- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi hellokitty27
-
Aramıza Hoşgeldin transferin hayırlı olsun Allah emeklerini Boşa çıkartmasın6 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi.bizim ikinci denememiz ilkini ağustosta yapmıştık 2 adet 5. Gün ebriyosu yerleştirilmişti ama tutmadı maalesef.inşallah bu defa tutar Allah'ın izniyle
Benim sirtim felaket agriyo ama bugun birden adet sancisi bastirdi adet oldum sandim hatta cok agladim simdilik bisey yok Rabbim hepimizi sevindirsin sen kacinci gun test yapicanBenim bugün 9.günüm transfer Gününü saymazsak benimde 6. Ve 7.gün acayip oldu kasık ağrısı
Bekleyenler kulubunu hosgeldin hayirli haberleri aliriz insallah Rabbimin izniyle6 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi.bizim ikinci denememiz ilkini ağustosta yapmıştık 2 adet 5. Gün ebriyosu yerleştirilmişti ama tutmadı maalesef.inşallah bu defa tutar Allah'ın izniyle
Ben pazartesi yapacam testi 13.gün yapacam yaniBenim sirtim felaket agriyo ama bugun birden adet sancisi bastirdi adet oldum sandim hatta cok agladim simdilik bisey yok Rabbim hepimizi sevindirsin sen kacinci gun test yapican
Hadi insallah iyi haberleri aliriz benim daha cok var 19 nisan daBen pazartesi yapacam testi 13.gün yapacam yani
Allah Sabır versin burda dört gözle bekleyen emek veren bütün anne olmak isteyenlerin dileklerini kabul etsinHadi insallah iyi haberleri aliriz benim daha cok var 19 nisan da
Durun canım ben daha başlamadım... Yeni başlayacak biri olarak sizleri takip edeceğim. Transferi olanlar inşallah pozitif alır ve bizlere umut olurlar. Herkese bu yolda sabır diliyorum.Ayy bi cogunuz transfer olmus bile bekliyorsunuz insallah bol pozitifler olsun.
ben igne asamasindayim cok yakinda opum olur sanirim. Nedense geriliyorum bu sefer...
igne asamasinda pek kimse kalmadi grupta galiba;-)
Biliyorum cnm ama kuru incir yemiyorum ki oyle bisey yazmadim ben, ceviz , kuru uzum yiyorum ddm kansizligM var hemde saglik acisindan iyi diyedondurulmusta yumurtaya ohtiyacin yok incir kuru yememelisin canim
Ayyy hamile kalabiliyorsan tup insallah tutar miyomdanda kurtulmussun bendede var maalesef:-( biz bole basladik, tekrarladi.Durun canım ben daha başlamadım... Yeni başlayacak biri olarak sizleri takip edeceğim. Transferi olanlar inşallah pozitif alır ve bizlere umut olurlar. Herkese bu yolda sabır diliyorum.
Benim aslında 2. Deneme ilk tedavi eylülde oldu 2 toplandı 1 yumurta 1 boş. Ancak döllenme aşamasına bile gelemedi. Yaş haziranda 39 olacak, amh 0,27 yumurta rezerv azlığı+ 2 büyük miyom vardı. Kasım adeti ile başlayacaktık lakin adet olmadım. Meğerse hamile kalmışım beklenmedik bir şekilde. Bir nevi mucize idi bizim için. Ve ben ancak 5 haftalıkken farkettim. Lakin 9. Hafta içinde kalbi durdu, yapacak birşey kalmamıştı. 30 Aralık kürtaj, 20 ocak miyom ameliyatı oldum. 2.5 aylık hamilelikte miyomlar 7.5 cm e ulaşmış. 3 ay gebelik yasak. Allahtan dr bu ay başlamaya karar verdi en azından 1 kere devlet hakkımı kullanmak istedim. Bursa fakültede yaptırıyorum. Henüz kendisi ile görüşmedim ancak Gürkan Uncu'dan ve tüm çalışanlardan memnunum. 21. Gün estrofeme başladım. Adetin 2. Günü başlayacağım sanırım 16 nisan gibi olacak.
