Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım bn bugün gittim doktora klomen ile 1 ay daha devam etme kararı aldık olmassa eşimle prof. araştırıyoruz ona gidicez :(

bende bu sabah başlayacağım canım
bana sadece klomen verdi başka bişeye gerek yok dedi
canım klomeni 5 gün kullan ilaç bittikten 2 gün sora gel dedi bu normalmi sence

Merhaba...

aranıza yeni katıldım.. ilk aşılama için ilk iğnemi dün vuruldum.. 15 Nisan Salı günü kontrole gideceğim.. benim iğnemin adı genelde kullanılandan farklı.. tedirgin oldum.. Merional 75 UI gibi bişe...

çatlatma iğnem de buz dolabında :)

dilerim her birimizin gözlerindeki ıslaklık sırf sevindiğimizde olur...

bende ilk aşılama için ilk ilacın:23: kullanacağım bu sabah canım ama bana sadece klomen verdi
inşallah hayırlı sonuç alabiliiz
Ben özel hastaneye gidiyorum. Adana Başkent Ün. Eğitim ve Araştırma hastanesi. raporum çıktı ve ilaçları karşılıyor.

Yalnız ilaçlar için çok pahalı fiyatlar yazılmış. ben 70 küsür lira fark ödedim sadece.
canım bazı ilaçlar cidden çok pahalı
özellikle gonal f
bana raporluk bir ilaç yazmadı dokorum canım alamama gerek kalmadı rapor
sadece 1 kutu klomen yazdı
merhaba arkadaşlar , bende bu ay aşılama olacam herhangi bir aksilik çıkmazsa , adet olmayı bekliyorum , bugün kontrole gittim folik asit ve vitamine başladım adetinin 2. günü gel dedi , kısmet artık .Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.
hadi hakkında hayırlısı canım
Bende sali gunu ignelerime basladim ve Merional 75 kullaniyorum. Ilk asilamamda da iki yil once bu igneyi kullanmistim ve 14 aylik bir kizim var:) insallah bu da ilkinde tutar ve kizim kardesine kavusur! isteyen herkes umarim en kisa zamanda bebislerine kavusur. Igne markalarina takilmayin doktorlar durumunuza gore en iyi doz ve markayi seciyorlar. Asilamadan 15 gun sonrasi test yapin oncesi hatali olabilir. Birde hamilelik belirtileri hamile oldugunuzu ogrendikten sonra bile haftalar sonra ortaya cikiyor. Asilama sonrasi yasanan kasik agrisi, goguslerde siskinlik vb. hepsi igne ve ilaclardan o yuzden hic takilmayin bu belirtilere. Benim esimde sperm sayisi ve ileri hareketlilikte sorun var , bende de rahim zari inceligi var ama ilkinde tuttu ilk asilamamda biz bile soka girmistik esimle, hic beklemiyorduk:) hatta tup bebege geceriz o aydan sonra diyorduk. Bir yerde kader kismet bu is... Bakalim bu sefer nasil bir macera olacak bizim icin, haydi hayirlisi!!!!Herkese iyi sanslar...

maşallah ilk sefrde olmuş
inşallah bu kezde olur

Bende sali gunu ignelerime basladim ve Merional 75 kullaniyorum. Ilk asilamamda da iki yil once bu igneyi kullanmistim ve 14 aylik bir kizim var:) insallah bu da ilkinde tutar ve kizim kardesine kavusur! isteyen herkes umarim en kisa zamanda bebislerine kavusur. Igne markalarina takilmayin doktorlar durumunuza gore en iyi doz ve markayi seciyorlar. Asilamadan 15 gun sonrasi test yapin oncesi hatali olabilir. Birde hamilelik belirtileri hamile oldugunuzu ogrendikten sonra bile haftalar sonra ortaya cikiyor. Asilama sonrasi yasanan kasik agrisi, goguslerde siskinlik vb. hepsi igne ve ilaclardan o yuzden hic takilmayin bu belirtilere. Benim esimde sperm sayisi ve ileri hareketlilikte sorun var , bende de rahim zari inceligi var ama ilkinde tuttu ilk asilamamda biz bile soka girmistik esimle, hic beklemiyorduk:) hatta tup bebege geceriz o aydan sonra diyorduk. Bir yerde kader kismet bu is... Bakalim bu sefer nasil bir macera olacak bizim icin, haydi hayirlisi!!!!Herkese iyi sanslar...

