amin canım inşallah en.kisa zamanda hamile kalalimda hamile kalma marifet degil tabi bebislerimizi saglikla sihhatli alalim kucağımiza insallah canım ..Sonra yok midem bulaniyo yok basim dönüyor amanda ne zormus muhabbetleri yapalim insallah![]()
evet kesinlikle hamile kalmak marifet değil, yaşadıklarımdan dolayı diyorum. belki okumuşsundur bende 2011 aralık ayında tüp bebekle hamile kaldım 3üz tuttu, rahmin 3 taneyi taşıyamaz dedi doktorum ve 2. ayımda 2 bebeğime veda etmek zorunda kaldım, doktor teke indirdi, sonrada 6. ayımda son bebeğimde karnımda vefat etti onuda kaybettim o evlat acısına dayanmak öyle zorki hergün aklıma geliyor ve ağlıyorum 8 mayısta senesi olacak evde dua okutacağım, yani nerdeyse 1 sene oldu ve acısı hala ilk günki gibi taze, eşimde bende birbirimize farkettirmek istemiyoruz ama ikimizde kötüyüz.İnşalah bu aşılamam tutarda bebeğimi kaybettiğimin senesi gelmeden hamile kaldığımı öğrenirim yoksa 8 mayıs'ta iki acıyı birden yaşayacağım. yani demem o ki whitepearl8585 dünyada çok acı şeyler yaşanabiliyor ve eşinde muhakkak etkileniyordur, eşim yatmaya gitti umrunda değil diyorsun ama belkide yatak odasına rahat rahat ağlamak için gitti, erkekler malesef bizim gibi değiller, bizim gibi ağlayıp duygularını belli edemiyor ve içlerine atıyorlar, ha bu iyimi dersin hayır değil hastalık sahibi oluyorlar o yüzden üstüne çok gitme, eğer yaşınız daha küçükse hiç takma artık tıp ilerledi bak ben 32 eşimde 36 yaşında 35ime 3 kaldı ve herşey dahada zorlaşmaya başladı.