Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

ruhum_mavi

Serra 💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
4.776
8.370
88
kızlar merhaba. Ben bu ay tedaviye başlıyorum. Bugün adet oldum. Doktorum 2 gün sonra kontrole çağırdı. Bir aksilik olmaz ve herşey yolunda giderse nisan ayında yumurta toplama - transfer - sonuç bekleme süreci yaşayacağım. İlk denemem olacak. Varsa benim gibi bu süreçleri yaşayacak olan, paylaşalım dertleşelim

Başlığı yanlış atmışsınız tedavi loto gibi sonucu bu ay alacağınızı bilemezsiniz belki yumurta gelişmez belki opudan boş dönersiniz belki yumurtanız döllenmez veya doktor bu ay yumurtayı dondurup başka bir ay transferi uygun görür. Yanı tedavi olacağımız ay bellidir ama sonuç değildir. Ben de bu hafta regl bekliyorum olunca doktor onay verebilirse ikinci tedavim başlayabilir o zaman buraya dönerim. Bir sorunuz olursa her zaman sorabilirsiniz.

"Sonuç" sadece şans oyunları için kullanılan bir tabir değildir. Bahsettiğiniz olasılıklar da birer sonuçtur aslında. Başlığımda sadece pozitif yada negatifi de kastetmedim. Kendi durumumdan bahsederken de "her şey yolunda giderse" diye şerh düştüm. Umarım sizin için de her şey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırsınız.

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur çok zor surec insallah hepimiz atlatırız

Aminn insallah hep birbirimize destek olalim bizi başkası anlamaz
Öyle canım başka kimse anlamıyor maalesef yeri geliyor eşlerimiz bile Valla iyi ki burası var diye düşünüyorum arkadaşlarım arayıp sormuyor hiç tanımadığımız insanlar birbirini merak ediyor destek olmaya çalışıyor. Çevremdeki herkes te bir olur olur takma kafana demeleri :) Neler yaşadığımızı bilmedikleri için çok kolay geliyor

Kızlar hepimiz çok güzel haberler alacağız ben inanıyorum. Moralimizi yüksek tutalım. Unutmayalım ki ne kadar pozitif düşünce o kadar pozitif sonuç bugün adetimin 2.günü, yarın iğnelere başlıyorum. Günde 1 defa 3 doz 75 mg lık merional vuracağım. Bugün kontrolde toplam 12 yumurta gördü doktorum. İnşallah hepsi büyür kocaman olur :)

Her zaman pozitif canım :) Hayırlısı olsun canım tedavin problem neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…