne önerecek.
siz farklı birşey duydunuz mu?

selam bayanlar
ben de nisan sonunda bekliyorum hayırlısıyla.
geçen hafta kalp atışlarını duyduk, daha o minicik ama benim karnım şimdiden koskocaman oldu!!
boğazıma hakim olamıyorum, çok mu yiyorum onu bile anlayamıyorum. bir yandan da kabızlık var. benim tüp bebek olduğu için progesteron kapsül kullanıyorum. doktorumun verdiği folik asit dışında balık yemeği sevmediğim için balık yapı da alıyorum, belki o açtı iştahımı :1:

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Kendine bir günlük tut yediklerini mutlaka yaz.Gün sonunda okursun böylece aşırıya kaçıp kaçmadığını anlarsın.
Fazla yedikçe bebeşimiz değil biz kilo alıyoruz unutmayalım.
Ben 10. haftamdayım hala hamiş kaldığım kilodayım.
Ne aldım nede verdim.Doktor vermeninde iyi olmadığını söyledi.

bu arada benim hamilelikte kullanıldığını duyduğum tek vitamin elevit. hala kontrol e gitmedim, bakalım gebelik takibini yapacağım doktor ne önerecek.
siz farklı birşey duydunuz mu?

Doktorum bana vitamin yazdı folikden farklı olarak ama ne yazdı bilmiyorum.
İlacıda aldım ama annemde unuttum.Hafta sonu alıcam bakalım.O zaman paylaşırım.

Günler öyle yada böyle geçicek canım.
Sonra bir bakmışsın kucağımızda mis kokulu bebişlerimiz:)
Benim bebişim annesiyle babasına süpriz yaptı.
Siz daha beklicekdiniz ama ben dayanamıyorum geliyorum dedi:)
Çalıştığım için belkide zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ben.
Tek dileğim sağlıkla dünyaya gelmesi,allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Hamiş kalınca annemi daha iyi anladım.İnsanın ödü kopuyor bir şey olacak diye.

İnşallah canım yaaa bizimki de sürpriz bebek :) güya bu ay sonu biz tüp bebek yaptırıyorduk, 5 yıldır istiyoruz, Ramazan' da sürpriz yaptı bize minik kuzu :49: Ben de çalışıyorum ama maalesef hergün sayıyorum unutamıyorum, bugün 10+6 mesela :17:

Back
X