- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
ohhh ne guzel :) buz bebeklerinizi sicacik kucaginiza alirsiniz insallahBenimkiler donmuş halde beni bekliyor cumartesi alacagım inşallah :)
Eveet o ama pkos a yarıyor bencec-life mi cnm? ya aslinda bende acaba alsam mi yoksa ters bi etkisi olur mu diye tereddutte kalmıştım. bana da aktar bi macun hazirlamisti kullandigim 3. ay doktora gittim artik denk mi geldi macunun faydasi mi bilmem iki yumurta birden büyümüştü. tabi bende değil 2, duzineyle yumurta olsa da dogal yoldan hamile kalamiyorum
bende yazılan yorumlardan öyle anladim en cok pcosa faydasi var.Eveet o ama pkos a yarıyor bence
ben de uyuyorum başlığa ben de :) herşey yolunda giderse inşallah 15-20 nisan arası sonuç bekliyorumGaliba burdan bu başlıga uyan bir tek ben varım :) cumartesi günü transferim olacak hayırlısıyla nisan da da test tarihim :)
ben de uyuyorum başlığa ben de :) herşey yolunda giderse inşallah 15-20 nisan arası sonuç bekliyorum
hayırlı olsun inşallah dilediğiniz gibi sonucu görürsünüz :)Herkesin tedavileri hayırlı olsun şimdiden. Bende yarın transver oluyorum dondurulmuşlarla
İnsallah canım ya bu yolda uğraşan herkes mutlu sona ulaşsınhayırlı olsun inşallah dilediğiniz gibi sonucu görürsünüz :)
Geç olsun hayırlısı olsun canım üzülmeSalı gününe ayarladı doktorumben yanlış hesaplamışım galiba 20. Güne dek geliyor transfer
Kızlar cuma transfer oluyorum bende. Çok heyacanlıyım. Nisan 2 gn test yaparım. Dua edin lütfen.
Hayırlısı olsun canım Bol Şans dualarımız seninle ve tüm transfer olacak aarkadaşlarlaKızlar cuma transfer oluyorum bende. Çok heyacanlıyım. Nisan 2 gn test yaparım. Dua edin lütfen.
Canım 19. Gün oluyor inş.Kaçıncı gün oluyor canım transferin
Çok saolun canım. Bizde de erkek problemi var kimine göre dhaa kolay diyor ama korkuyorum tabi bakalım. Çok dua bekliyorum.Hayırlısı olsun canım Bol Şans dualarımız seninle ve tüm transfer olacak aarkadaşlarla
Canım 19. Gün oluyor inş.
5. Gün embriyosu canım normalde kaçında oluyor ki ben hiç bilmiyorum. İlk denemem bu. Senin kaçıncı gün embriyosu nerde yaptırıyorsun?Kaçıncı gün embriyosu peki benimkine 19 20 oluyor korktum geç mi diye
canım ortalama 14-15. gün ovülasyon oldugundan üzerine 5 günlük embriyo transferi yapılacaksa 19-20. günde transfere uygun oluyo rahim kalınlığı o yüzden bence sıkıntı etme kendine hayırlısı olur inş :) kaliteleri neydi embriyonunKaçıncı gün embriyosu peki benimkine 19 20 oluyor korktum geç mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?