Ben 22 eşim 29. Ben her zaman inanıyorum olucak Allah'ın izniyle bunlar hep sabırsızlıktan25 yaşındayım eşim 29 yaşında sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 22 eşim 29. Ben her zaman inanıyorum olucak Allah'ın izniyle bunlar hep sabırsızlıktan25 yaşındayım eşim 29 yaşında sizin
Bu ayın 28 i perşembe günü yani. Doktorumda o gün çağırdı. Üstüne görme gibimi oda kestirilmiyorkiPeki beklenen adet tarihiniz ne zamandi
28inde yani bu perşembe doktorumda o gün çağırdı. Üstüne görmemi kestirilmiyorkiPeki beklenen adet tarihiniz ne zamandi
Inşallah cnm aşılama işlemi yapılırken ağrı acı falan hissediliyomu bende yaptircam çok merak ediyorumBen 22 eşim 29. Ben her zaman inanıyorum olucak Allah'ın izniyle bunlar hep sabırsızlıktan
Canım beta baktir kanda ona göre öğrenirken bugün aşılamanın kaçıncı günü birde aşılama da şans çok az %10_20 tüp bebekte bile şans %50 kuzum28inde yani bu perşembe doktorumda o gün çağırdı. Üstüne görmemi kestirilmiyorki
Kişiden kişiye fark ediliyor kendini kasmadıktan sonra acımaz ama benim birazcık sancılı geçti. Sıkma sadece rahat bırakInşallah cnm aşılama işlemi yapılırken ağrı acı falan hissediliyomu bende yaptircam çok merak ediyorum
Aslında doktorum olur veya olmaz demiyor duruma göre bu sayıyı verdi sanırım. Zaten aşılama yapma taraftarı değildi kendiliğinden olmasını bekliyelim dedim ama malum insanların Bebek diye tutturması artık olsun diyorCanım beta baktir kanda ona göre öğrenirken bugün aşılamanın kaçıncı günü birde aşılama da şans çok az %10_20 tüp bebekte bile şans %50 kuzum
Insallah uerlesme kanamasi gibi geldi bana,tam bu zamana denk geliyorBu ayın 28 i perşembe günü yani. Doktorumda o gün çağırdı. Üstüne görme gibimi oda kestirilmiyorki
Inşallah bakalım katlanicam artık napalımKişiden kişiye fark ediliyor kendini kasmadıktan sonra acımaz ama benim birazcık sancılı geçti. Sıkma sadece rahat bırak
Çok iyi anlıyorum seni canım bende olsun istiyorum artık tup bebek é geçiş yapmayı bile planlıyorum inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür gelende inşallah yerleşme kanamasidirAslında doktorum olur veya olmaz demiyor duruma göre bu sayıyı verdi sanırım. Zaten aşılama yapma taraftarı değildi kendiliğinden olmasını bekliyelim dedim ama malum insanların Bebek diye tutturması artık olsun diyor
Bende öyle umut ettim ilkten çünkü siyah akıntı geldi sonra hafif renk vermeye başladıInsallah uerlesme kanamasi gibi geldi bana,tam bu zamana denk geliyor
İnşallah canım... Siz ne kadarlık evlisiniz ? Arada yazılarınızı okuyordumÇok iyi anlıyorum seni canım bende olsun istiyorum artık tup bebek é geçiş yapmayı bile planlıyorum inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür gelende inşallah yerleşme kanamasidir
Insanlar hersey derler kulak asma kendini sitres sokma kimse için benceAslında doktorum olur veya olmaz demiyor duruma göre bu sayıyı verdi sanırım. Zaten aşılama yapma taraftarı değildi kendiliğinden olmasını bekliyelim dedim ama malum insanların Bebek diye tutturması artık olsun diyor
Bol bol dua edin gerçekten dayanılmışsak kadar değilI
Inşallah bakalım katlanicam artık napalım
2.5 yıllık evliyim canım 1 senedir korunmuyorüz amà canım ben 32 eşim 29 yaşında dr lar hep olur diyör ama rabbim nasip etmeyince olmuyor isteİnşallah canım... Siz ne kadarlık evlisiniz ? Arada yazılarınızı okuyordum
bu konulara çok kulak asmamaya çalışıyor insan ama insanların özel hayatlarını çok fazla kurcalıyorlar. Allah ilk önce huzur sonra hayırlı evlatlar versinIn
Insanlar hersey derler kulak asma kendini sitres sokma kimse için bence
Inşallah herşey dua ile tabi Allah yardımcımız olsunBol bol dua edin gerçekten dayanılmışsak kadar değil![]()
Hiç gebelik geçirdinmi veya her hangi birşey varmı ?2.5 yıllık evliyim canım 1 senedir korunmuyorüz amà canım ben 32 eşim 29 yaşında dr lar hep olur diyör ama rabbim nasip etmeyince olmuyor iste
Evet canım 2015 ağustos da 8 haftalikken kürtaj oldum kalp atışını duymadığımiz için ocak da da dış gebelik geçirdim canimHiç gebelik geçirdinmi veya her hangi birşey varmı ?