Nisan (2016) hamile kalanlar buraya

asilolanasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
40
42
3
4+4 hamişim arkadaşlar gelişmelerini beraber takip edelim. inşaAllah hayırlısı ile sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin Allahım hepimize

Bende 4 haftalik hamileyim.pazartesi doktora gittim keseyi gorduk.kalp atisi icin 15 gun sonra tekrar gidicez.ins duyariz Rabbim kotu biseyle karsilastirmasin.

Selam kızlar bende 5+5 im dün keseyi gördük 1 hafta sonra kendisini göriciz inşaallah :)

Selam kızlar bende 5+5 im dün keseyi gördük 1 hafta sonra kendisini göriciz inşaallah :)

inşaAllah canım bende dün keseyi gordum 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyelim dediler. Kendisi görmek için cagirmadilar neden acaba
Dilerim Rabbim ile dünyaya getirmeyi nasip eder
Aminnnnnnnnnnp

Selam canım öncelikle gözün aydın inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın ve darısı bizim başımıza inşallah belirtilerin varmiydi tatlım belki bizlere umut olursun

Kızlar darısı bizim başımıza inşallah bizede Duâ edin lütfen. Belirtileriniz nelerdi canlar :)

Benim.karnim ve belim agriyodu adet olckmisim gibi.halada agriyo doktora sordum ilk 3 ayda rahim hizlu buyudugu icin agrimasi normal dedi.

Benim.karnim ve belim agriyodu adet olckmisim gibi.halada agriyo doktora sordum ilk 3 ayda rahim hizlu buyudugu icin agrimasi normal dedi.
Benimde adetime 3 gün var canım aynı senin dediğin belirtiler bende şuan var. Bide bugün yataktan çıkamadım o kadar ki halsizim

Benimde adetime 3 gün var canım aynı senin dediğin belirtiler bende şuan var. Bide bugün yataktan çıkamadım o kadar ki halsizim
Halsizlik bendede var su an.yemek yiyesim yok habire uyku bastiriyo

Benim duzensizligim vardi yani ne zaman adet olacagimi bilmiyidum.tesaduf eseri eczanenin onunden gecerken test aldim oylesine yaptim.bi de ne goreyim cift cizgi.sok oldum resmen.
Ayy nasıl güzel süpriz olmuş sana tatlım yaa :) inşallah Rabbim çok bekletmeden banada o sevinci yaşatsın

Merhaba kizlar bende 6 haftalik hamileyim.2. bebegim.bide 2 bucuk yasinda bir kizim var.kizlar benim ilk hamileligimde 3.ayimda baslamisti mide bulantilarim.bu hamileligimde simdiden basladi.siz ne durumdasiniz?

Ayy nasıl güzel süpriz olmuş sana tatlım yaa :) inşallah Rabbim çok bekletmeden banada o sevinci yaşatsın
Ins sende en kisa zamanda bebegine kavusursun.su an senin ne hissettigini en iyi ben anlarim.burdaki hamilelerin yazdiklarini okuyunca aglamamak icin kendimi zor tutuyodum Allahim benim ne zaman cocugum olck diye dusunmkten kafayi yicektum az kaldi.2,5 yillik ewliyim 11 aydir bebek istiyodum Allahim nasip etti sonunda bide hayirlisiyla kalp atisinida duysaydim ins.dunyalar benim olucak

Merhaba kizlar bende 6 haftalik hamileyim.2. bebegim.bide 2 bucuk yasinda bir kizim var.kizlar benim ilk hamileligimde 3.ayimda baslamisti mide bulantilarim.bu hamileligimde simdiden basladi.siz ne durumdasiniz?
Ben 4 haftalik hamileyim simdilim bulantim falan yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilememm

Âmin canım benim inşallah. Rabbim minik yavrunun kalp atışınıda duymayı nasip etsin yar ve yardımcınız olsun inşallah tatlım benim :)

Gözün aydın tatlım onun disinda başka belirtilerin varmiydi
Saolasin canim hamile oldugumu ogrenmeden once karnim belim agriyodu sanki adet oluckmisim gibi.baskada bi belirtim olmadi.ins rahat bi hamilelik sureci geciririmm

Âmin canım benim inşallah. Rabbim minik yavrunun kalp atışınıda duymayı nasip etsin yar ve yardımcınız olsun inşallah tatlım benim :)
Saolasinn agzindan bal damliyi resmen.ins en kisa zamanda seninde hamilelilk mujdeni duyariz burdan.Yuce rabbim herkese hayirli ewlat nasip etsin en onemlisi o.

Saolasinn agzindan bal damliyi resmen.ins en kisa zamanda seninde hamilelilk mujdeni duyariz burdan.Yuce rabbim herkese hayirli ewlat nasip etsin en onemlisi o.
İnşallah kuzum benim içime su serptin duâsini duymak bile iyi geldi bana inan Rabbim razı olsun inşallah senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…