Ayy böyle ilk aşılamada tuttu haberleri alınca insana moral oluyo inşallah bizimkilerde tutar ☺️ genelde 2. Yada 3. Tutuyor çünkü. Ne kilo alıcak olmam nede saçlarımın dibinin gelicek olması hiç biri zerre umrumda diil yeterki bebişimiz olsun bir aile olalım evlilikte belli bir sene sonra gerçekten istiyosun artık. Araba ev yada lüks bir hayat hiçbiri amacın olmuyo tek amacın az aşım olsun evlatlarım olsun dünyada tek miraslarım onlar olsun diyosun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize o mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah😊☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben özel hastaneye gidiyorum. Adana Başkent Ün. Eğitim ve Araştırma hastanesi. raporum çıktı ve ilaçları karşılıyor.

Yalnız ilaçlar için çok pahalı fiyatlar yazılmış. ben 70 küsür lira fark ödedim sadece.
size hangi ilacı yazdılar. gonal f en pahalısı banada onu yazmıslar 2kutu ve 1 catlama ıgnesıne 250 odedım

merhaba arkadaşlar , bende bu ay aşılama olacam herhangi bir aksilik çıkmazsa , adet olmayı bekliyorum , bugün kontrole gittim folik asit ve vitamine başladım adetinin 2. günü gel dedi , kısmet artık .Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.
folık asıt banada verdıler
Ayy böyle ilk aşılamada tuttu haberleri alınca insana moral oluyo inşallah bizimkilerde tutar ☺️ genelde 2. Yada 3. Tutuyor çünkü. Ne kilo alıcak olmam nede saçlarımın dibinin gelicek olması hiç biri zerre umrumda diil yeterki bebişimiz olsun bir aile olalım evlilikte belli bir sene sonra gerçekten istiyosun artık. Araba ev yada lüks bir hayat hiçbiri amacın olmuyo tek amacın az aşım olsun evlatlarım olsun dünyada tek miraslarım onlar olsun diyosun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize o mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah😊☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amınnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben dün adetin 2. günü usg ye gıttım. bugun aksamdan ıtıbaren gonal f 75 doz vurucam kendıme gobekten.cuma ctes pazar ptesi kullanıpğ salı sabah hastanede olucam. asılama ıgnesı kullandıgın surece agrı kesıcı almamaya dıkkat et dedı dr. folık asıt verdı bıde ona baslıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/

Kadir kismet biraz ilkinde tutmaz diye birsey asla yok. Kendimden biliyorum:):) herkese bol sanslar.

Herkese hayırlı duaların kabul olduğu bir cuma diliyorum bende şimdi doktordan dönüyorum pazartesi günü üçüncü asilamayi yapacağız dilerim allah tan bu sonuncusu olsun

size hangi ilacı yazdılar. gonal f en pahalısı banada onu yazmıslar 2kutu ve 1 catlama ıgnesıne 250 odedım

folık asıt banada verdıler

amınnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merional yazdılar bana... bugün 3. iğnemi vurulacağım. Salı günü de hastaneye gideceğim..

