- 7 Nisan 2015
- 224
- 169
- 18
- 39
- Konu Sahibi hellokitty27
-
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin evet guvenc beyin hastasiyim sen transferden kac gun sonra kalp atisini duydun bide kan sonuclarini yazar misincanım hayırlı olsun sanırım sende güvenç beyin hastasısın benimde 18 martta transferim oldu dün kalp atışlarını duyduk darısı başına inşallah sonucuna göre seninkide ikiz görünüyor hadi hayırlısı :))
kızlar aynı doktorun hastaları olarak size de sorayım,siz tedavi sırasında kür vs.yaptınızmı?vitamin verdimi dr.size(bana vermedi)e malum siz hayırlısıyla hamilesiniz?banada fikir verirmisiniz?hayıt suyu mesela,yada başka bişey.canım hayırlı olsun sanırım sende güvenç beyin hastasısın benimde 18 martta transferim oldu dün kalp atışlarını duyduk darısı başına inşallah sonucuna göre seninkide ikiz görünüyor hadi hayırlısı :))
kızlar aynı doktorun hastaları olarak size de sorayım,siz tedavi sırasında kür vs.yaptınızmı?vitamin verdimi dr.size(bana vermedi)e malum siz hayırlısıyla hamilesiniz?banada fikir verirmisiniz?hayıt suyu mesela,yada başka bişey.Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin evet guvenc beyin hastasiyim sen transferden kac gun sonra kalp atisini duydun bide kan sonuclarini yazar misin
Herhangi bir kur denemedim Dr sadece folik asit verdi darisi basinakızlar aynı doktorun hastaları olarak size de sorayım,siz tedavi sırasında kür vs.yaptınızmı?vitamin verdimi dr.size(bana vermedi)e malum siz hayırlısıyla hamilesiniz?banada fikir verirmisiniz?hayıt suyu mesela,yada başka bişey.
Herhangi bir kur denemedim Dr sadece folik asit verdi darisi basina[/QUO
anladım sağol,sizde erkek faktörlümü,bayan fktrlümü?bende rerzv az,az folikül olmakta
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin evet guvenc beyin hastasiyim sen transferden kac gun sonra kalp atisini duydun bide kan sonuclarini yazar misin
kızlar aynı doktorun hastaları olarak size de sorayım,siz tedavi sırasında kür vs.yaptınızmı?vitamin verdimi dr.size(bana vermedi)e malum siz hayırlısıyla hamilesiniz?banada fikir verirmisiniz?hayıt suyu mesela,yada başka bişey.
anladım canım sağol,ben Güvenç beye sordum zararı olmaz dedi ama yararıda olmaz dedi yumurta sayısı ve kalitesine.canım ben hiç bişey kullanmadım doğru dürüst yemek bile yiyemedim sağlıklı beslenemedim bile.gurbette olmak çok zor ben çok zor zamanlar yaşadım yemeyi içmeyi sorun etme kür yapacaksan doktoruna sor bi ters etkisi olmasın sonra
anladım canım sağol,ben Güvenç beye sordum zararı olmaz dedi ama yararıda olmaz dedi yumurta sayısı ve kalitesine.
Au insallah 2 embriyo bast 5. Gun embriyosuyducanım normalde transferin 15.günü kan tahlili yap dedi ama benim hep ağrım vardı bide lekelenmem tabi hala var.doktora söyledim 12.günü yap o zaman dedi.12.gün değerim 1018 14.gün değerim 3540 sonuçtan 15 gün sonra kalp atışı duyuldu.senin 9.gün sonucuna bakarsak benim ki gibi galiba olacak.kaç embriyo transfer edildi sana
Au insallah 2 embriyo bast 5. Gun embriyosuydu
Korkma canimm rabbim bebeklrini korusun insallh, ins biseycikler olmaz yavrulrabana dua edin lütfen dün akşam kanamam oldu hastanedeyim kanama alanı varmış bebeklerimin yanında çok Üzgünümdüşük tehlikesi var dedi doktor (
Rabbim yardimcin olsunbana dua edin lütfen dün akşam kanamam oldu hastanedeyim kanama alanı varmış bebeklerimin yanında çok Üzgünümdüşük tehlikesi var dedi doktor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?