- Konu Sahibi hellokitty27
-
Bide hangi durumlarda iki tane koyiuoalr ben 25 yasindayim 35 yas ustine koyuyolar normalde baska kriterler varmi
Veririm haber canım . içim çok sıkılıyor artik sonuç negatif çıkarsa baya uzulucem sanırım ne diyim hayırlısı olsun Veren de Allahım alanda
Ne yaptın peki senin sonuç pozitif inşallahbende senin gibiydim insan ne kadarda hayırlısı desede yinede üzülüyor.dilerim senin sonucunda pozitif olur bu üzüntüler yanına kar kalır
Anladim canim bana bazen INSALLAH ikizlerin olur diyolardi da demeyin oyle diyodum simdi ALLAH nasip etmiyo bakalim INSSALLAH tedavi sonrasinda yuzumuz guler bu mubarek gunde dualarimiz kabul olur hayirlisiyla INSALLAH.yalniz seyi merak ediyorum kisa ya da uzun protokolu doktor mu belirliyor yani istersem bana kisa protokol uygularmicanım sorunu görünce cevap vermek istedim ilk 3 denemede 2 embriyo sonrasında sanırım 3 embriyo veriyorlar.yaş sınırını tam hatırlamıyorum ama o yaştan sonra 2 den fazla yerleştiriyorlar
Ne yaptın peki senin sonuç pozitif inşallah
Anladim canim bana bazen INSALLAH ikizlerin olur diyolardi da demeyin oyle diyodum simdi ALLAH nasip etmiyo bakalim INSSALLAH tedavi sonrasinda yuzumuz guler bu mubarek gunde dualarimiz kabul olur hayirlisiyla INSALLAH.yalniz seyi merak ediyorum kisa ya da uzun protokolu doktor mu belirliyor yani istersem bana kisa protokol uygularmi
Ay inşallah yarin test yaptircm bakalım hayırlısı içim içime sığmıyor bu 3. Deneme gel artik yavrummmsonucum pozitif darısı başına :))
Ay inşallah yarin test yaptircm bakalım hayırlısı içim içime sığmıyor bu 3. Deneme gel artik yavrummm
Belirtin var mıydı hiç ben test yaptım şimdi İdrardan negatifBenimde 3.denemede oldu Allahım seninde yüzünü güldürsün
canım belirtim vardı ama adet belirtisiyle aynıydı.Ben test gününe kalmaz adet olurum diye düşünüyordum.idrar testine pek güvenme ben değerim 3500 lerdeyken sırf o çift çizgiyi göreyim diye yaptım 2.çizgi çok silik çıktı.test günün ne zamandı ben unutuyorum kusura bakmaBelirtin var mıydı hiç ben test yaptım şimdi İdrardan negatif
hadi hayırlısı inşallah sende pozitif sonuç alırsın canımBen de varımm.21 Nisan'da 2 adet blast embriyo transfer edildi.sonucunu bekliyorum
Teşekkür ederim.siz hamile misiniz?tedavi süreciniz nasıl,nasıldı?hadi hayırlısı inşallah sende pozitif sonuç alırsın canım
çok şükür 3.denemede 10 yıldan sonra hamileyim canım darısı sana olsun daha çok yeni 8 haftalık düşük tehlikem var ara sıra kanamam oluyor.tedavi süreci benim ki baya uzun ve farklı oldu 4 ay filan sürdü eğer transfer sonrasını soruyorsan rahat ol kendini sıkıntıya sokmaTeşekkür ederim.siz hamile misiniz?tedavi süreciniz nasıl,nasıldı?
Aman Allah korusun bebeğin sana sımsıkı tutunur innnşallah bu güzel ayda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.benim de transferimin 7.günü çok heyecanlı bazen stresliyim.ilk transferimde 2 adet blasttı tutunamadı bebişlerim.3 ay sonra tekrar denedim işte.nasipse anne olmaya talibimçok şükür 3.denemede 10 yıldan sonra hamileyim canım darısı sana olsun daha çok yeni 8 haftalık düşük tehlikem var ara sıra kanamam oluyor.tedavi süreci benim ki baya uzun ve farklı oldu 4 ay filan sürdü eğer transfer sonrasını soruyorsan rahat ol kendini sıkıntıya sokma
Anlaidm canim ya benim bide en korktugum sey tedavinin uzamasaydi ama cok sukur bugun basladik icim kipir kipir ya vajinal muayene bile oldum melegim icin ALLAH kavustursun hepimizi kisa protokol yapilacakmIS il disindan geldigimiz icin bugun gonal f basliyoruz bakalimcanım sorunu görünce cevap vermek istedim ilk 3 denemede 2 embriyo sonrasında sanırım 3 embriyo veriyorlar.yaş sınırını tam hatırlamıyorum ama o yaştan sonra 2 den fazla yerleştiriyorlar
o stres heyecan bendede vardı zaman zaman ne kadar rahat olayım dediysemde yok insanın elinde olan bişey değil ama sonucu etkilemiyor iyi olan yanıda bu.inşallah müjdeli haberini alırım canım.tesbih filan çekiyormusunAman Allah korusun bebeğin sana sımsıkı tutunur innnşallah bu güzel ayda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.benim de transferimin 7.günü çok heyecanlı bazen stresliyim.ilk transferimde 2 adet blasttı tutunamadı bebişlerim.3 ay sonra tekrar denedim işte.nasipse anne olmaya talibim)
Anlaidm canim ya benim bide en korktugum sey tedavinin uzamasaydi ama cok sukur bugun basladik icim kipir kipir ya vajinal muayene bile oldum melegim icin ALLAH kavustursun hepimizi kisa protokol yapilacakmIS il disindan geldigimiz icin bugun gonal f basliyoruz bakalim
ALLAH razi olsun canim.EVET doktorumdae kisa protokolu uygun buldu INSALLAH olumlu olur en hayirlisiyla:))) adana acibadem deyim canimbende şehir dışı hastasıydım ama uzun protokol oldu daha öncede dediğim gibi sanırım kişiye göre tedaviyi belirliyorlar.inşallah seninde sonucun olumlu olur rabbim kucaklarımızı boş koymasın.sen hangi merkezde tedavi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?