söylediklerine gerçekten katılıyorum.benimde ilk aşılamamdı.insan hiç olmıcakmış gibi düşünüyo ilk anda ama günler geçtikçe sanırım mantıklı düşünmeye başlıyor.ilk sonucu aldığımda bi anda pes ettim ama sonradan düşündükçe ne olumsuz şartlarda yıllarca uğraşanlar var pes etmeyi yakıştıramadım kendime.2. aşılamayı bile yaptırmam artık derken şu 1 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum artık tekrar denemek için:)
evet doğru söylüyorsun, ilk aşılamada pes etmek yok, insanlar ne şartlarda neler yaşıyorlar ve bir umut tekrar yola çıkıyorlar. kötü zamanları geride bırakıp tekrar yola çıkanlardan biride benim, 2011 aralıkta eşimde ve bende sorunlar olması dolayısıyla tüp bebek yaptırdık tuttu tutmasına ama üçüz, doktor üçüz gebeliği taşıyamayacığımı ve teke indirmesi gerektiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı, neyse 2 aylıkken teke indirdik, herşey yoluna girmeye başladığını düşündüğümüz gebeliğimin 6. ayında karnımdaki bebeğimde bana veda etti ve ölü doğum yaptım ama yine pes etmedim ve az önce aşılama yaptırdım geldim ve ne tesadüftür ki geçen sene bebeğimi kaybettiğim tarihte gebelik testi yapılacak, o yüzden sakın ola pes etmek yok hep birlikte hamileyiz diye yazıcaz buraya inşallahhhh...