- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
"Sonuç" sadece şans oyunları için kullanılan bir tabir değildir. Bahsettiğiniz olasılıklar da birer sonuçtur aslında. Başlığımda sadece pozitif yada negatifi de kastetmedim. Kendi durumumdan bahsederken de "her şey yolunda giderse" diye şerh düştüm. Umarım sizin için de her şey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırsınız.Başlığı yanlış atmışsınız tedavi loto gibi sonucu bu ay alacağınızı bilemezsiniz belki yumurta gelişmez belki opudan boş dönersiniz belki yumurtanız döllenmez veya doktor bu ay yumurtayı dondurup başka bir ay transferi uygun görür. Yanı tedavi olacağımız ay bellidir ama sonuç değildir. Ben de bu hafta regl bekliyorum olunca doktor onay verebilirse ikinci tedavim başlayabilir o zaman buraya dönerim. Bir sorunuz olursa her zaman sorabilirsiniz.
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur çok zor surec insallah hepimiz atlatırız"Sonuç" sadece şans oyunları için kullanılan bir tabir değildir. Bahsettiğiniz olasılıklar da birer sonuçtur aslında. Başlığımda sadece pozitif yada negatifi de kastetmedim. Kendi durumumdan bahsederken de "her şey yolunda giderse" diye şerh düştüm. Umarım sizin için de her şey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırsınız.
Hayırlısı olsun inşallah sizin için. Ben de 34 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyiz. Eşimin sperm sayısı düşük. Direkt tüp bebeğe yönlendirdiler.Nisan ayi tüp bebek tedavisi adayiyim
yaş 29, cikolata kistlerim var, 4. denemem olacak
hayırlısı olsun cnm. erkek kaynakli sorunlar tüp bebekte daha kolay hallediliyoHayırlısı olsun inşallah sizin için. Ben de 34 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyiz. Eşimin sperm sayısı düşük. Direkt tüp bebeğe yönlendirdiler.
Umarımhayırlısı olsun cnm. erkek kaynakli sorunlar tüp bebekte daha kolay hallediliyo
Amin insallah. Bu ay garip bir umut var içimde. Belki bahardan bilemiyorum. Hepimiz mutlu haber alsak...Benim de herşey yolunda giderse Nisan Ayı içerisinde 2.denemem olacak .Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar
Bende de öyle bahardan mıdır bilmem artık inşallah güzel haberler alacağız iyi düşünelim iyi olsunAmin insallah. Bu ay garip bir umut var içimde. Belki bahardan bilemiyorum. Hepimiz mutlu haber alsak...
Aminn insallah hep birbirimize destek olalim bizi başkası anlamazBende de öyle bahardan mıdır bilmem artık inşallah güzel haberler alacağız iyi düşünelim iyi olsun
Öyle canım başka kimse anlamıyor maalesef yeri geliyor eşlerimiz bileAminn insallah hep birbirimize destek olalim bizi başkası anlamaz
Her zaman pozitif canım :) Hayırlısı olsun canım tedavin problem neydi?Kızlar hepimiz çok güzel haberler alacağız ben inanıyorum. Moralimizi yüksek tutalım. Unutmayalım ki ne kadar pozitif düşünce o kadar pozitif sonuçbugün adetimin 2.günü, yarın iğnelere başlıyorum. Günde 1 defa 3 doz 75 mg lık merional vuracağım. Bugün kontrolde toplam 12 yumurta gördü doktorum. İnşallah hepsi büyür kocaman olur :)
Bende bir sıkıntı tespit edilemedi canım, eşimin sperm sayısı az. 1-2 milyon kadar :)Her zaman pozitif canım :) Hayırlısı olsun canım tedavin problem neydi?
İlk deneme mi sizin?Bende bir sıkıntı tespit edilemedi canım, eşimin sperm sayısı az. 1-2 milyon kadar :)
evet ilk deneme olacak. 1,5 yıllık evliyiz. 7 aydır korunmuyoruz.İlk deneme mi sizin?
Ayy çok soru sordum ama canım yaş kaç?evet ilk deneme olacak. 1,5 yıllık evliyiz. 7 aydır korunmuyoruz.
ben 34 yaşındayım eşim 43. Biraz geç evlendik. Bir süre de çocuk düşünmeyince şimdi böyle herşeyi acele acele yapıyoruz :) Sizin sorun neydi? ikinci denemeniz galiba değil mi?Ayy çok soru sordum ama canım yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?