Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

6 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi.bizim ikinci denememiz ilkini ağustosta yapmıştık 2 adet 5. Gün ebriyosu yerleştirilmişti ama tutmadı maalesef.inşallah bu defa tutar Allah'ın izniyle
Aramıza Hoşgeldin transferin hayırlı olsun Allah emeklerini Boşa çıkartmasın

Ayy bi cogunuz transfer olmus bile bekliyorsunuz insallah bol pozitifler olsun.

ben igne asamasindayim cok yakinda opum olur sanirim. Nedense geriliyorum bu sefer...

igne asamasinda pek kimse kalmadi grupta galiba;-)
Durun canım ben daha başlamadım... Yeni başlayacak biri olarak sizleri takip edeceğim. Transferi olanlar inşallah pozitif alır ve bizlere umut olurlar. Herkese bu yolda sabır diliyorum.
Benim aslında 2. Deneme ilk tedavi eylülde oldu 2 toplandı 1 yumurta 1 boş. Ancak döllenme aşamasına bile gelemedi. Yaş haziranda 39 olacak, amh 0,27 yumurta rezerv azlığı+ 2 büyük miyom vardı. Kasım adeti ile başlayacaktık lakin adet olmadım. Meğerse hamile kalmışım beklenmedik bir şekilde. Bir nevi mucize idi bizim için. Ve ben ancak 5 haftalıkken farkettim. Lakin 9. Hafta içinde kalbi durdu, yapacak birşey kalmamıştı. 30 Aralık kürtaj, 20 ocak miyom ameliyatı oldum. 2.5 aylık hamilelikte miyomlar 7.5 cm e ulaşmış. 3 ay gebelik yasak. Allahtan dr bu ay başlamaya karar verdi en azından 1 kere devlet hakkımı kullanmak istedim. Bursa fakültede yaptırıyorum. Henüz kendisi ile görüşmedim ancak Gürkan Uncu'dan ve tüm çalışanlardan memnunum. 21. Gün estrofeme başladım. Adetin 2. Günü başlayacağım sanırım 16 nisan gibi olacak.
Ben umutluyum sizde umudunuzu yitirmeyin. Düşünün en yüksek dozda iğnelere rağmen 1 yumurta oluştu o da döllenme aşamasına bile gelemedi. Ancak ertesi ay bebeğim kendi geldi. Her ne kadar onu kaybetmiş olsam da içimde çok büyük bir umut bırakıp gitti. Ben bir mucize daha bekliyorum şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Ve bu topikte olmak yazacak bir şeyler bulabilmek çok güzel. Sessiz takipte idim Kk de. Artık aktif olma zamanı :)
Herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar....

Ayyy hamile kalabiliyorsan tup insallah tutar miyomdanda kurtulmussun bendede var maalesef:-( biz bole basladik, tekrarladi.

canim sen zaten yasamissin imkansiz hic bisey yok yeterki Rabbim nasip etsin benim hic bir sorunum olmadigi halde daha beklemekteyim ikinci denemem tutti ama Rabbim nasip etmedi 4 haftalikken dustu nasibimizde varsa elinde sonunda olacak insallah bu sefer tedavin hayirlisiyla melegini kucagina almayi nasip eder sana ce tum biz isteyenlere

Allah yardımcın olsun. Ne kadar aksilikler üst üste gelse de ne mutlu sanaki hamile kalabilmişsin. Büyük bir güç ve umut vermiş sana. Bende miyom ameliyatı oldum. 3 sene oldu. Ama hamile kalmadım hiç şimdi transferin 7. günü, heyecanla bekliyorum sonucu...

Biliyorum cnm ama kuru incir yemiyorum ki oyle bisey yazmadim ben, ceviz , kuru uzum yiyorum ddm kansizligM var hemde saglik acisindan iyi diye
yok canim bir arkadas sana incir kuru demisti yada ben oyle anladim yapma demek istedim bende ceviz badem arada kabak cekirdegi yiyorum birde ananas yicem transfere yakin bakalim hayirlisi olsun

yok canim bir arkadas sana incir kuru demisti yada ben oyle anladim yapma demek istedim bende ceviz badem arada kabak cekirdegi yiyorum birde ananas yicem transfere yakin bakalim hayirlisi olsun
Hm anladi m cnm ananas rHim duvarini kalinlastiriyomus bnm ki gerek yok zTen istenilen mm ye gelmek uzere ins. Yani gerek yoktur dimi canimm

arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.

Arkadaşlar benimde yarın yumurta toplama olacak inşallah eşimden hücre çıkarsa tabi ilk defa bu kadar gerildm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…