Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razi olsun canim bugun sabah sağlık ocağına kan verdim aile hekimi 6.23 sonucuna pozitif dedi ama bakalım yükselmiş mi yarın öğleden sonra alicam sonucu ınsallah
Ben heyecan yaptim ayy hadi insallah Allahin izniyle olucak:) guzel haberlerini bekliyorum. Bugun kacinci gunundu peki? Ben 8. Gunumde idrarda baktİm pozitifti ama galiba catlatma ignesinin etkisiydi. Senin icin dua ediyorum. Hepimizim dualari kabul olsun...

Slm arkadaşlar ben kanda teyit ettim negatifi doktorum 8 yumurtan vardı ben üçüz bekliyordum dedi 8 yumurta ve milyonlarca sperm bir araya gelip bir haltı becerememişler

Slm arkadaşlar ben kanda teyit ettim negatifi doktorum 8 yumurtan vardı ben üçüz bekliyordum dedi 8 yumurta ve milyonlarca sperm bir araya gelip bir haltı becerememişler
senin kacıncı gundu canım adetin gecikmeden umidini kesme ne olur

Bir iki güne olmam gerekiyor doktorum baktı bugün 0.567 olmadı dedi kendisi üçüncü aşılamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

Bir iki güne olmam gerekiyor doktorum baktı bugün 0.567 olmadı dedi kendisi üçüncü aşılamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
bende tutmassa 2 defa daha asılama deniycem olmadı artık tup bebek son care hayırlısı diyelim canım elimlzden ne gelir zamanının gelmesini bekleyecegiz artık

Benim de tutmadi galiba. Günlerdir bi agri yoktu bugun adet gunum ve adet olucakmisim gibi agrim var. Hayirlisi olsun hepimiz icin ne diyelim.

Benim de tutmadi galiba. Günlerdir bi agri yoktu bugun adet gunum ve adet olucakmisim gibi agrim var. Hayirlisi olsun hepimiz icin ne diyelim.
Can'ım biliyorsundur hamilelerde böyle hissedebiliyor ben dün doktorumla görüştüm tüp bebek yapayım dedim tekrar beni dinlersen aşılamaya devam dedi ama rica ediyorum üçüncü aşılamada internette araştırma yapma unut interneti bu bir evde erken test yapma bu iki ve birde ümitsiz olma buda üç dedi Ada'm beni çözdü :) sizce hemen devam edeyim mi yoksa iki üç ay sonra mı başlayayım

Can'ım biliyorsundur hamilelerde böyle hissedebiliyor ben dün doktorumla görüştüm tüp bebek yapayım dedim tekrar beni dinlersen aşılamaya devam dedi ama rica ediyorum üçüncü aşılamada internette araştırma yapma unut interneti bu bir evde erken test yapma bu iki ve birde ümitsiz olma buda üç dedi Ada'm beni çözdü :) sizce hemen devam edeyim mi yoksa iki üç ay sonra mı başlayayım
Benim ilk asilamamdi ama tutmazsa bir daha yaptirabilir miyim bilmiyorum. Ara vermeden asilamaya gecmek sansi daha cok arttiriyormus.benim icin zor cunku esimi zor ikna etmistim. O da istiyor ama kendi olsun diye bekliyor. Doktorun cok guzel seyler demis. Hepimiz heyecandan onceden testler yapiyoruz. Sonra uzulebiliyoruz. Devam etmen sansini artiricak tabi icinden nasil geciyorsa oyle yapman daha hayirlisi.

Ben tabi ki az once test yaptim dayanamayip:) ikinci cizgi aninda cikti ve cok netti. Doktorumu aradim bugun kan testi yaptirabilirsin dedi. Suan uçarak gidiyorum:) dua edin arkadaslar

Ben tabi ki az once test yaptim dayanamayip:) ikinci cizgi aninda cikti ve cok netti. Doktorumu aradim bugun kan testi yaptirabilirsin dedi. Suan uçarak gidiyorum:) dua edin arkadaslar
Uçarak git uçarak gel hayırlı haberlerle :)

canım insallah guzel haberlerle donersin dualarımız seninle :dua:

ayyy ne güzel haber hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşalllah

Back
X