- 20 Nisan 2016
- 892
- 626
- 103
Bende öyle planlıyorum ama yorucu bir işim var ilk gün izinliyim ters hareketler yapmamaya çalışacağımİlkinde aşılama günü dinlenmiştim. Ama ikincisinde normal hayatima devam ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle planlıyorum ama yorucu bir işim var ilk gün izinliyim ters hareketler yapmamaya çalışacağımİlkinde aşılama günü dinlenmiştim. Ama ikincisinde normal hayatima devam ettim
Nerde çalişiyosunkiBende öyle planlıyorum ama yorucu bir işim var ilk gün izinliyim ters hareketler yapmamaya çalışacağım
Olur camim sonucu paylaşalım özellikle ☺kaç yumurtan gelişti ve kaç mm büyüdüEvet çok heyecanlıyım bu gece çatlatma iğnesi pazartesi de asilama birlikte bekleyelim inşallah kavuşuruz bebislerimize
Vestel beyazesya satışı aslında iş yorucu değilde benim patronum normal biri değil mal bile tasittiriyor bizeNerde çalişiyosunki
Ya hiç bilmiyorum hemşireye 17 ölçü dedi heyecandan hiç birseyde sormadim unuttum ama bi tane ölçü aldı demekki bir adet yumurtam var ve 17 de ölçüsüdür diye tahmin ediyorum hiç soramadimda heyecandan senin kaç yumurta var ölçüsü nedirOlur camim sonucu paylaşalım özellikle ☺kaç yumurtan gelişti ve kaç mm büyüdü
İki yumurtam varmış biri 19 biri 16 mm dedi doktor..ama sanırım bu tedaviyle olmasi gereken 3 veya 4 adet mis..tam 8 adet igne vuruldum.bakalım inşallah olur..tek yumurtayla da tutan oluyormuş canım öyle dedi doktor...için ferah olsunYa hiç bilmiyorum hemşireye 17 ölçü dedi heyecandan hiç birseyde sormadim unuttum ama bi tane ölçü aldı demekki bir adet yumurtam var ve 17 de ölçüsüdür diye tahmin ediyorum hiç soramadimda heyecandan senin kaç yumurta var ölçüsü nedir
Ama ben klomen kullandım sana iğnemi verdiler neden acabaİki yumurtam varmış biri 19 biri 16 mm dedi doktor..ama sanırım bu tedaviyle olmasi gereken 3 veya 4 adet mis..tam 8 adet igne vuruldum.bakalım inşallah olur..tek yumurtayla da tutan oluyormuş canım öyle dedi doktor...için ferah olsun
Bide iğneyi nerde yatıracaksın herhangi bir acilde yaparlar dimi hastane fark etmez dimiAma ben klomen kullandım sana iğnemi verdiler neden acaba
Kaç günün kaldı haber vermeni gerçekten isterim ve verdiğin haber inşallah hamilelik haberi olurVestel beyazesya satışı aslında iş yorucu değilde benim patronum normal biri değil mal bile tasittiriyor bize
Haftaya bugun belli olacak. İnşallah olumlu olurKaç günün kaldı haber vermeni gerçekten isterim ve verdiğin haber inşallah hamilelik haberi olur
Inşallah ya burda hamile kalanları gördükçe çok seviniyorumHaftaya bugun belli olacak. İnşallah olumlu olur
Canim benim yeterli gelmedi klomen.5 aydır kullandım. Üstüne de iğne vuruldum 4 er tane oda yetmedi.bu ay sadece igne verdi 8 tane.yumurta tembelliği var bende..akşam 12 de acilde yaptıracagim çatlatma iğnesi niAma ben klomen kullandım sana iğnemi verdiler neden acaba
Hmm yok ben özele gittiğimde doktor yumurtaliklarimin çok iyi uyarı maksatlı klomen veriyorum demişti bende 4 . Kutum bitti gece 11 de de iğne işte bakalım ☺Canim benim yeterli gelmedi klomen.5 aydır kullandım. Üstüne de iğne vuruldum 4 er tane oda yetmedi.bu ay sadece igne verdi 8 tane.yumurta tembelliği var bende..akşam 12 de acilde yaptıracagim çatlatma iğnesi ni
Inşallah olur ya ouf aklimdan çıkmıyorHmm yok ben özele gittiğimde doktor yumurtaliklarimin çok iyi uyarı maksatlı klomen veriyorum demişti bende 4 . Kutum bitti gece 11 de de iğne işte bakalım ☺
Ben geldim hastaneden çatlatma iğnesini yaptırdım hemşireye nerden yapacağını sordum farketmez deri altı olması yeterli diyip koldan yaptı koldan yaparken de bu iğnenin ne olduğunu sordu ya bilmeyen birine olmicak yere mi yaptırdım beni şüpheye düşürdü sen naptın gittin mi hastaneyeCanim benim yeterli gelmedi klomen.5 aydır kullandım. Üstüne de iğne vuruldum 4 er tane oda yetmedi.bu ay sadece igne verdi 8 tane.yumurta tembelliği var bende..akşam 12 de acilde yaptıracagim çatlatma iğnesi ni
Birazdan gidicem bende.koldan yapılıyor canım ben daha önce iki kere yaptırdım. Çoğu hemşire bilmiyor yaptığı ignenin ne olduğunu takılma ona:)Ben geldim hastaneden çatlatma iğnesini yaptırdım hemşireye nerden yapacağını sordum farketmez deri altı olması yeterli diyip koldan yaptı koldan yaparken de bu iğnenin ne olduğunu sordu ya bilmeyen birine olmicak yere mi yaptırdım beni şüpheye düşürdü sen naptın gittin mi hastaneye
Şuan varya o kadar rahatlattin ki beni hastaneden geldiğimizden beri telefon elimde araştırma yapıyorum bi yandan da eşime soyleniyorum olmadı olmadı diye ohh be hadi sende hayırlısıyla gut hayirlisiyla gel canım ikimizde ve tabiki isteyen herkez hamileyim bölümüne geçelimBirazdan gidicem bende.koldan yapılıyor canım ben daha önce iki kere yaptırdım. Çoğu hemşire bilmiyor yaptığı ignenin ne olduğunu takılma ona:)
İnşallah canim insallah o bölüme geçelim bizde..yaptırdım bende eve geldim...okadar alıştım ki iğnelere artık takmiyorum.ilkinde bende gece hastalanmistim bu iğne kasık ağrısı falan yapar yani şaşırma ve korkma canım. İkinci hiç etkilemedi ama.çok heyecanlıyım ya inşallah bir an önce güzel haberleri alirizŞuan varya o kadar rahatlattin ki beni hastaneden geldiğimizden beri telefon elimde araştırma yapıyorum bi yandan da eşime soyleniyorum olmadı olmadı diye ohh be hadi sende hayırlısıyla gut hayirlisiyla gel canım ikimizde ve tabiki isteyen herkez hamileyim bölümüne geçelim
Inşallah inşallah yeterki tutsun çok daha büyük acılara katlanabilirimİnşallah canim insallah o bölüme geçelim bizde..yaptırdım bende eve geldim...okadar alıştım ki iğnelere artık takmiyorum.ilkinde bende gece hastalanmistim bu iğne kasık ağrısı falan yapar yani şaşırma ve korkma canım. İkinci hiç etkilemedi ama.çok heyecanlıyım ya inşallah bir an önce güzel haberleri aliriz