NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar bide o kismimizda tekme yemiş gibi bir his oluyor ya o çocuğun kafası baskı yapıyormuş o yüzden mis :)

Ya bana hiç bakmadılar çok utanıyorum ben nasıl olcak bilmiyorum zaten herkes acitiyorlar diye korktum eliyle muayene ediyorlar ya kuru kuru açıyor diyorlar
sankı gec kalmış doktorun canım . Çatı muaynesı yapılması gerekıyordu simdiye kadar sana. Tamamen psikolojik. Kişyle alakalı kafandı kurma sakın boşyere agrım olcak dıye

sankı gec kalmış doktorun canım . Çatı muaynesı yapılması gerekıyordu simdiye kadar sana. Tamamen psikolojik. Kişyle alakalı kafandı kurma sakın boşyere agrım olcak dıye
Ya ben çok duydum ama acıtıyor diye kuru eldiven falan ay ne biliyim çarşamba bakar belki anlatırım

kizlar ben dun muaneye gittim 38 haftadayim tam..alttan muane etti biraz acidi ama oyle milletin anlattigi gibi korkulacak bisey degil..steril bir siviyla siliyor zaten bolbol sonra bakiyor zaten 5 10 saniye suruyor benim bebis daha inmemis asagiya ayrica catimda cok genis degilmis bebisim zaten hep tontis gidiyordu okuyanlar bilir 4kiloya yaklasmis sezeryan olcam cuma gunune randevu aldim bakalim..

bu arada benimde ellerim ayaklarim sisti ama benimdaha cok sol elim ve ayagim sisiyor nedense kapatamiyorum hele sabah kalkinca bardak falan tutunca dusucek gibi oluyor kapanmiyor

bu arada benimde ellerim ayaklarim sisti ama benimdaha cok sol elim ve ayagim sisiyor nedense kapatamiyorum hele sabah kalkinca bardak falan tutunca dusucek gibi oluyor kapanmiyor
Canım benimde oluyor şişmiş böyle zor kapanıyor ayaklarimda öyle son günler yaa

maşallah 4 kilo he ne yedin kız öyle :) benimkide 3.5 kiloya yaklaştı ama ben zaten kilolu biriyim herkes sen 5 kilo dogurusn diyordu

Canım ikimizin de aynı tarihleri 23 nisan :) ve sen inş cuma günü kavuşuyorsun. Benim bebiş de tombik ama çatım fena değilmiş sezeryan der mi acaba bu gittiğimde. Çünkü geçen hafta yarım kilo almıştı bu şekilde her hafta yarım kilo alırsa günüme kadar 4 kiloyu geçer gibi ama normal Doğum da istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…