Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım ben se süpriz bir kararla vazgeçtim asilamadan çatlama iğnesi olup bekliyorum bakalım nasip 9. Gününde negatif ti ama bakalım bat à 9 gun var daha ama bilmiyorum nasip
Hayırlısı olsun canım ya. Nasipte ne varsa insan onu yaşıyor. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

Herkese merhaba.. Benim kadar kimse tereddütte kalmamıştır sanırım yazarken... Geçen sene 1 dış gebelik geçirdim 2 senelik evliyim ve hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen gebe kalamadım 13 nisanda aşılamam oldu. Sanırım bu süreçi burada sizlere geçirmek istedim. Dün şiddetli sancıyla acile gittim ve birde kum dökmem eksikti 8. Gün gebelik testi yapıldı. 5.53

Herkese merhaba.. Benim kadar kimse tereddütte kalmamıştır sanırım yazarken... Geçen sene 1 dış gebelik geçirdim 2 senelik evliyim ve hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen gebe kalamadım 13 nisanda aşılamam oldu. Sanırım bu süreçi burada sizlere geçirmek istedim. Dün şiddetli sancıyla acile gittim ve birde kum dökmem eksikti 8. Gün gebelik testi yapıldı. 5.53
Umut vaadediyosun bence,insallah en fazla 5-6gun sonra guzel haberlerle geleceksin bize

Ve ben pazartesi doktora gitmeyi hevesle umutla beklerken adet oldum.canım çok sıkkın moralsiz huzursuzluk ben napicm şimdi
xenforo-smilies-kk43.gif
:KK43::KK43:o_O:63:

Benimde öyle o kadar düzenliki yumurta büyütmek için ilaç bile kullanmadım. Bu sebepsizlik ne zamana kadar sürer oda bilinmez

Back
X