- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.581
Bebiş normal doğum pozisyonu almış beklemedeİçerde hazırlık derken canım
Kuzum çıtçıtlı zıbın hiç kullanılmıyor ben çantama koymuştum ama hiç kullanılmadı onun yerine yandan bağlamalı zıbın al kordonu düşene kadar o giyiliyorKızlar durrumumuz iyi 2.916 gr zaten gayet normal dedi cok sukur bende iki canta hazirladim bebegime 2 hastane cikisi zibin citcitli badiler 2 adet corap agiz yuz bezi 10 adet bez pisik kremi bebek yagi iki adet ince battaniye eldiven ve sapkalar kundak kalin battaniye biberon ve emzik her ihtimale karsi tabi kendimede iki adet pijama koydum iclik camasiri emzirme atleti sutyeni corap patik rahat terlik ustume yelek gogus ucu kremi gogus pedi kendime 4 numara bebis bezi aldim malum lohusayiz tutmaya bilirbebrgimede 10 adet koydum :))) bla bla böyle
Bende de durumlar aynı sancılar ağrılar arBenim alt tarafimda bı ağrı var kemik ağrıyor sanki bende çok korkuyorum temizlik yapıyorum az kaldı hemde vakit geçsin diye senin ne kadar oldu
Ya benim tuhaf bı ağrı doğumla alakası varmı ki sancı bele ve karna vurur oradaki kemiğe vurmaz kiBende de durumlar aynı sancılar ağrılar ar
A sıra geliyor heyecanla bekliyorum daha cantami hazirlamadim
Ay maşallah ın var canım ben annemi bekliom temizlik yapmaya haftaya gelcek inşallah 3 yaşında bi oğlum var o beni yeterince yoruo zaten ama sen yine de dikkate etValla ben rahatım yaa..yani şu sırt ağrısı olmasa çok rahatım şimdi halimi görsenizz üzülürsünüz:)) ewim 56 temizlik yapıom walla çocuk şurda dursun bi... perdeleri yıkadım taktım camları sildim.. otturma grubumu sildim 1.5 satte :/ ancaa belki 2 saat... koltuk yüzlerini yıkadım kurumasını bekliorum..etrafı topluorum bi yandan...sonra ça4şafları yıkadım 2 posta..dünden beri yoğun iş temposundayım dün eşim yardım etti de akşam bi odaya...yapmamam lazım bu kadar ağır iş ama benden baska yapcak kişi yok..kadın tutsam içime sinmezdi..iyiyim de çok şükür sırtım delinio gb işte..o ağrı olmasa düz duwarada çıkarfım bence:)) maşallah bana... şimdi çarsaf toplama zmn ı yağmur yağmadan sonra temixliğe dewam...
Yanii böle olunca bebeği tskmıom fazla hem hareket oluo eğilip kalkıotum kasıklarım için de iyi..en axından ben böle düşünüom iyi bişe yapıorum yoruluorum ama olsun..
Benim de oleydi çok hareketten olduğunu düşünüyorum tekme yemiş gibi bi ağrım vardiYa benim tuhaf bı ağrı doğumla alakası varmı ki sancı bele ve karna vurur oradaki kemiğe vurmaz ki
Benim de oleydi çok hareketten olduğunu düşünüyorum tekme yemiş gibi bi ağrım vardi[/QUOTE aynen tekme yemiş gibi benim 38+3 günlük
Maşallah ya ne güzel şu son bir buçuk haftaya kadar bende koşarak hareket ediyordum bir anda kalça ağrısı oluştu şuan yuruyemiyorum bileValla ben rahatım yaa..yani şu sırt ağrısı olmasa çok rahatım şimdi halimi görsenizz üzülürsünüz:)) ewim 56 temizlik yapıom walla çocuk şurda dursun bi... perdeleri yıkadım taktım camları sildim.. otturma grubumu sildim 1.5 satte :/ ancaa belki 2 saat... koltuk yüzlerini yıkadım kurumasını bekliorum..etrafı topluorum bi yandan...sonra ça4şafları yıkadım 2 posta..dünden beri yoğun iş temposundayım dün eşim yardım etti de akşam bi odaya...yapmamam lazım bu kadar ağır iş ama benden baska yapcak kişi yok..kadın tutsam içime sinmezdi..iyiyim de çok şükür sırtım delinio gb işte..o ağrı olmasa düz duwarada çıkarfım bence:)) maşallah bana... şimdi çarsaf toplama zmn ı yağmur yağmadan sonra temixliğe dewam...
