NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kuzum çıtçıtlı zıbın hiç kullanılmıyor ben çantama koymuştum ama hiç kullanılmadı onun yerine yandan bağlamalı zıbın al kordonu düşene kadar o giyiliyor

38+6dayım ben...
Haklısınız belki fazladan yoruyorum kendimi suyumu etkiler mi die hiç düşünmedim. dikkat ederim dinlene dinlene yaparım:))

Ay maşallah ın var canım ben annemi bekliom temizlik yapmaya haftaya gelcek inşallah 3 yaşında bi oğlum var o beni yeterince yoruo zaten ama sen yine de dikkate et

Maşallah ya ne güzel şu son bir buçuk haftaya kadar bende koşarak hareket ediyordum bir anda kalça ağrısı oluştu şuan yuruyemiyorum bile

Ben de kontrolden geldim 40+2. Bebeğin suyu çok iyi ama rahimde hiç hareket yok. Daha gelmeye niyeti yok. Pzt ya da Çarşamba suni sancı deniycez olmadı sezeryan normal Doğum çok istiyordum
Canım benim hayırlısı neyse o olsun insallah sen sagliklica kucagina almaya bak :))

Kuzum çıtçıtlı zıbın hiç kullanılmıyor ben çantama koymuştum ama hiç kullanılmadı onun yerine yandan bağlamalı zıbın al kordonu düşene kadar o giyiliyor
Ondanda çok koydum bak yine bilgilendigim iyi oldu iyiki cok qlmisim yandan baglamali oh :))

Benimde anlattığım o kalça ağrısı ve alt kısımda tekme gibi bı kemik ağrısı ne bu acaba acilmami oluyor
Bilmiyorum ki inşallah öyledir ama doğsun diye bekliyorum artık bugün tam 40 hafta doldu insan strese giriyor Soran sorana doğdu mu diye benimle aynı zamanda olanlar hatta sonra olanlar bile doğurdu

Ben de kontrolden geldim 40+2. Bebeğin suyu çok iyi ama rahimde hiç hareket yok. Daha gelmeye niyeti yok. Pzt ya da Çarşamba suni sancı deniycez olmadı sezeryan normal Doğum çok istiyordum
Canım bekle daha acele etme ben 40+5 de doğurmuşum ilkini bekle sezeryan a girme

Ya benim tuhaf bı ağrı doğumla alakası varmı ki sancı bele ve karna vurur oradaki kemiğe vurmaz ki
Aynısı bende de var canım bebiş dayanıyor kemiğe ondan ağrı oluyor hatta sol tarafıma meyillenemiyorum bildiğin batıyor

Belden karina vuruyor o agri ara ara bana geliyor catlatiyor insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…