Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin evet guvenc beyin hastasiyim sen transferden kac gun sonra kalp atisini duydun bide kan sonuclarini yazar misin

kızlar aynı doktorun hastaları olarak size de sorayım,siz tedavi sırasında kür vs.yaptınızmı?vitamin verdimi dr.size(bana vermedi)e malum siz hayırlısıyla hamilesiniz?banada fikir verirmisiniz?hayıt suyu mesela,yada başka bişey.

Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin evet guvenc beyin hastasiyim sen transferden kac gun sonra kalp atisini duydun bide kan sonuclarini yazar misin
kızlar aynı doktorun hastaları olarak size de sorayım,siz tedavi sırasında kür vs.yaptınızmı?vitamin verdimi dr.size(bana vermedi)e malum siz hayırlısıyla hamilesiniz?banada fikir verirmisiniz?hayıt suyu mesela,yada başka bişey.

Herhangi bir kur denemedim Dr sadece folik asit verdi darisi basina

canım normalde transferin 15.günü kan tahlili yap dedi ama benim hep ağrım vardı bide lekelenmem tabi hala var.doktora söyledim 12.günü yap o zaman dedi.12.gün değerim 1018 14.gün değerim 3540 sonuçtan 15 gün sonra kalp atışı duyuldu.senin 9.gün sonucuna bakarsak benim ki gibi galiba olacak.kaç embriyo transfer edildi sana

canım ben hiç bişey kullanmadım doğru dürüst yemek bile yiyemedim sağlıklı beslenemedim bile.gurbette olmak çok zor ben çok zor zamanlar yaşadım yemeyi içmeyi sorun etme kür yapacaksan doktoruna sor bi ters etkisi olmasın sonra

anladım canım sağol,ben Güvenç beye sordum zararı olmaz dedi ama yararıda olmaz dedi yumurta sayısı ve kalitesine.

Au insallah 2 embriyo bast 5. Gun embriyosuydu

Merhaba arkadaslar. Bende 24 de adet gorecem ve adana acibademde tuo bebege baslayacaz INSALLAH bizde sikinti esimde ileri hareketl skinti cok korkuyorum tutmazsa diye ne yapmam gerekiyo bikmiyorum 3 yillik evliyiz tup bebk yaptiran arkadaslarim ben calisiyorum ogrstmenim ve batmanda yasiyoruz istegimize gore kisa yada uzun protokol secebiliyomuyuz

Yalniz konudan konuya atlanisim calisiyorum dedim de tedaviden sonra ise basladinizmi yada baslanmalimi

Bnm de transferdn sonra ki 3. Gunum azz kaldim rabbim bu cuma gunu hurmetine bize salihlardan evlatlar ver, rabbim kimsenin kucagini bos birakma, cektigimiz acilara, emeklerimize degsin rabbim, igne yerlerim cok aciyor nolur benn gibi olan her kulunada sifa ver, bu surecteki tum arkadaslarima guzelnhaber almalarini ihsan ett aminnn ecmainn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…