- 31 Mart 2014
- 288
- 351
- 53
- Konu Sahibi hellokitty27
-
ptesi guzel haberlerini alicaz insallah D desertrose82 senden de yarin haber bekliyoruz. kan tahlili mi yapicaktin idrarmiİnşallah bebeklerimiz bizimledir
Ayyy bende mi yapmasam o zaman ya ki senin blastmis.
ptesi guzel haberlerini alicaz insallah D desertrose82 senden de yarin haber bekliyoruz. kan tahlili mi yapicaktin idrarmi
Bende bu sefer biraz daha rahatim o yuzden cuma idrar yapicam bakalim kismet. senin simdi yarin degerin 5ten buyuk olsa yeter bize dimiicanım ben negatif çıkarsa kendimi üzülmemeye çok ayarladım. eğer sende o şekilde metin olabileceksen yap. ama hayal kırıklığına uğrayacaksan sonuçtan üzüleceksen gününü bekle derim.
Bende bu sefer biraz daha rahatim o yuzden cuma idrar yapicam bakalim kismet. senin simdi yarin degerin 5ten buyuk olsa yeter bize dimii
Sen ne zaman yapacaksın tahlil benim normalde Salı da 14.gün yani biz pazartesi gidecezptesi guzel haberlerini alicaz insallah D desertrose82 senden de yarin haber bekliyoruz. kan tahlili mi yapicaktin idrarmi
Benimde carsamba 12. Gun ama bende ptesi gidicem canim 10. Gunde:)) o zmn ptesi guzel haberlerimizi vericez insallahSen ne zaman yapacaksın tahlil benim normalde Salı da 14.gün yani biz pazartesi gidecez
Cikicak canimm benn inaniyorumm. Yarin haber bekliyorumm . Opuyorum . Iyi geceleeervalla canım ne diyeyim biraz yüksek çıksında. bana yeter:)
O zaman bu gece dualarımız seninle iyi şanslar sana inş hayırlı haberlerle yaz bize mutlaka haber vervalla canım ne diyeyim biraz yüksek çıksında. bana yeter:)
Cikicak canimm benn inaniyorumm. Yarin haber bekliyorumm . Opuyorum . Iyi geceleeer
O zaman bu gece dualarımız seninle iyi şanslar sana inş hayırlı haberlerle yaz bize mutlaka haber ver
Aa ne güzel. Evet ilk benim.Yarın 2. Kontrolum var. Iğnelere devam. senin hangi aşamada tedavinSlm canim bende guvenc beyond hastasiyim 2.defa dir orda deniyorum sizing ilk mi
Gunaydinnnnnnnnn:)) gittinmi kan vermeyee hadi guzel haberler ver bizee.yarın mutlaka haber veririm kızlar:) inşallah güzel haberle gelirim:)
Gittim canim 1 saate insallah guzel bir deger yazarimGunaydinnnnnnnnn:)) gittinmi kan vermeyee hadi guzel haberler ver bizee.
Canimmmm nolduuuuuu ciktimiiGittim canim 1 saate insallah guzel bir deger yazarim
Aynen canim. Bu sefer ben teslim olmus bekliyorum. Bide ilkinde olup dusmesi, kutaj fln cok yordu beni. Bu sefer hayirlisi neyse o olsun die dua ediyorum, olsun diye deil. Ayni seyleri yasicaksam bastan olmasin diyorum. Insallah hayirlisi olur canimm sende oyle de2.kez yaptiranlar ben bu sefer hic heyecanli degilim aklima gelmiyo ilaclar olmasa unutuyorum sizde de oldumu
0.30 cikti canim 13 unde tekrar yapicam hayirlisi artik.Canimmmm nolduuuuuu ciktimii
Bende de öyle daha rahatım ama gece uyuyamıyorum bu defa da2.kez yaptiranlar ben bu sefer hic heyecanli degilim aklima gelmiyo ilaclar olmasa unutuyorum sizde de oldumu
Daha 4 gun var zaten gec tutunuyodur belki cikmamistir ondan. hayirlisii0.30 cikti canim 13 unde tekrar yapicam hayirlisi artik.
Seninle ayni seyleri yasamisiz benimde ilki tutti ama gelismedi dustu fazla Ara vermedim hemen basladik ama bu sefer cok farkliyim ilkinde hep hayaller kurardim geceleri uyuyamazdim bu sefer hic bisey yok Rabbim bu sefer kucagimiza almamizi nasip etsinAynen canim. Bu sefer ben teslim olmus bekliyorum. Bide ilkinde olup dusmesi, kutaj fln cok yordu beni. Bu sefer hayirlisi neyse o olsun die dua ediyorum, olsun diye deil. Ayni seyleri yasicaksam bastan olmasin diyorum. Insallah hayirlisi olur canimm sende oyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?