bende bu sabah başlayacağım canım
bana sadece klomen verdi başka bişeye gerek yok dedi
canım klomeni 5 gün kullan ilaç bittikten 2 gün sora gel dedi bu normalmi sence

evet ilaca başladıktan 7 gün sonra gidiyosun kontrole hep 12.güne rastlıyo tam büyümediyse yumurtalar 2 gün snra falan yıne cagırıyor falan

tşklr arkadaşlar . bu benim 6 . aşılamam ve ilk gibi çok heyecanlı ve korku içindeyim ..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

evet ilaca başladıktan 7 gün sonra gidiyosun kontrole hep 12.güne rastlıyo tam büyümediyse yumurtalar 2 gün snra falan yıne cagırıyor falan

hımmm anladım canım çok sağol
bende dedim doktor niye taa o zaman çağırdı diye

ben dün adetin 2. günü usg ye gıttım. bugun aksamdan ıtıbaren gonal f 75 doz vurucam kendıme gobekten.cuma ctes pazar ptesi kullanıpğ salı sabah hastanede olucam. asılama ıgnesı kullandıgın surece agrı kesıcı almamaya dıkkat et dedı dr. folık asıt verdı bıde ona baslıcam

nix aynı ilacı kullanıyoruz.hadi hayırlısı olsun.

canım 6 aşılama mı oldun
hiçbirinde gebelik olmadımı yoksa
inşallah bu aşılaman hayırlı bir sonuçla neticelenir

benim hikayem biraz uzun aslında :),
ilk tuttu düştü
ikinci tuttu gelişmedi kürtaj oldum
üçüncü tutmadı
dördüncü 34 haftalık erken doğum yaptım , 24 günlük kaybettim .
beşincide çok şükür kızımı kucağıma aldım , 3 yaşında kızım var :)
kader o ki bir çocuğum olsun asla bir daha gitmem derken , kızım kardeş diye tutturdu , yaşımda geçmeden bir kez daha deneme kararı aldık :)

benim hikayem biraz uzun aslında :),
ilk tuttu düştü
ikinci tuttu gelişmedi kürtaj oldum
üçüncü tutmadı
dördüncü 34 haftalık erken doğum yaptım , 24 günlük kaybettim .
beşincide çok şükür kızımı kucağıma aldım , 3 yaşında kızım var :)
kader o ki bir çocuğum olsun asla bir daha gitmem derken , kızım kardeş diye tutturdu , yaşımda geçmeden bir kez daha deneme kararı aldık :)

biraz sıkıntılı olmuş ama rabbim evladını nasip etmiş
inşallah bundada kızına bir kardeş gelir
hakkında hayırlısı olsun
uzun zamandır evlisin o zaman değilmi

biraz sıkıntılı olmuş ama rabbim evladını nasip etmiş
inşallah bundada kızına bir kardeş gelir
hakkında hayırlısı olsun
uzun zamandır evlisin o zaman değilmi

12 yıllık evliyim .evet baya sıkıntılı oldu , oğlumdan sonra öğrendim kanımda pıhtılaşma olduğunu , ve kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini , kızımın hamileliği boyunca hergün iğne ilaç serum derken kucağıma aldım çok şükür . Allahım sizlerede nasip etsin inş.

12 yıllık evliyim .evet baya sıkıntılı oldu , oğlumdan sonra öğrendim kanımda pıhtılaşma olduğunu , ve kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini , kızımın hamileliği boyunca hergün iğne ilaç serum derken kucağıma aldım çok şükür . Allahım sizlerede nasip etsin inş.

hımm evet kan pıhtılaşması bilindiğinde sorun olmuyorda bilinmediğinde işte kötü sonuçlara yol açıyor
inşallah dediğin gibi bizede nasip olur
bende 10 yıllık evliyim zaten

hımm evet kan pıhtılaşması bilindiğinde sorun olmuyorda bilinmediğinde işte kötü sonuçlara yol açıyor
inşallah dediğin gibi bizede nasip olur
bende 10 yıllık evliyim zaten

sorun olduğunu öğrenene kadar da bir sürü acılardan geçiyorsun ne yazıkki , sen sanırım yeni başladın tedaviye ,

sorun olduğunu öğrenene kadar da bir sürü acılardan geçiyorsun ne yazıkki , sen sanırım yeni başladın tedaviye ,

canım eşim varikosel ameliyatı oldu benim
aşılama filan başlamakta ancak kısmet oldu
biliyorsun erkekleri tedaviye ameliyata ikna etme süreci biraz uzun sürüyor

Back
X