Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
28inde yani bu perşembe doktorumda o gün çağırdı. Üstüne görmemi kestirilmiyorki
Canım beta baktir kanda ona göre öğrenirken bugün aşılamanın kaçıncı günü birde aşılama da şans çok az %10_20 tüp bebekte bile şans %50 kuzum

Canım beta baktir kanda ona göre öğrenirken bugün aşılamanın kaçıncı günü birde aşılama da şans çok az %10_20 tüp bebekte bile şans %50 kuzum
Aslında doktorum olur veya olmaz demiyor duruma göre bu sayıyı verdi sanırım. Zaten aşılama yapma taraftarı değildi kendiliğinden olmasını bekliyelim dedim ama malum insanların Bebek diye tutturması artık olsun diyor

Aslında doktorum olur veya olmaz demiyor duruma göre bu sayıyı verdi sanırım. Zaten aşılama yapma taraftarı değildi kendiliğinden olmasını bekliyelim dedim ama malum insanların Bebek diye tutturması artık olsun diyor
Çok iyi anlıyorum seni canım bende olsun istiyorum artık tup bebek é geçiş yapmayı bile planlıyorum inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür gelende inşallah yerleşme kanamasidir

Çok iyi anlıyorum seni canım bende olsun istiyorum artık tup bebek é geçiş yapmayı bile planlıyorum inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür gelende inşallah yerleşme kanamasidir
İnşallah canım... Siz ne kadarlık evlisiniz ? Arada yazılarınızı okuyordum

In
Insanlar hersey derler kulak asma kendini sitres sokma kimse için bence

İnşallah canım... Siz ne kadarlık evlisiniz ? Arada yazılarınızı okuyordum
2.5 yıllık evliyim canım 1 senedir korunmuyorüz amà canım ben 32 eşim 29 yaşında dr lar hep olur diyör ama rabbim nasip etmeyince olmuyor iste

Ben kuaforum her gelen musteri soruyo bi de aynı kişiler genelde üst üste soruyorlar her geldiklerinde bi ara çok piskolojim bozulmuş du ama biraz biraz alistim:110:

Back
X