Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

canım ben negatif çıkarsa kendimi üzülmemeye çok ayarladım. eğer sende o şekilde metin olabileceksen yap. ama hayal kırıklığına uğrayacaksan sonuçtan üzüleceksen gününü bekle derim.
Bende bu sefer biraz daha rahatim o yuzden cuma idrar yapicam bakalim kismet. senin simdi yarin degerin 5ten buyuk olsa yeter bize dimii

2.kez yaptiranlar ben bu sefer hic heyecanli degilim aklima gelmiyo ilaclar olmasa unutuyorum sizde de oldumu
Aynen canim. Bu sefer ben teslim olmus bekliyorum. Bide ilkinde olup dusmesi, kutaj fln cok yordu beni. Bu sefer hayirlisi neyse o olsun die dua ediyorum, olsun diye deil. Ayni seyleri yasicaksam bastan olmasin diyorum. Insallah hayirlisi olur canimm sende oyle de

Seninle ayni seyleri yasamisiz benimde ilki tutti ama gelismedi dustu fazla Ara vermedim hemen basladik ama bu sefer cok farkliyim ilkinde hep hayaller kurardim geceleri uyuyamazdim bu sefer hic bisey yok Rabbim bu sefer kucagimiza almamizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…