Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

Bide hangi durumlarda iki tane koyiuoalr ben 25 yasindayim 35 yas ustine koyuyolar normalde baska kriterler varmi

canım sorunu görünce cevap vermek istedim ilk 3 denemede 2 embriyo sonrasında sanırım 3 embriyo veriyorlar.yaş sınırını tam hatırlamıyorum ama o yaştan sonra 2 den fazla yerleştiriyorlar

Veririm haber canım . içim çok sıkılıyor artik sonuç negatif çıkarsa baya uzulucem sanırım ne diyim hayırlısı olsun Veren de Allahım alanda

bende senin gibiydim insan ne kadarda hayırlısı desede yinede üzülüyor.dilerim senin sonucunda pozitif olur bu üzüntüler yanına kar kalır

canım sorunu görünce cevap vermek istedim ilk 3 denemede 2 embriyo sonrasında sanırım 3 embriyo veriyorlar.yaş sınırını tam hatırlamıyorum ama o yaştan sonra 2 den fazla yerleştiriyorlar
Anladim canim bana bazen INSALLAH ikizlerin olur diyolardi da demeyin oyle diyodum simdi ALLAH nasip etmiyo bakalim INSSALLAH tedavi sonrasinda yuzumuz guler bu mubarek gunde dualarimiz kabul olur hayirlisiyla INSALLAH.yalniz seyi merak ediyorum kisa ya da uzun protokolu doktor mu belirliyor yani istersem bana kisa protokol uygularmi

inşallah seninde ikizlerin olur canım rabbim sağlıklısını versin.benim uzun protokol oldu onu doktor belirliyor yumurtalık rezervine göre heralde tam bilmiyorum.yaşın kaç onunda etkisi vardır

Ben de varımm.21 Nisan'da 2 adet blast embriyo transfer edildi.sonucunu bekliyorum

Belirtin var mıydı hiç ben test yaptım şimdi İdrardan negatif
canım belirtim vardı ama adet belirtisiyle aynıydı.Ben test gününe kalmaz adet olurum diye düşünüyordum.idrar testine pek güvenme ben değerim 3500 lerdeyken sırf o çift çizgiyi göreyim diye yaptım 2.çizgi çok silik çıktı.test günün ne zamandı ben unutuyorum kusura bakma

Teşekkür ederim.siz hamile misiniz?tedavi süreciniz nasıl,nasıldı?
çok şükür 3.denemede 10 yıldan sonra hamileyim canım darısı sana olsun daha çok yeni 8 haftalık düşük tehlikem var ara sıra kanamam oluyor.tedavi süreci benim ki baya uzun ve farklı oldu 4 ay filan sürdü eğer transfer sonrasını soruyorsan rahat ol kendini sıkıntıya sokma

Aman Allah korusun bebeğin sana sımsıkı tutunur innnşallah bu güzel ayda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.benim de transferimin 7.günü çok heyecanlı bazen stresliyim.ilk transferimde 2 adet blasttı tutunamadı bebişlerim.3 ay sonra tekrar denedim işte.nasipse anne olmaya talibim)

Anlaidm canim ya benim bide en korktugum sey tedavinin uzamasaydi ama cok sukur bugun basladik icim kipir kipir ya vajinal muayene bile oldum melegim icin ALLAH kavustursun hepimizi kisa protokol yapilacakmIS il disindan geldigimiz icin bugun gonal f basliyoruz bakalim

o stres heyecan bendede vardı zaman zaman ne kadar rahat olayım dediysemde yok insanın elinde olan bişey değil ama sonucu etkilemiyor iyi olan yanıda bu.inşallah müjdeli haberini alırım canım.tesbih filan çekiyormusun

bende şehir dışı hastasıydım ama uzun protokol oldu daha öncede dediğim gibi sanırım kişiye göre tedaviyi belirliyorlar.inşallah seninde sonucun olumlu olur rabbim kucaklarımızı boş koymasın.sen hangi merkezde tedavi oluyorsun

ALLAH razi olsun canim.EVET doktorumdae kisa protokolu uygun buldu INSALLAH olumlu olur en hayirlisiyla:))) adana acibadem deyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…