Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisan ayında doğum yapacak olan arkadaşlar yaşadıklarımızı paylaşalım
Merhaba ben de 5 yıllık bir özlemden sonra çok şükür şu an 10+2 hamileyim. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bende bulantı kusma yok çok şükür, doktorum bana decavit vermişti, diğer kadın doğum doktorum decavitin 3. aydan sonra kullanılması gerektiğini söyledi , fazla A vitamini bebeğin gözlerine zarar verebilirmiş ilk aylarda. Ben de 8 haftalıkken folik asit kullanmaya başladım, 12 hafta olunca decavite dönücem, sanırım hastanede çalışmanın dezavantajı bu, bir dr diğer dr u beğenmiyor![]()
Bende nisan annesi olucam kısmetse.
İlk bebişim.Dün ilk kez kalp atışlarını duydum bebişimin onunla birlikde benimkide hızlandı:)
Kocaman olmuş,artık iyice belirginleşmiş.Doktorum hareketlenmeye başlamış dedi.
Bende folik plus kullanıyordum.Ancak doktorum mide bulantım çok yoğun olduğu için ve her yediğimi çıkardığımdan folik plus'ın midemi yoracağını söyleyip farklı bir vitamin yazdı.Onu henüz almadım.Bende kabızlık hiç olmadı,sebze çok severim belkide ondan bilemiyorum.
Dün 9 hafta 6 günlükdü bebişim.Her geçen gün büyümeye devam ediyor.Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben her şeye razıyım yeterki bebişim sağlıklı olsun....
Amin canım hepimizin inşallah , bebeklerimiz büyüyor ama biz de böyle onlarla gün sayıyoruz günler geçmiyo![]()
selam bayanlar
ben de nisan sonunda bekliyorum hayırlısıyla.
geçen hafta kalp atışlarını duyduk, daha o minicik ama benim karnım şimdiden koskocaman oldu!!
boğazıma hakim olamıyorum, çok mu yiyorum onu bile anlayamıyorum. bir yandan da kabızlık var. benim tüp bebek olduğu için progesteron kapsül kullanıyorum. doktorumun verdiği folik asit dışında balık yemeği sevmediğim için balık yapı da alıyorum, belki o açtı iştahımı![]()
bu arada benim hamilelikte kullanıldığını duyduğum tek vitamin elevit. hala kontrol e gitmedim, bakalım gebelik takibini yapacağım doktor ne önerecek.
siz farklı birşey duydunuz mu?
Günler öyle yada böyle geçicek canım.
Sonra bir bakmışsın kucağımızda mis kokulu bebişlerimiz:)
Benim bebişim annesiyle babasına süpriz yaptı.
Siz daha beklicekdiniz ama ben dayanamıyorum geliyorum dedi:)
Çalıştığım için belkide zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ben.
Tek dileğim sağlıkla dünyaya gelmesi,allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Hamiş kalınca annemi daha iyi anladım.İnsanın ödü kopuyor bir şey olacak diye.