Ben umutluyum sizde umudunuzu yitirmeyin. Düşünün en yüksek dozda iğnelere rağmen 1 yumurta oluştu o da döllenme aşamasına bile gelemedi. Ancak ertesi ay bebeğim kendi geldi. Her ne kadar onu kaybetmiş olsam da içimde çok büyük bir umut bırakıp gitti. Ben bir mucize daha bekliyorum şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Ve bu topikte olmak yazacak bir şeyler bulabilmek çok güzel. Sessiz takipte idim Kk de. Artık aktif olma zamanı :)
Herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar....
canim sen zaten yasamissin imkansiz hic bisey yok yeterki Rabbim nasip etsin benim hic bir sorunum olmadigi halde daha beklemekteyim ikinci denemem tutti ama Rabbim nasip etmedi 4 haftalikken dustu nasibimizde varsa elinde sonunda olacak insallah bu sefer tedavin hayirlisiyla melegini kucagina almayi nasip eder sana ce tum biz isteyenlereDurun canım ben daha başlamadım... Yeni başlayacak biri olarak sizleri takip edeceğim. Transferi olanlar inşallah pozitif alır ve bizlere umut olurlar. Herkese bu yolda sabır diliyorum.
Benim aslında 2. Deneme ilk tedavi eylülde oldu 2 toplandı 1 yumurta 1 boş. Ancak döllenme aşamasına bile gelemedi. Yaş haziranda 39 olacak, amh 0,27 yumurta rezerv azlığı+ 2 büyük miyom vardı. Kasım adeti ile başlayacaktık lakin adet olmadım. Meğerse hamile kalmışım beklenmedik bir şekilde. Bir nevi mucize idi bizim için. Ve ben ancak 5 haftalıkken farkettim. Lakin 9. Hafta içinde kalbi durdu, yapacak birşey kalmamıştı. 30 Aralık kürtaj, 20 ocak miyom ameliyatı oldum. 2.5 aylık hamilelikte miyomlar 7.5 cm e ulaşmış. 3 ay gebelik yasak. Allahtan dr bu ay başlamaya karar verdi en azından 1 kere devlet hakkımı kullanmak istedim. Bursa fakültede yaptırıyorum. Henüz kendisi ile görüşmedim ancak Gürkan Uncu'dan ve tüm çalışanlardan memnunum. 21. Gün estrofeme başladım. Adetin 2. Günü başlayacağım sanırım 16 nisan gibi olacak.
Ben umutluyum sizde umudunuzu yitirmeyin. Düşünün en yüksek dozda iğnelere rağmen 1 yumurta oluştu o da döllenme aşamasına bile gelemedi. Ancak ertesi ay bebeğim kendi geldi. Her ne kadar onu kaybetmiş olsam da içimde çok büyük bir umut bırakıp gitti. Ben bir mucize daha bekliyorum şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Ve bu topikte olmak yazacak bir şeyler bulabilmek çok güzel. Sessiz takipte idim Kk de. Artık aktif olma zamanı :)
Durun canım ben daha başlamadım... Yeni başlayacak biri olarak sizleri takip edeceğim. Transferi olanlar inşallah pozitif alır ve bizlere umut olurlar. Herkese bu yolda sabır diliyorum.
yok canim bir arkadas sana incir kuru demisti yada ben oyle anladim yapma demek istedim bende ceviz badem arada kabak cekirdegi yiyorum birde ananas yicem transfere yakin bakalim hayirlisi olsunBiliyorum cnm ama kuru incir yemiyorum ki oyle bisey yazmadim ben, ceviz , kuru uzum yiyorum ddm kansizligM var hemde saglik acisindan iyi diye
Hm anladi m cnm ananas rHim duvarini kalinlastiriyomus bnm ki gerek yok zTen istenilen mm ye gelmek uzere ins. Yani gerek yoktur dimi canimmyok canim bir arkadas sana incir kuru demisti yada ben oyle anladim yapma demek istedim bende ceviz badem arada kabak cekirdegi yiyorum birde ananas yicem transfere yakin bakalim hayirlisi olsun
kalinsa yeme ozaman canim ins pozitif alrizHm anladi m cnm ananas rHim duvarini kalinlastiriyomus bnm ki gerek yok zTen istenilen mm ye gelmek uzere ins. Yani gerek yoktur dimi canimm
Hoşbulduk beklemeye devam bakalım. Kendimde belirti aramamaya çalışıyorum ama geceleri üşüyorum.ve adet olacakmış gibi oluyorBekleyenler kulubunu hosgeldin hayirli haberleri aliriz insallah Rabbimin izniyle
Aminn Allah yardımcımız olsun 18 nisan test tarihim epey var dahaAramıza Hoşgeldin transferin hayırlı olsun Allah emeklerini Boşa çıkartmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?