Yanii böle olunca bebeği tskmıom fazla hem hareket oluo eğilip kalkıotum kasıklarım için de iyi..en axından ben böle düşünüom iyi bişe yapıorum yoruluorum ama olsun..
Canım benim hayırlısı neyse o olsun insallah sen sagliklica kucagina almaya bak :))Ben de kontrolden geldim 40+2. Bebeğin suyu çok iyi ama rahimde hiç hareket yok. Daha gelmeye niyeti yok. Pzt ya da Çarşamba suni sancı deniycez olmadı sezeryannormal Doğum çok istiyordum
Benimde anlattığım o kalça ağrısı ve alt kısımda tekme gibi bı kemik ağrısı ne bu acaba acilmami oluyorMaşallah ya ne güzel şu son bir buçuk haftaya kadar bende koşarak hareket ediyordum bir anda kalça ağrısı oluştu şuan yuruyemiyorum bile
Ondanda çok koydum bak yine bilgilendigim iyi oldu iyiki cok qlmisim yandan baglamali oh :))Kuzum çıtçıtlı zıbın hiç kullanılmıyor ben çantama koymuştum ama hiç kullanılmadı onun yerine yandan bağlamalı zıbın al kordonu düşene kadar o giyiliyor
Bilmiyorum ki inşallah öyledir ama doğsun diye bekliyorum artık bugün tam 40 hafta doldu insan strese giriyor Soran sorana doğdu mu diye benimle aynı zamanda olanlar hatta sonra olanlar bile doğurduBenimde anlattığım o kalça ağrısı ve alt kısımda tekme gibi bı kemik ağrısı ne bu acaba acilmami oluyor
Bende dayanamıyorum artık gelsin ama senin bugün yarın gelir hayırlısı ileBilmiyorum ki inşallah öyledir ama doğsun diye bekliyorum artık bugün tam 40 hafta doldu insan strese giriyor Soran sorana doğdu mu diye benimle aynı zamanda olanlar hatta sonra olanlar bile doğurdu
Canım bekle daha acele etme ben 40+5 de doğurmuşum ilkini bekle sezeryan a girmeBen de kontrolden geldim 40+2. Bebeğin suyu çok iyi ama rahimde hiç hareket yok. Daha gelmeye niyeti yok. Pzt ya da Çarşamba suni sancı deniycez olmadı sezeryannormal Doğum çok istiyordum
Bende dün hazırladım eksiklerim var ama :)Bende de durumlar aynı sancılar ağrılar ar
A sıra geliyor heyecanla bekliyorum daha cantami hazirlamadim
Aynısı bende de var canım bebiş dayanıyor kemiğe ondan ağrı oluyor hatta sol tarafıma meyillenemiyorum bildiğin batıyorYa benim tuhaf bı ağrı doğumla alakası varmı ki sancı bele ve karna vurur oradaki kemiğe vurmaz ki
Aynen canım sol taraf bazen ayağa kalktığımda adım atamıyorm ağrı oluyorAynısı bende de var canım bebiş dayanıyor kemiğe ondan ağrı oluyor hatta sol tarafıma meyillenemiyorum bildiğin batıyor
Ben de listeyi yaptım çanta siparisi verdim onu bekliyorumBende dün hazırladım eksiklerim var ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?